Περί καλωδίων ρεύματος

οι κατασκευαστές καλωδίων δεν βασίζονται σε τεκμηριωμένες υποθέσεις-αποδείξεις για την πώληση τιμολόγηση καλωδίων ( σίγουρα παίζουν ρόλο άλλα ούτε αυτοί ξέρουν γιατί ) νομίζω όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει μια βαθύτερη ανθρώπινη ανάγκη για το θείο, πέρα από κάθε λογική

ο μαρξ είμαι ??? ο φουστης τι είπα τώρα ?

οι κατασκευαστές καλωδίων δεν βασίζονται σε τεκμηριωμένες υποθέσεις-αποδείξεις για την πώληση τιμολόγηση καλωδίων ( σίγουρα παίζουν ρόλο άλλα ούτε αυτοί ξέρουν γιατί ) νομίζω όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει μια βαθύτερη ανθρώπινη ανάγκη για το θείο, πέρα από κάθε λογική

wow! :grinning-smiley-043

Καλά!΄Εγραψες, τι είπες τώρα!!
:flipout::flipout:

Τώρα ρε μέγιστε διανοητή που έγραψες,κλείσε και την πόρτα γιατί κάνει...ρεύμα:flipout:

Απάντηση: Re: Περί καλωδίων ρεύματος

Με το μονόδρομο ηχείο, φεύγεις σιγά-σιγά από το high-end και γίνεσαι φιλόσοφος :ernaehrung004:

Αντε, και στυλοβάτης μοναχός !

Last edited:
Απάντηση: Re: Περί καλωδίων ρεύματος

Τελικά αντί να διαφωνούμε για τα καλώδια δε βάζουμε όλοι Rotel να βρούμε την υγεία μας μιας και αναφέρονται συνέχεια σαν "καλά" μηχανήματα; :bang:
Ανταλλάσω τα 4 BAT 600SE μου με αντίστοιχους Rotel τελικούς και τον Anthem D2 με Rotel 1060. Ενδιαφέρεται κανείς;
(Πλάκα-πλάκα, με τους πυκνωτές από τα Bat μου και τα τελικά τους στάδια μπορώ να φτιάσω ίσα με 40 ποιοτικούς τελικούς Rotel :jester:

τι χωρητικοτητα εχουν οι πυκνωτες και θα φτιαξεις 40 ροτελ?
για ποιους ροτελ μιλας?
για το 1090 ας πουμε που εχει 88 χιλιαδες πυκνωτες
η τον 1095 με 120 χιλιαδες πυκνωτες

Last edited:
Μήπως τα blind tests τα κάνουν με κουφούς ?
Γιατί σε όσα έχω κάνει (σε άλλους )τα ποσοστά επιτυχίας ήταν τόσο μεγάλα που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές.
Πρέπει όμως και το σύστημα να μπορεί να τις αναδείξει.
Υπάρχουν μάλιστα τέτοιες διαφορές που πραγματικά πιστεύω ότι όλες οι σοβαρές εταιρίες που ασχολούνται με το θέμα έχουν πλέον μοντελοποιήσει τόσο καλά τα καλώδια τους που δίνουν ότι χαρακτήρα θέλουν αυτές και μάλιστα τον ίδιο σε όλα τα καλώδια τους ,όπως ακριβώς και με τα ηχεία και τους ενισχυτές.

Πες τα argi γιατί έχω δει κάτι ιερά τέρατα που από τσιγκουνιά βάζουν 30000uf και λένε και τι μαλ….. ότι το έκαναν για να είναι ποιο γρήγοροι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΙΦΟΥΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Γιατί σε όσα έχω κάνει (σε άλλους )τα ποσοστά επιτυχίας ήταν τόσο μεγάλα που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές

συγκεκριμενα παραδειγματα;

Πρέπει όμως και το σύστημα να μπορεί να τις αναδείξει.

νατη παλι η Χλιμα.
μετα φταιει ο Κογιας που βριζει

α και αυτοι που λενε οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση το συστημα αμα αλλαξεις καλωδια ρευματος τι συστημα εχουν;

τα ποσοστά επιτυχίας ήταν τόσο μεγάλα που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές.

οποτε υποθετω οτι θα με καλεσεις σε μπλαιντ τεστ να αναγνωρισουν και μπροστα μου τις τεραστιες αυτες διαφορες.
Το γραφω για πολλοστη φορα για επισημη συγκεκριμενη προταση

Πες τα argi γιατί έχω δει κάτι ιερά τέρατα που από τσιγκουνιά βάζουν 30000uf και λένε και τι μαλ….. ότι το έκαναν για να είναι ποιο γρήγοροι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΙΦΟΥΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Ασε που βλεπεις ιερο τερας 2χ300 watt με 800 VA τοροειδη και οπως ειπες 30000mf των 2 τεμαχιων(2Χ15000) και σου λενε....ΣΠΡΩΧΝΕΙ τα παντα και φυσικα ΓΕΛΑΣ!!!!!!!!
Τι να πεις πια??

Re: Απάντηση: Περί καλωδίων ρεύματος

συγκεκριμενα παραδειγματα;

νατη παλι η Χλιμα.
μετα φταιει ο Κογιας που βριζει

α και αυτοι που λενε οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση το συστημα αμα αλλαξεις καλωδια ρευματος τι συστημα εχουν;

οποτε υποθετω οτι θα με καλεσεις σε μπλαιντ τεστ να αναγνωρισουν και μπροστα μου τις τεραστιες αυτες διαφορες.
Σου εχω Πατρινε ενα καλωδιακι ρευματος σπεσιαλ απο πορτατιφ του Σιλβεστριδη που θα παθεις ηττα!!!!!!!!!!!

Σου εχω Πατρινε ενα καλωδιακι ρευματος σπεσιαλ απο πορτατιφ του Σιλβεστριδη που θα παθεις ηττα!!!!!!!!!!!

και γω σου ετοιμαζω επισκεψη με φιλο και με φτιαγμενο DARED MC7P και με φτιαγμενο AUDIO NOTE προ που θα φερει ο φιλος που κανετε και την ιδια εγασια

Είμαι τρομερά δύσπιστος και από τους τελευταίους που τα έσκασαν σε καλώδια . πραγματικά υπάρχει διαφορά και εμένα μου φάνηκε τόσο απίστευτο που το έκανα πολλές φορές .
Ίσως το ότι το καλώδιο είναι τόσο κοντά στην συσκευή και άρα παίζει ρόλο η καλή θωράκιση ?
Γιατί από όσα καλώδια έχω ακούσει μου άρεσαν αυτά που είχαν καλή θωράκιση.
Και όμως κινείται

και γω σου ετοιμαζω επισκεψη με φιλο και με φτιαγμενο DARED MC7P και με φτιαγμενο AUDIO NOTE προ που θα φερει ο φιλος που κανετε και την ιδια εγασια

Αντε βρεεεεεεεεεεε.....αργεις???????????παρε με τηλ.ποτε μπορειτε να ερθετε......ετσι?

Αμ δε θα έρθεις σπίτι να πάρεις τους δίσκους;
Θα κανονίσω να έχω ένα ζευγάρι καλώδια ρεύματος που δεν μάτσαραν στο σύστημά μου να ακούσεις! :)
Εσύ θα αλλάζεις καλώδιο και εγώ θα είμαι σε άλλο δωμάτιο και θα σου λέω πιο παίζει! :flipout: