Περί καλωδίων ρεύματος

giati bre ti exoyn oi Rotel

βρε τι να αυτο στα φανερα ολοι να κουνε τις διαφορες στα ρευματα και μεις οι τυφλοι τιποτες
λες να φταιει που δεν βλεπουμε.

KOYIZ Γιατι αφου λεω οτι οποιος ακουει διαφορες στα καλωδια ρευματος τελος παντων εγω πηγα και πηρα δυο εξελογια ρεφερενς ιι και θα πατω και αλλα δυο αμα κατσει απο τον φιλο μου τον Πανο
Τώρα μπερδεύτηκα.Εσύ ή ο αρτζι τάγραψε αυτά;:flipout:

Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και τι λές.

Last edited:
μην βαράτε και μην γελάτε ..... καταψυξα το καλώδιο για 2 μέρες ( το αλιευσα στο διαδίκτυο ) το βάλα πάνω και παίζει χάλια σκατ@ :violent-smiley-030::flipout::grinning-smiley-043:jester:

Απάντηση: Re: Περί καλωδίων ρεύματος

μην βαράτε και μην γελάτε ..... καταψυξα το καλώδιο για 2 μέρες ( το αλιευσα στο διαδίκτυο ) το βάλα πάνω και παίζει χάλια σκατ@ :violent-smiley-030::flipout::grinning-smiley-043:jester:

Αφού επέζησες πάλι καλά:SFGSFGSF:

Τώρα μπερδεύτηκα.Εσύ ή ο αρτζι τάγραψε αυτά;

Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και τι λές.

το γραψα με το στυλ του φιλου του Αργυρη.
εγω καταλαβα διαφορετικα οτι λογω της επηρειας της χλωρινης ακουγε τους Μαρκ Λεβινσον ιδιους με τους ροτελ - για αυτο ρωτησα τι εχουν οι ροτελ.

Απάντηση: Re: Περί καλωδίων ρεύματος

πολύ ψυχρά παίζει:flipout::flipout::flipout::flipout:
στο φούρνο γρήγορα
μην γελατε περναω ενα δράμα

ρε συ,μηπως το ψυγειο δεν ειχε το ''σωστο'' καλωδιο ρευματος?
για δοκιμασε να του βαλεις ενα επωνυμο και καλου κακου,βγαλε και τα μπακαλιαρακια απ την καταψυξη,δε ξερεις καμια φορα...:marchmellow:

Μάρκα προενισχυτή και καλωδίου δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους, θα σου το πω όμως στο τηλέφωνο :flipout:

Τον έχω ακουστά! Λένε ότι είναι ο καλύτερος προενισχυτής στον κόσμο!
Κουκουβαγιόπουλο δεν είναι η μάρκα του; :flipout:

στο επομενο θεμα θα σας πω για τον βραχμανο bodidharma( μπουντινταρμα προφερεται)

Bodhidharma...
Δέκα χρόνια του πήρε για να αποφασίσει αν θα διδάξει Wu Gong τους ιερείς του ναού του νεαρού δάσους! Αν κάνεις τυφλή δοκιμή με αυτόν θα κάνει 50 χρόνια μέχρι να αποφασίσει αν είναι σωστή η πολικότητα του ρεύματος πριν συνδέσει το καλώδιο στον ενισχυτή! :flipout:

Τέλος πάντων, αν κάποιος μπορεί να αποδείξει επιστημονικά ότι το καλώδιο του ρεύματος δεν επηρεάζει τον ήχο ας το κάνει...

Προσωπικά τυφλή δοκιμή έκανα και τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα. Όχι τόσο πολύ από τους αριθμούς αλλά από διάφορες κουβέντες που ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, το ότι κάποια άτομα χωρίς να μιλήσουν μεταξύ τους πιο πριν παρατήρησαν ακριβώς τις ίδιες διαφορές σε συγκεκριμένα καλώδια και με τα όσα πειράματα έχω κάνει από μόνος μου...

Bodhidharma...
Δέκα χρόνια του πήρε για να αποφασίσει αν θα διδάξει Wu Gong τους ιερείς του ναού του νεαρού δάσους!

η WING CHUN ομως καταφερε να σψσει τα μοναστηρια απο την ολοκληρωτικη καταληψη και καταστροφη και αυτη τους διδαξε το KUNG FU WING CHAN το περιφημο αμυντικο κουνγκ φου που διαφερει απο αυτο που διδασκαν οι μετεπειτα Σαολιν ως προς την μη επιθετικη μορφη του πρωτου

Αυτο επιθυμω και γω αρτζι μια τυφλη αποδειξη για να δικαιολογησω την αγορα των XLO REFERE4NCE 2 και για αλλον ενα λογο εκτος του το οτι ειναι μωβ και ταιριαζουν με το γαλαζιο του τοιχου.

η WING CHUN ομως καταφερε να σψσει τα μοναστηρια απο την ολοκληρωτικη καταληψη και καταστροφη και αυτη τους διδαξε το KUNG FU WING CHAN το περιφημο αμυντικο κουνγκ φου που διαφερει απο αυτο που διδασκαν οι μετεπειτα Σαολιν ως προς την μη επιθετικη μορφη του πρωτου

Αυτο επιθυμω και γω αρτζι μια τυφλη αποδειξη για να δικαιολογησω την αγορα των XLO REFERE4NCE 2 και για αλλον ενα λογο εκτος του το οτι ειναι μωβ και ταιριαζουν με το γαλαζιο του τοιχου.

Δοκίμασέ τα σπίτι με κλειστά τα μάτια:Banane0:

Re: Απάντηση: Περί καλωδίων ρεύματος

Τι λέτε μπρε; Σιγά μη και τους δίδαξε Tae Kwon Do! Wu Gong τους δίδαξε και συγκεκριμένα τα πέντε ζώα, ένα ζώο σε κάθε μαθητή ανάλογα με το σωματότυπό του, εκτός από τον archat που μάθαινε όλα τα ζώα!

Το Wing Chun είναι το σύστημα της πεταλούδας που το δημιούργησε γυναίκα! :flipout:

Argi μου μην ντρέπεσαι που ξέρεις ένα γυναικείο σύστημα, και ο Bruce Lee Wing Chun διδάχτηκε... :flipout:

Αλλά ας μην αρχίσουμε συζήτηση για πολεμικές τέχνες γιατί θα είναι λιιιιίγο off topic...

'Οσο για τα XLO Reference, αν θυμάμαι καλά είχαμε δύο διαφορετικά ζευγάρια (το ένα επίχρυσο το άλλο δεν θυμάμαι τι) στην τυφλή δοκιμή που είχαμε κάνει σπίτι μου...
Ουδέτερα, γλυκά και χωρίς κόκκο θα τα χαρακτήριζα, αλλά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες ώστε να τις καταλάβεις σε AB, ειδικά από τη στιγμή που ολόκληρη η μπαλαντέζα μου είναι furutech (περίπου ίδιος ήχος)...

Re: Απάντηση: Περί καλωδίων ρεύματος

Nice... Για αυτό ακούς διαφορές από τα καλώδια ε; :flipout:
Πρόσεχε μη βγάλεις κανένα μάτι με τα τεντωμένα δαχτυλάκια μόνο... :ADFADF1:

Εγώ είμαι πολύ πιο παραδοσιακός... :)

Τελικά αντί να διαφωνούμε για τα καλώδια δε βάζουμε όλοι Rotel να βρούμε την υγεία μας μιας και αναφέρονται συνέχεια σαν "καλά" μηχανήματα; :bang:
Ανταλλάσω τα 4 BAT 600SE μου με αντίστοιχους Rotel τελικούς και τον Anthem D2 με Rotel 1060. Ενδιαφέρεται κανείς;
(Πλάκα-πλάκα, με τους πυκνωτές από τα Bat μου και τα τελικά τους στάδια μπορώ να φτιάσω ίσα με 40 ποιοτικούς τελικούς Rotel :jester:

Το Wing Chun είναι το σύστημα της πεταλούδας που το δημιούργησε γυναίκα!

θαναση ξερεις οτι ξερω wing tsun

'Οσο για τα XLO Reference, αν θυμάμαι καλά είχαμε δύο διαφορετικά ζευγάρια (το ένα επίχρυσο το άλλο δεν θυμάμαι τι) στην τυφλή δοκιμή που είχαμε κάνει σπίτι μου...
Ουδέτερα, γλυκά και χωρίς κόκκο θα τα χαρακτήριζα, αλλά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες ώστε να τις καταλάβεις σε AB, ειδικά από τη στιγμή που ολόκληρη η μπαλαντέζα μου είναι furutech (περίπου ίδιος ήχος)...

Argi μου μην ντρέπεσαι που ξέρεις ένα γυναικείο σύστημα, και ο Bruce Lee Wing Chun διδάχτηκε...

παμε ενα ενα

και γω τι ειπα βρε οτι γυναικα τους ξελασπωσε

δεν θα το πιστεψεις αλλα οταν ερθεις σπιτι θυμισε μου να σου δειξω τα μεταλλια απο το TAE KWON DO και την πυγμαχια - δεν κανω πλακα

ειχα και ενα βραχμα ενα ακρολινκ ενα σεπρα και ενα τοστιερας

ετσι ξεκινησε και μετα το εξελιξε σε ενα δικο του συστημα το ζετ κουν ντο

Τελικά αντί να διαφωνούμε για τα καλώδια δε βάζουμε όλοι Rotel να βρούμε την υγεία μας μιας και αναφέρονται συνέχεια σαν "καλά" μηχανήματα; :bang:
Ανταλλάσω τα 4 BAT 600SE μου με αντίστοιχους Rotel τελικούς και τον Anthem D2 με Rotel 1060. Ενδιαφέρεται κανείς;
(Πλάκα-πλάκα, με τους πυκνωτές από τα Bat μου και τα τελικά τους στάδια μπορώ να φτιάσω ίσα με 40 ποιοτικούς τελικούς Rotel :jester:

Συγγνώμη, όταν λες BAT 600SE εννοείς BAT-VK-600SE δηλαδή αυτόν:?