lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 1,024
Μην ξεχάσεις να βάλεις φορά στο καλώδιο σύμφωνα με τα γράμματα..Σ' ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μην ξεχάσεις να βάλεις φορά στο καλώδιο σύμφωνα με τα γράμματα..Σ' ευχαριστώ πολύ!
Θέλω κι εγω,Πατερουλη Βλαδιμηρε!Εννοείται,με το χαιεντικο βύσμα.Δεν με πειράζει η ταλαιπωρία.
Το αποτέλεσμα ανταμείβει, χαίρεσαι να το βλέπεις μετά...
Και γω έχω μεγάλη περιέργεια για τα βύσματα.. λίγη υπομονή....
Καθόλου δεν με πειράζει.. 5μετρο nexans UTP cat6A λοιπόν![]()
Μην ξεχάσεις να βάλεις φορά στο καλώδιο σύμφωνα με τα γράμματα..
Θέλω κι εγω,Πατερουλη Βλαδιμηρε!Εννοείται,με το χαιεντικο βύσμα.
Όμως το τελευταίο μέτρο θα είναι Neotech neet-1008 το οποίο θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα.
Θα πάθεις πλάκα με το 1008...Θέλω κι εγω,Πατερουλη Βλαδιμηρε!Εννοείται,με το χαιεντικο βύσμα.
Όμως το τελευταίο μέτρο θα είναι Neotech neet-1008 το οποίο θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα.
Εγώ θέλω Ειδικη Έκδοση,Πράσινο προς Λευκο.Εννοείται !!
Το κόκκινο θ/σ είναι η αρχή, το μαύρο η κατάληξη
Καλά που το ανέφερες γιατί εγώ το ξέχασα...
Θα πάθεις πλάκα με το 1008...
Όσοι το έχουμε δεν το αλλάζουμε με κανένα, ανεξάρτητου κόστους...
Να έχεις πολύ υπομονή, θέλει κανένα μήνα συνεχούς στρωσιματος για να παίξει ολοκληρωμένα σαν καλώδιο..
Το τελευταίο 1008 που έβαλα στο σύστημα μου το έχω περίπου κάνα μήνα και ακόμα δεν έχει στρώσει εντελώς..
Σε αντίθεση με τα 1220 που έστρωσαν πολύ πιο γρήγορα τα 1008 είναι αρκετά δύστροπα στο θέμα στρώσιμο..

Να δω αν έχω πράσινο θ/σ στην σωστή διάσταση..Εγώ θέλω Ειδικη Έκδοση,Πράσινο προς Λευκο.
Τα χρώματα του Κυπελλούχου Παναθηναϊκού.
Ευχαριστως να πραγματοποιηθεί η κόντρα..Ωραία μελλοντική "κόντρα" !!
Το κόκκινο wireworld starlight 10,
View attachment 267140
με το Neotech neet-1008.
Στο 1 μέτρο και τα 2, που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η "μάχη" τους...
Και έχουν τα ίδια λεφτά....Ευχαριστως να πραγματοποιηθεί η κόντρα..
Όμως δεν έχει ελπίδα το Wireworld δίπλα στο Neotech 1008...
Στο λέω εκ' πείρας..
Ένδιαφερον κόντρα θα είναι το 1008 με το ασημένιο Ethernet της Wireworld..
Το Wireworld (κόκκινο) που είπε μπορούμε να το κάνουμε κόντρα με το Neotech 3008 (χάλκινο) 1m μήκος που το έχω και αυτό..Και έχουν τα ίδια λεφτά....
Το Wireworld (κόκκινο) που είπε μπορούμε να το κάνουμε κόντρα με το Neotech 3008 (χάλκινο) 1m μήκος που το έχω και αυτό..
Αυτή η κόντρα θα είχε ενδιαφέρον..
Τι εννοείς;Μας έσκισε ο Παναγιώτης δηλαδή στο τελευταίο μέτρο... :ουπς:
Τι εννοείς;
Και εγώ το Neotech 1008 έχω στο τελευταίο μέτρο..Πήρε το καλύτερο καλώδιο στο τελευταίο μέτρο και έσκισε την "gang" που έχει το starlight 10
(Eγώ, ο Tzimisce και ο Λάκης έχουμε το starlight 10)
Το 8 έχετε.Το 10 αφίχθη πολύ πρόσφατα.Πήρε το καλύτερο καλώδιο στο τελευταίο μέτρο και έσκισε την "gang" που έχει το starlight 10
(Eγώ, ο Tzimisce και ο Λάκης έχουμε το starlight 10)
Διορθώνω το τυπογραφικό λάθος.PS όχι SS.Το SS 10 έχει occ ασήμι άρα έχει ασήμι Neotech.Αν όμως παίξει καλύτερα,αυτο δεν θα με εκπλήξει λόγω της τετραπλασιας τιμής του.
Είχα βρει ένα διμετρο 1008 σε εγχωρια αγγελία.Οταν επικοινώνησα,ο κάτοχος του μου είπε πως όταν το αγόρασε και το συνέδεσε για πρώτη φορα,νόμισε πως πέταξε τα χρήματα του.Πηγε διακοπες για δύο εβδομάδες όμως το άφησε να παίζει.Οταν επέστρεψε, ήταν λες κι άκουσε άλλο καλώδιο! Η αγγελία ακυρώθηκε.
Όσο για το "στρώσιμο" του 1220,η εμπειρία μου είναι παρόμοια όμως είχα προειδοποιηθεί από τον αντιπρόσωπο.Εξ' άλλου χρησιμοποιώ Ρόδιο στο συγκεκριμένο καλώδιο.Δυο βάσανα μαζί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.