Μια μικρή διόρθωση: Δέχεται 2 subwoofer.Εγώ έχω τον 663 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.... ΠΑίζει άριστα όλα τα HD format ήχου...τα 2 hdmi που έχει είναι υπέραρκετά για μένα.. ΤΟ τηλεκοντρολ του είναι φανταστικό. Έχω προγραμματίσει πάνω του τα πάντα ..μέχρι και το HTPC... . Έχει 7.2 Pre out για συνδεση μελοντικά εξωτερικού ενισχυτή (αυτό είναι χαρακτηριστικό μόνο των πολύ ακριβών μοντέλων A/V) το μόνο που θα μπορούσα να αναφέρω ώς αρνητικό , είναι η παλέτα του μαύρου που λένε ότι περιορίζεται (clipping), πράγμα που δεν δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα αφού η εικόνα που έχω είναι άριστη. Έαν τα ηχεία που θεσ να οδηγήσεις δεν είναι πολύ απαιτητικά πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει απολύτως.
Εδω να σημειωσω οτι κρυφοκοιταω κατι teufel AN τελικα παρω κατι καλο.
1) Ο ενισχυτης για τον οποιο μιλαμε (Marantz 5004) ειναι στην τιμη των 400 ευρω.Αρα ειναι ενας καλος και δυνατος ενισχυτης τον οποιο πετυχα σε προσφορα.Συγκριτικα με τον 820 που προτεινε ο συμφορουμιτης δεν βλεπω να υστερει καπου εκτος απο το 1.4, το οποιο δεν χρειαζομαι αφου 3d τηλεοραση δεν εχω και δεν προκειται να παρω.Εαν κανω καπου λαθος ή ο 820 υπερτερει καπου, παρακαλω διορθωστε με διοτι τον 5004 τον κρατησα και θα τον πληρωσω το αργοτερο την Παρασκευη.
2) Οσον αφορα τα ηχεια, προτιμω να κανω την υποχωρηση εδω, παρα στον ενισχυτη και ο λογος ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω ηχεια+ενισχυτες καθε χρονο.Προτιμω να ξεκινησω με ενα φτηνο 5.1 σετ (και συγκεκριμενα της teufel το kompact 30, αφου τα theater 80 ανεβαινουν) και αν πετυχω κατι καλο στις αγγελιες, το παιρνω και ο ενισχυτης θα εχει την ικανοτητα να το οδηγησει.
3)Για τα ηχεια της αγγελιας εχουμε καποιο review? Εντυπωσεις-αποψεις κλπ? Δεν τα ξερω, πρωτη φορα τα βλεπω και να πω την αληθεια,
σημερα θα εδινα την παραγγελια για τα teufel.Αναμενω λοιπον και ακουω τις αποψεις σας....:SFGSFGSF:
Διπλασια χρηματα οχι, 40ε διαφορα ειναι.Με μπερδεψες τωρα που ειπες οτι ο 820 ειναι πιο δυνατος.Ειχα τον 5004 πιο δυνατο (7.1, 100W στα 8Ω, 0.05 ΤΗD απο 20Hz-20KHz).Eχω μπερδεψει κατι?Αν έχεις αποφασίσει για τον marantz προχώρα. Ο pioneer ειναι πιο δυνατός μεν αλλά μιλάμε για διπλάσια χρήματα.
Ειμαι Θεσσαλονίκη και τα ηχεια ειναι Αθηνα, οποτε λιγο δυσκολο να τα ακουσω.Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι, να τα ακουω και μετα να αγοραζω, αλλα δυστυχως δεν γινεται για ολα τα ηχεια (εκτος κ αν ειναι καποιος εδω στην Θεσ/νικη που να εχει Focal).Οποτε μονο απο εντυπωσεις-review κλπ.Εγω προσωπικά στην επιλογή των teufel διαφωνώ γιατί παίρνεις ηχεία χωρίς να τα έχεις ακούσει (άσχετα αν μπορείς να τα επιστρέψεις). Θεωρώ ότι είναι πολύ βασικό να ακούσεις τα ηχεία πριν τα πάρεις.
Σχετικά με τα sib αντι να ψάξεις για review γιατί δεν ζητάς από τον πωλητή πληροφορίες και αν γίνετε μια ακρόαση?
συμφωνώ κι εγώ με τον mr_rebelos.
Δηλαδή τί περιμένεις? Να μεταμορφώσει ο ακριβός ενισχυτής ένα άθλιο σετ ηχείων των 150euro? (επειδή είναι teufel εγινε και καλό?)
Η φθηνια τρώει τον παρά. Καλά τα είπε ο Database Error.
Δυστυχώς σε βλέπω να περιπλανιέσαι απο φθηνο ηχειο σε φθηνο ηχείο μέχρι να καταλάβεις ότι κακώς πέταξες τα λεφτά και δεν αγόραζες απ' την αρχή κάτι σωστό.
Διπλασια χρηματα οχι, 40ε διαφορα ειναι.Με μπερδεψες τωρα που ειπες οτι ο 820 ειναι πιο δυνατος.Ειχα τον 5004 πιο δυνατο (7.1, 100W στα 8Ω, 0.05 ΤΗD απο 20Hz-20KHz).Eχω μπερδεψει κατι?
Εχεις δίκιο. Μπερδευτικα και νομιζα ότι η διαφορα ειναι μεγάλη. Η διαφορα παντως ειναι οτι ο ένας ειναι 5καναλος με 130w στο καναλι ενω ο αλλος 7καναλος με 100w στο καναλι (και συνηθως ποτε δεν ειναι οσο δηλωνουν αλλα αρκετα χαμηλοτερα).
Πάντως και εγω τον marantz θα προτιμουσα (γιατι μπορεις να βαλεις και τελικο πανω του).
ο 820 είναι
5x130 στα 6 Ohm , 1Khz , 1 channel driven
κανονικα είναι 5x80 (8 Ohm , 20-200000 , 2 channels driven)
ο 5004 πάλι
7x90 (8 Ohm , 20-200000 , 2 channels driven)
είναι μπέρδεμα τα έχω γράψει και εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18268&page=8 post #74
Οπα αδερφε μισο, μην βαρας!:rifle:
Δεν ειπα οτι περιμενω ενας ακριβος ενισχυτης (αν και ολοι οι ενισχυτες που λεμε ειναι στην ιδια τιμη, 400ε) να μεταμορφωσει κατι.Απλα δεν επαρκω για να του βαλω κατι καλυτερο.Και απο την στιγμη που ενα καλο σετ 5.1 ξεφευγει στα 500+ θα αρκεστω με κατι μικρο.Για τα kompact 30 ημουν και εγω αρνητικος (θυμιζουν λιγο PC Speakers) αλλα διαβασα θετικες κριτικες για το συγκεκριμενο προιον, αναλογικα με την τιμη του παντα.Παντως αν εχετε να προτεινετε κατι σε ηχεια το οποιο μου διαφευγει (οπως το σετ της Focal ) πειτε το....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.