Τι εννοείς;
Τι να εννοώ πέρα ότι μου άδειασε το πορτοφόλι ;;;
Τι εννοείς;
Αν ήσουν προσεκτικός μαθητής και διάβαζες καλά το μάθημα σου,θα το ήξερες.Τι είναι αυτό πάλι γμτ ;;;;;;;
Και τερματίζονται με τον κλασικό τρόπο που κλιπάρονται και τα απλά RJ45 του λαού με crimping tool ?
Αν ήσουν προσεκτικός μαθητής και διάβαζες καλά το μάθημα σου,θα το ήξερες.
Διάβασε αυτό που σου έστειλα χθες στο Viber![]()
Κοψε τα σουβλάκια πάσης προελεύσεως ώστε να σου περισσέψουν 150€ για να πάρεις το σπιρτόκουτο το οποίο δοκιμάζω.Τι να εννοώ πέρα ότι μου άδειασε το πορτοφόλι ;;;![]()
Πλεονεκτείς επειδη διαθετεις το καλό τελευταίο μέτρο το οποίο εγώ δεν διαθέτω ακόμη.Κοψε τα σουβλάκια πάσης προελεύσεως ώστε να σου περισσέψουν 150€ για να πάρεις το σπιρτόκουτο το οποίο δοκιμάζω.
Δοκιμαι δεκται.Ανταλλαγαι μόνον με καλαμάκια από τον Ράγιο(Πλατεία Αγ.Λαυρας,Αίγιον).
Ιδανικά για: Audiophiles, servers ή κρίσιμες υποδομές.
Κοψε τα σουβλάκια πάσης προελεύσεως ώστε να σου περισσέψουν 150€ για να πάρεις το σπιρτόκουτο το οποίο δοκιμάζω.
Δοκιμαι δεκται.Ανταλλαγαι μόνον με καλαμάκια από τον Ράγιο(Πλατεία Αγ.Λαυρας,Αίγιον).
Δεν έχει άλλα σπιρτόκουτα , σε τέτοια χαμηλή τιμή…….οποιος προλαβε….
Τα σουβλάκια που συζητιούνται στο θέμαΑπό αυτά που πρότεινε η ΑΙ , εσείς πιο θα προτιμούσατε??
Θα κοιμηθώ κι ας βαρεσουν κανονια εκτός από την περίπτωση που εγώ θα βαρεσω κανόνι για ν' αγοράσω το Waversa.Δωσε του το Waversa να δοκιμάσει, να κάνει να κοιμηθεί κανένα μήνα...
p.s. εσείς οι audiophiles που τα ξεσκίζετε όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, αρκείστε σε self-crimping βύσματα στα ethernet ?
Δεν λέω για PC usage.Ανάλογα την εταιρία.
Ένα κινέζικο ίσως όχι.
Αλλά ένα σοβαρό, φυσικά.
Και έστηνα δίκτυα σε μέρη που δεν μπορούσα να "πεταχτώ" να το διορθώσω αν κάτι πήγαινε στραβά
Στην Κρήτη π.χ.
Αν σου πει κάποιος ότι θα πάρεις σχεδόν την απόδοση καλωδίου που κάνει τερματισμένο π.χ. 300€ το μέτρο με ένα κλάσμα του κόστους, θα σε νοιάζει αν το βύσμα είναι crimped ή pressed?
Προφανώς αν δεν έχεις περιορισμούς στο budget δεν θα μπεις σε διαδικασία DIY ούτως ή άλλως.
Για το audiophile κομμάτι αναφέρομαι.
όπου σκας για υψηλότερης ποιότητας βύσμα και αγωγούς και καλώδια, αλλά στο θέμα της ένωσης ανεχόμαστε το crimping (όσον αφορά τις απώλειες από το imperfect termination)
Δν είναι έτσι τα πράγματα, μπερδεμένα τα λες και τα έχεις στο μυαλό σου..Αποφασίστε. Είστε high endάδες ή δεν είστε.
Αλλάζετε την μια Furutech πρίζα με την άλλη. Φτάνετε και στον πίνακα (αν αποφασίσετε να βάλετε audioquest ρεύματος και μέσα στον τοίχο μεταξύ πίνακα, κλπ. στείλτε ένα μήνυμα :ΡΕ έχω καλή τιμή για μεγάλες παραγγελίες :ΡΕ ) με τις audiophile ασφάλειες. Αλλάζετε τα πάντα. Αλλά δέχεστε να χάσετε "επιδόσεις" (ποιότητα) από ένα ατελώς τερματισμένο καλώδιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.