Περί καλωδίων ο λόγος...

σα γενικότερη αίσθηση ποιότητας σε σχέση με τα άλλα πώς σου φαίνεται? είναι "ανώτερο"?

Ναι , σαν αίσθηση ποιότητας δεν το συζητάμε, είναι ανώτερο.

Σαν ποιότητα ήχου όμως, αυτό θα φανεί...

Αφού μάλλον η ζημιά δεν έγινε σε αυτό της φωτογραφίας αλλά στο απέναντι που κάτι δεν πήγε καλά στην μικρή μου μέγγενη και πιθανόν να το κατάστρεψα, θα πάρω σε λίγο 2 Eucom και θα τερματίσω ίδιο καλώδιο 1Μ

Έχω ήδη 1Μ τερματισμένο με telegartner και θα ακούσω αν υπάρχει διαφορά.

Αν το καλώδιο με τα tele είναι καλύτερο, αργότερα με την παραγγελία του τροφοδοτικού για το Α6 θα χώσω και ένα βύσμα... αν δεν είναι καλύτερο από αυτό με τα Eucom, άτακτη υποχώρηση από τα tele....

• Like
Reactions: Θρησκος
Από το πλάι έχει εγκοπές να βάλεις κατσαβιδάκι και να το ανοίξεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα το δω αργότερα... τώρα πάω για καφέ με τον συνταξιούχο και προμήθεια σε κάλτσα.... :LOL:

(να πάρω και τα Eucom)

Όποιος θέλει το γνωστό Νexans 6A σε μήκος 5 μέτρων δίνω το δικό μου όσο το πηρα, είναι 2 ημερών καλώδιο..
Θα μπει και στις αγγελίες..IMG_20260309_121203.jpg

Φαίνεται αθωράκιστο

Όχι ότι δεν θα σου κάνει δουλειά, απλά να το έχεις υπόψη σου...
Αυτό έψαχνα . Εντελώς αθωράκιστο . Απλώς ήθελα να είναι φτιαγμένο καλά από μια γνωστή εταιρία . Θέλω να δω τι effect θα Εχει εφόσον τόσο το switch netgear όσο και το WiFi Ethernet bridge της tp link τροφοδοτούνται από ifi ipower x άρα δεν έχουν γείωση αλλά και το streamer μου που τροφοδοτείται από το Audioquest nrg y 2 το iec του είναι οχταρακι άρα ούτε και αυτό έχει γείωση . Αυτή τη στιγμή έχω δύο Audioquest pearl rj 45 του 1.5μ έτοιμα εργοστασιακά και αυτά έχουν θωράκιση στην μια πλευρά . Θέλω να δοκιμάσω να βάλω τελείως αθωράκιστο από το switch στο streamer για να κόψω κάθε επικοινωνία μετάδοσης θορύβου γείωσης

Έχω και ένα qed το οποίο είναι utp και ειναι πιο smooth και καθαρό από το Audioquest αλλά δεν έχει αυτό το ρυθμό και την ατάκα του Audioquest και είναι 3μ που είναι παραπάνω από το μήκος που θέλω

Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66
Από το πλάι έχει εγκοπές να βάλεις κατσαβιδάκι και να το ανοίξεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ναι τελικά είναι επαναχρησιμοποιούμενα και ευτυχώς !!

Η μέγγενη δεν έκανε την παραμικρή ζημιά..

Το beeper στο πολύμετρο δείχνει ότι στα πλακετάκια και στους αγωγούς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !!

IMG_20260309_164442.jpg

Σε κάποιο βύσμα το κούμπωμα με την πλακέτα δεν είναι σωστό ;;;

IMG_20260309_164533.jpg

Είναι να τρελαίνεσαι μερικές φορές...

Το tester δείχνει ότι δεν υπάρχει συνοχή σε κανέναν αγωγό.

Λες και κάποια μεριά είναι στον αέρα !!

Υποθέτω το έβαλες σωστά. Δεν μπαίνει και ανάποδα από ότι θυμάμαι.
Να μην πιάνει η πλακέτα στα δοντάκια το κόβω δύσκολο, αλλά μήπως έχει μπει κάτι μέσα;

Επανέρχομαι στα κινέζικα καλώδια.
Είπα να δοκιμάσω δυο τρία διαφορετικά.
Ενώ φαίνονταν στιβαρά με το που πήγα να το βάλω σε δεύτερη συσκευή άρχισε να ξηλώνεται το πλέγμα.
Με λίγη πίεση άρχισε να ξηλώνεται.20260309_172458.jpg20260309_172436.jpg
Το καλώδιο είναι το Ultra-soft FURUTECH T1 μαϊμού. Το ήθελα καθώς από τα διάφορα φαινόταν πιο εύκαμπτο για στρίμωγμα στο NAS.
Ενδεχομένως να μπορεί να έρθει στα ίσια του αλλά τα χέρια μου δεν πιάνουν.
Ένα ATAUDIO μέχρι στιγμής δεν είχε θέμα με το βάλε βγάλε.

Περιμένω και Audiocrast p111

Ενώ φαίνονταν στιβαρά με το που πήγα να το βάλω σε δεύτερη συσκευή άρχισε να ξηλώνεται το πλέγμα.
Με λίγη πίεση άρχισε να ξηλώνεται.View attachment 268107View attachment 268108
Το καλώδιο είναι το Ultra-soft FURUTECH T1 μαϊμού. Το ήθελα καθώς από τα διάφορα φαινόταν πιο εύκαμπτο για στρίμωγμα στο NAS.

Στο φτιάχνω εύκολα αυτό και οποίο άλλο καλώδιο σου έχει πρόβλημα με την κάλτσα. αν είσαι Αθήνα περνάς μου τα αφήνεις και στα φτιάχνω, την άλλη μέρα τα παίρνεις πίσω..
(Δωρεάν, δεν θέλω λεφτά)

Με λίγη πίεση άρχισε να ξηλώνεται.View attachment 268107View attachment 268108

Πάντως,μοντέλο Furutech T1 δεν υπηρξε-υπαρχει.

Μα για αυτό και γράφω μαιμού.
Ο μόνος λόγος που πήγα και σε αυτό ήταν το ότι ήταν εύκαμπτο (σχετικά).
Τα άλλα είναι καθαρές κινεζικές εταιρείες.
Με ότι σημαίνει αυτό.
Ούτως ή άλλως από θέμα ήχου δεν έχω προσδοκίες.
Ήθελα απλά κάτι, θεωρητικά πάντα, καλύτερο από τα απλά μαύρα.
Και με τις αλλαγές τις τιμές στο αλί πήρα ότι έβγαινε καλύτερο την δεδομένη στιγμή ,με free shipping και κόστος και που σκουπίδια να πάει δεν θα το κλάψω (ανακύκλωση γιοκ Βόλο)