Έχεις ακούσει τέτοιας τιμής ethernet καλώδιο και σε τι σύστημα ;;
Γιατί αν κρίνεις σύμφωνα με την διαφορά καλωδίων 300-500-1000€ με το Ugreen , πως είσαι σίγουρος ότι αυτό των 11.000 λιρών θα παίξει ακόμα καλύτερα ;; επειδή έχει 11.000 και όχι 1.000 ;;
Μήπως τα ακριβά είναι ήδη ταβάνι και η σύγκριση δεν βγάλει "νικητή" ;;
Αδιανόητο δεν μου φαίνεται.. και το σύστημα του μισού εκατομμυρίου είναι φτηνό, αν το ethernet καλώδιο έχει 11.000 λίρες
Όμως θα έπρεπε να έχει προσαρμόσει και μια ολόκληρη εταιρεία πάροχο internet πάνω του, κάτι που δεν μπορεί να γίνει.. και να γίνει με την εταιρεία, δεν μπορεί να γίνει με τις πλατφόρμες..
Άρα όπως και να το δεις πρόκειται για απατεωνιά , απλά είναι νόμιμη και δεν φοβούνται συνέπειες...
Γνωστό αυτό.. τώρα βρήκαν ευκαιρία να βαπτίσουν και τα καλώδια ethernet "Ultra Hiend" για να πέσει το χοντρό παραδάκι...
Ποιά ;;; το Taylon ;;;
Ούτε ξέρουμε τι είναι...
Γιατί πέρα από αυτό τι άλλο μπορεί να έχουν ;;
Δηλαδή έχεις δοκιμάσει Ultra Hiend ethernet cable....
Και αν έχεις δοκιμάσει , γιατί δεν χαρακτηρίζεις απατεώνες αυτούς των οποίων τα καλώδια δεν άξιζαν ;;
Υπάρχουν..
Στον οικονομικό παράγοντα, είναι να μπει χέρι στην τσέπη αυτού που δεν ξέρει τι έχει....
Στον ηχητικό, κανένας.. μόνο η τιμή.
Αν έτσι θεωρείς, δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.. άλλωστε είναι νόμιμοι.. άρα νομικά δεν είναι..
Κορόιδα ψάχνουν και αφού υπάρχουν κορόιδα , μπορείς να πεις πως καλά κάνουν...
Δεν έχω ακούσει Ethernet των 11 χιλιάδων, έχω ακούσει των 4 έως 6 χιλιάδων, μάλιστα αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε σε ένα πάρα πολύ καλό σύστημα, σε πολύ φροντισμένο ηχητικά χώρο, ο οποίος είναι μόνο για το σύστημα και το σύστημα αυτό είναι στα 3 ποιο ακριβά συστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα..
Αυτό το καλώδιο στο συγκεκριμένο σύστημα έκανε όντως την διαφορά, αλλά δεν έχει σημασία, μπορούσε να είναι εκεί κοντά σε απόδοση και με ποιο φθηνό, (όχι σε όλους τους τομείς όμως)..
Στην ζωή μου δεν συνηθίζω να "βαφτίσω" ή να αποκαλώ κανέναν απατεώνα, διότι αν ήταν όντως απατεώνας, μόλις τον καταλαβαίνει τι "κοινό" του θα είχε ξοφλήσει και θα πήγαινε μέσα..
Στα ακριβά καλώδια υπάρχει τεχνολογία, αν την δέχεσαι σαν ακροατής ή όχι, είναι δικό σου θέμα..
Αν ανοίξεις ένα ακριβό καλώδιο θα καταλάβεις, (όχι σε όλα όμως, μην παρεξηγηθω)..
Υπάρχουν και εταιρίες που πουλάνε παπατζα, όπως π.χ μια εταιρία που πουλάει πικάπ και καλώδια phono και αν τα ανοίξεις έχουν μέσα mogami των 4 ευρώ το μέτρο και το πουλάει χρυσάφι..
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν και λαμόγια στον χώρο, όπως και οι εταιρίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω με τα universal player, αυτό όμως δεν συμβαίνει απ' όλους, δεν είναι όλοι λαμόγια..
Κανείς δεν ψάχνει κορόιδα, κορόιδο γίνεσαι σ' αυτούς όταν δεν έχεις γνώσεις και σε πιάνουν μλκα...
Μόνος του γίνεται κάποιος κορόιδο, δεν φταίνε αυτοί..