Μακάρι να ειναι όπως τα λένε όσοι αγόρασαν και να ειναι ολα καλα με το μαγαζι. Προσωπικά δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω.
Ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ίσως να εχουν πέσει οι τιμές χοντρικής απ' τον Δεκέμβρη που είχα αγοράσει τον δικο μου.
Αναφέρω την τιμή με την οποία τον αγόρασα τον Ιανουάριο. Τυχον απορρίες www.prisjakt.nu και εδω. Απο αυτό το κατάστημα ψώνισα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα και όλα πουλάνε γυρω στα 310, οχι παραπάνω. Αμα σκεφτείς και το υψηλό ΦΠΑ, η αρχικη τιμή χονδρικης πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη.
Ναι το ξέρω το πρώτο μαγαζί, μην συγκρίνεις όμως τιμές Σουηδίας από μεγάλα μαγαζιά (που κάνουν δικές τους εισαγωγές) με τις τιμές που αγοράζουμε εμείς εδώ ( και ο αντιπρόσωπος εδώ) ...
Ποτέ δεν παίρνουμε ίδια τιμή με την βόρεια Ευρώπη και τη Γερμανία που είναι το κέντρο διανομής...
8μηνο μου ακούγεται πολύ, αν και για το συγκεκριμένο προιόν, δεν έχει βγει ακομη αξιόμαχο αντιπαλο δεος, οπότε ειναι λογικό να κρατάει την τιμή του. Πάντως το να εχει πεσει εδω κατα σχεδον 30 ευρω και στην Ελλάδα τπτ, ειναι αξιοσημείωτο.
Παίζουν πολλά ρόλο, δεν έχουμε την ίδια χρέωση σε μεταφορικά και ασφάλειες και το βασικότερο... από Ελλάδα οι πληρωμές γίνονται μόνο με μετρητά..... βασικό βασικότατο...
Τελικά κάποιο από τα παιδιά που αγόρασαν με 300 ευρώ, θα μας πει αν πήραν νόμιμη απόδειξη; Τι στοιχεία καταστήματος έχει η νόμιμη απόδειξη; (Διεύθυνση, ΑΦΜ κτλ) και τι ποσοστό ΦΠΑ;
Καταλαβαινω τον πονο σου αλλα η επισημη Majar λεει οτι ο τυπος ειναι συνεργατης της.Οποιος θελει παιρνει τηλεφωνο
Επεμβαινω διοτι αντι σιωπης προσπαθησες να με παρουσιασεις σαν ψευτη
Μιλησα δυο φορες πριν αγορασω.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.Οποιος θελει μαθαινει.Δεν εχω ,ουτε θελω σχεση με την ιστορια Επειδη η Majar ειναι
γειτονια μου εδω στην Τουμπα και ρωτησα και εκει μια και πηγα για εναν παληο Humax 5400
ευχαριστω και τελειωσα
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.