Τώρα μπερδεύτηκα.Εσύ ή ο αρτζι τάγραψε αυτά;giati bre ti exoyn oi Rotel
βρε τι να αυτο στα φανερα ολοι να κουνε τις διαφορες στα ρευματα και μεις οι τυφλοι τιποτες
λες να φταιει που δεν βλεπουμε.
KOYIZ Γιατι αφου λεω οτι οποιος ακουει διαφορες στα καλωδια ρευματος τελος παντων εγω πηγα και πηρα δυο εξελογια ρεφερενς ιι και θα πατω και αλλα δυο αμα κατσει απο τον φιλο μου τον Πανο
μην βαράτε και μην γελάτε ..... καταψυξα το καλώδιο για 2 μέρες ( το αλιευσα στο διαδίκτυο ) το βάλα πάνω και παίζει χάλια σκατ@ :violent-smiley-030::jester:
το στεγνωσα πρώταΑφού επέζησες πάλι καλά:SFGSFGSF:
Τώρα μπερδεύτηκα.Εσύ ή ο αρτζι τάγραψε αυτά;
Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και τι λές.
πολύ ψυχρά παίζει
στο φούρνο γρήγορα
μην γελατε περναω ενα δράμα
Μάρκα προενισχυτή και καλωδίου δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους, θα σου το πω όμως στο τηλέφωνο![]()
στο επομενο θεμα θα σας πω για τον βραχμανο bodidharma( μπουντινταρμα προφερεται)
Bodhidharma...
Δέκα χρόνια του πήρε για να αποφασίσει αν θα διδάξει Wu Gong τους ιερείς του ναού του νεαρού δάσους!
η WING CHUN ομως καταφερε να σψσει τα μοναστηρια απο την ολοκληρωτικη καταληψη και καταστροφη και αυτη τους διδαξε το KUNG FU WING CHAN το περιφημο αμυντικο κουνγκ φου που διαφερει απο αυτο που διδασκαν οι μετεπειτα Σαολιν ως προς την μη επιθετικη μορφη του πρωτου
Αυτο επιθυμω και γω αρτζι μια τυφλη αποδειξη για να δικαιολογησω την αγορα των XLO REFERE4NCE 2 και για αλλον ενα λογο εκτος του το οτι ειναι μωβ και ταιριαζουν με το γαλαζιο του τοιχου.
η WING CHUN ομως καταφερε να σψσει τα μοναστηρια απο την ολοκληρωτικη καταληψη και καταστροφη και αυτη τους διδαξε το KUNG FU WING CHAN το περιφημο αμυντικο κουνγκ φου που διαφερει απο αυτο που διδασκαν οι μετεπειτα Σαολιν ως προς την μη επιθετικη μορφη του πρωτου
hung gar
Το Wing Chun είναι το σύστημα της πεταλούδας που το δημιούργησε γυναίκα!
θαναση ξερεις οτι ξερω wing tsun
'Οσο για τα XLO Reference, αν θυμάμαι καλά είχαμε δύο διαφορετικά ζευγάρια (το ένα επίχρυσο το άλλο δεν θυμάμαι τι) στην τυφλή δοκιμή που είχαμε κάνει σπίτι μου...
Ουδέτερα, γλυκά και χωρίς κόκκο θα τα χαρακτήριζα, αλλά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες ώστε να τις καταλάβεις σε AB, ειδικά από τη στιγμή που ολόκληρη η μπαλαντέζα μου είναι furutech (περίπου ίδιος ήχος)...
Argi μου μην ντρέπεσαι που ξέρεις ένα γυναικείο σύστημα, και ο Bruce Lee Wing Chun διδάχτηκε...
Τελικά αντί να διαφωνούμε για τα καλώδια δε βάζουμε όλοι Rotel να βρούμε την υγεία μας μιας και αναφέρονται συνέχεια σαν "καλά" μηχανήματα; :bang:
Ανταλλάσω τα 4 BAT 600SE μου με αντίστοιχους Rotel τελικούς και τον Anthem D2 με Rotel 1060. Ενδιαφέρεται κανείς;
(Πλάκα-πλάκα, με τους πυκνωτές από τα Bat μου και τα τελικά τους στάδια μπορώ να φτιάσω ίσα με 40 ποιοτικούς τελικούς Rotel :jester:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.