Θα έχω καλύτερα αποτελέσματα επιλέγοντας την κατα πολύ ακριβότερη η απλά θα μεταφερω πιο γρήγορα τις φωτογραφίες μου στο PC ? Αξίζει να δώσει κάνεις 30-40 ευρω παραπάνω ?
Φίλε μου δεν μπορώ να σου απαντήσω για τις συγκεκριμένες κάρτες ή πως θα συμπεριφερθούν άν τις χρησημοποιήσεις σε φωτογραφική μηχανή.
Μπορώ να σου πω όμως ότι εγώ που πηρα δυο κάρτες SDHC για το Panasonic BD-60 δίνουν διαφορετική ποιότητα εικόνας.Το έγραφε μάλιστα η δευτερη ότι είναι φτιαγμένη έτσι για αυτή την δουλειά.Μάλιστα δεν είχαν μεγάλη διαφορά στην τιμή (μόνο ένα - δύο ευρώ).
Επαναλαμβάνω ότι τις κάρτες μνήμης τις χρησιμοποιώ για να γράφω AVCHD αρχεία και να τα παίζω στο BD-60, την έχω χρησιμοποιήσει σαν αποθηκευτικό μέσο και να παίξω ταινίες από εκεί και είδα διαφορές στην ποιότητα εικόνας όπως βέβαια και στα AVCHD αρχεία .Μπορείς να δώσεις κάποιο δείγμα; Γιατί αυτό απλά δεν είναι δυνατό να συμβαίνει, εκτός αν έχει κάποιο hardware ή software πρόβλημα η μηχανή ή κάποια από τις κάρτες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.