Από το πλάι έχει εγκοπές να βάλεις κατσαβιδάκι και να το ανοίξεις.
σα γενικότερη αίσθηση ποιότητας σε σχέση με τα άλλα πώς σου φαίνεται? είναι "ανώτερο"?
Από το πλάι έχει εγκοπές να βάλεις κατσαβιδάκι και να το ανοίξεις.
Αυτό έψαχνα . Εντελώς αθωράκιστο . Απλώς ήθελα να είναι φτιαγμένο καλά από μια γνωστή εταιρία . Θέλω να δω τι effect θα Εχει εφόσον τόσο το switch netgear όσο και το WiFi Ethernet bridge της tp link τροφοδοτούνται από ifi ipower x άρα δεν έχουν γείωση αλλά και το streamer μου που τροφοδοτείται από το Audioquest nrg y 2 το iec του είναι οχταρακι άρα ούτε και αυτό έχει γείωση . Αυτή τη στιγμή έχω δύο Audioquest pearl rj 45 του 1.5μ έτοιμα εργοστασιακά και αυτά έχουν θωράκιση στην μια πλευρά . Θέλω να δοκιμάσω να βάλω τελείως αθωράκιστο από το switch στο streamer για να κόψω κάθε επικοινωνία μετάδοσης θορύβου γείωσηςΦαίνεται αθωράκιστο
Όχι ότι δεν θα σου κάνει δουλειά, απλά να το έχεις υπόψη σου...
Ναι τελικά είναι επαναχρησιμοποιούμενα και ευτυχώς !!Από το πλάι έχει εγκοπές να βάλεις κατσαβιδάκι και να το ανοίξεις.

Στο φτιάχνω εύκολα αυτό και οποίο άλλο καλώδιο σου έχει πρόβλημα με την κάλτσα. αν είσαι Αθήνα περνάς μου τα αφήνεις και στα φτιάχνω, την άλλη μέρα τα παίρνεις πίσω..Επανέρχομαι στα κινέζικα καλώδια.
Είπα να δοκιμάσω δυο τρία διαφορετικά.
Ενώ φαίνονταν στιβαρά με το που πήγα να το βάλω σε δεύτερη συσκευή άρχισε να ξηλώνεται το πλέγμα.
Με λίγη πίεση άρχισε να ξηλώνεται.View attachment 268107View attachment 268108
Το καλώδιο είναι το Ultra-soft FURUTECH T1 μαϊμού. Το ήθελα καθώς από τα διάφορα φαινόταν πιο εύκαμπτο για στρίμωγμα στο NAS.
Ενδεχομένως να μπορεί να έρθει στα ίσια του αλλά τα χέρια μου δεν πιάνουν.
Ένα ATAUDIO μέχρι στιγμής δεν είχε θέμα με το βάλε βγάλε.
Περιμένω και Audiocrast p111
Πάντως,μοντέλο Furutech T1 δεν υπηρξε-υπαρχει.Επανέρχομαι στα κινέζικα καλώδια.
Είπα να δοκιμάσω δυο τρία διαφορετικά.
Ενώ φαίνονταν στιβαρά με το που πήγα να το βάλω σε δεύτερη συσκευή άρχισε να ξηλώνεται το πλέγμα.
Με λίγη πίεση άρχισε να ξηλώνεται.View attachment 268107View attachment 268108
Το καλώδιο είναι το Ultra-soft FURUTECH T1 μαϊμού. Το ήθελα καθώς από τα διάφορα φαινόταν πιο εύκαμπτο για στρίμωγμα στο NAS.
Ενδεχομένως να μπορεί να έρθει στα ίσια του αλλά τα χέρια μου δεν πιάνουν.
Ένα ATAUDIO μέχρι στιγμής δεν είχε θέμα με το βάλε βγάλε.
Περιμένω και Audiocrast p111
Πρακαλω, να σε καλάΚαλησπέρα και σε ευχαριστώ.
Είμαι Βόλο δυστυχώς.
Θα περιμένω να μαζευτούν να στείλω πακέτο.
Σε ευχαριστώ και πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.