Περί καλωδίων ο λόγος...

Αυτα ειναι τα τεχνικα.
Ο Δημήτρης αναφέρεται στο high end κομμάτι.

Ποιο απο τα δύο ΠΑΙΖΕΙ καλύτερα μουσικη? :p

Συμπαγές foil και μάλιστα καλυμμένο με κάποιο είδος πλαστικοποίησης και από τις 2 μεριές του
Οπότε αυτό που έφτιαξες είναι CAT6A F/UTP.

Πρέπει να φτιάξουμε λοιπόν τουλάχιστον και CAT7 S/FTP, CAT6A F/FTP, CAT6A U/FTP ώστε να δούμε ποιο είναι τελικά το καλύτερο. :D

Αυτα ειναι τα τεχνικα.
Ο Δημήτρης αναφέρεται στο high end κομμάτι.

Ποιο απο τα δύο ΠΑΙΖΕΙ καλύτερα μουσικη? :p

Όταν φτιάξω και το cat7 θα το μάθουμε.. αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω "πρόχειρα".. θα πρέπει να φτιαχτεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια υλικά.. και μάλλον δεν μου περισσεύουν αρκετά υλικά για κάτι τέτοιο ...προς το παρόν...

Οπότε αυτό που έφτιαξες είναι CAT6A F/UTP.

Πρέπει να φτιάξουμε λοιπόν τουλάχιστον και CAT7 S/FTP, CAT6A F/FTP, CAT6A U/FTP ώστε να δούμε ποιο είναι τελικά το καλύτερο. :D

Όχι εγώ... να είσαι σίγουρος !!!

Όχι

Αν τα foils είναι μονωμένα δεν έχει κανένα νόημα.

Άλλωστε τα έβαλαν για το crosstalk και θα δω σε λίγο αν έχουν/κάνουν συνοχή μεταξύ τους
Αφου ακουμπουν μεταξυ τους ρε μαστορα, διπλη θωρακιση ειναι αυτο.

Τί είναι, ελβετικό ρολόι; Ένα καλώδιο μαζικής παραγωγής είναι βρε παιδιά. Το 99,9999% του πληθυσμού ούτε που νοιάζεται
Ειναι επωνυμο και οπως γνωριζεις οι φιλοι μας εξ ανατολων δεν αφηνουν τιποτα στην ησυχια του.

Βρήκα μια κουλούρα 20 μέτρα στο γερμανικό eBay προς 12 ευρώ με τα μεταφορικά και την χτύπησα. Αν δεν δω διαφορά θα ζητήσω να μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω!
Τελικά δεν ήταν Nexans και το ακύρωσα. Ψάχνοντας στις μικρές αγγελίες βρήκα μια κουλούρα ρετάλι λίγο μεγαλύτερη ,
Screenshot_20260211-175644.png
Να την αγοράσω να βρίσκεται;

• Haha
Reactions: Tzimisce
Τελικά δεν ήταν Nexans και το ακύρωσα. Ψάχνοντας στις μικρές αγγελίες βρήκα μια κουλούρα ρετάλι λίγο μεγαλύτερη ,
View attachment 266459
Να την αγοράσω να βρίσκεται;
Θα καλυψεις ολο το οικοδομικο τετραγωνο;

Θα καλυψεις ολο το οικοδομικο τετραγωνο;
Θα κάνω παραεμποριο. Θα μάθω να τους φοράω βύσματα, θα φτιάξω και μια custom κάλτσα με logo ΚΖ Audio και θα τα πουλάω στο πενηνταπλάσιο της τιμής.