Περί καταστημάτων διάθεσης του Vu+ Solo2...

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Δεν υπάρχει λόγος διαφωνιών. Ας δωσει κάποιο απο τα παιδιά που ψώνισε το ΑΦΜ απο την αποδειξη, εστω και με PM και το θεμα θα λυθεί. Αν δεν υπάρχει απόδειξη όμως, αυτο είναι αλλο ζητημα.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Προσωπικά νομίζω έχω πάρει την απάντησή μου από την σιωπή όσων αγόρασαν. 99% είναι χωρίς απόδειξη.

teosard

New member
14 July 2010
36
Λιτόχωρο
Προσωπικά έλαβα απόδειξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ΑΦΜ σε οποιονδήποτε ούτε το όνομα του. Οποίος ενδιαφέρεται ας τον πάρει τηλέφωνο να τον ρωτήσει πως και γιατί έδινε τον δεκτή φθηνότερα από τους άλλους.

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388

Προσωπικά νομίζω έχω πάρει την απάντησή μου από την σιωπή όσων αγόρασαν. 99% είναι χωρίς απόδειξη.

κακώς το συνεχίζεις τη στιγμη που δραγράφτηκε το μπλοκ.

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961

Παναγιώτη το θέμα μας δεν είναι η απόδειξη, τα παιδιά λένε ότι πήραν απόδειξη αλλά για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να την εμφανίσουν, από την άλλη αν αγόρασαν χωρίς απόδειξη και στηρίζονται στον λόγο του πωλητή είναι δικό τους θέμα (και του κράτους φυσικά γιατί δεν αποδίδεται ο φπα).

Το θέμα είναι η εγγύηση που έδινε από την Majar που δεν ισχύει γιατί απλά το "κατάστημα αυτό" δεν αγόραζε από Ελλάδα.....

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

Προσωπικά έλαβα απόδειξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ΑΦΜ σε οποιονδήποτε ούτε το όνομα του. Οποίος ενδιαφέρεται ας τον πάρει τηλέφωνο να τον ρωτήσει πως και γιατί έδινε τον δεκτή φθηνότερα από τους άλλους.

Η σιωπή είναι χρυσός. Καλύτερα να το ακολουθήσεις. Τα περι ΑΦΜ ειναι απλα ιστορίες για παιδιά.. Τεσπα, all is solved now.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Τα στοιχεία της απόδειξης (Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση) δεν είναι απόρρητα. Όσο δεν εμφανίζονται εγώ θα πιστεύω ότι δε κόπηκε νόμιμη απόδειξη.

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

Δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να πιστευει το αντίθετο. Εκτός πια αν έλαβαν αθεωρητη αποδειξη, αλλα δε νομίζω να υπαρχει τόσο αφελής κόσμος που να ασχολείται με το αντικείμενο και να μη το προσεξε. Όπως και να έχει, το θέμα είναι πως η αγορά πρεπει να γίνεται απο γνωστά καταστήματα τα οποία αποδίδουν τον αντίστοιχο ΦΠΑ στο κράτος και σου παρέχουν εγγύηση στο προιον σου.

Last edited:

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Και να συμπληρώσω πως διεύθυνση και επωνυμία είναι υποχρεωμένο εκ της νομοθεσίας να έχει κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα. Το συγκεκριμένο δεν είχε ούτε επωνυμία ούτε διεύθυνση.

teosard

New member
14 July 2010
36
Λιτόχωρο

Η σιωπή είναι χρυσός. Καλύτερα να το ακολουθήσεις. Τα περι ΑΦΜ ειναι απλα ιστορίες για παιδιά.. Τεσπα, all is solved now.
δεν σε πιάνω φίλε μου τι θες πεις? για πιο λόγω να σιωπήσω?

verfot

Established Member
29 September 2011
223

Επειδη το πραγμα τραβηξε αν και ειπα πως δεν θα ασχοληθω θα σας ενημερωσω οτι πηρα τον δεκτη σφραγισμενο 300 ευρω με αποδειξη
κανονικα.Βεβαιως εχει εγγυηση.Σε οτι αφορα την σελιδα του που εκλεισε τον ρωτησα και μου ειπε πως ειναι ετοιμη νεα για online αγορες
Δεν καταλαβαινω γιατι μαλωνουμε .Ο καθενας τηλεφωναει,ρωταει και αποφασιζει πως και που θα πληρωσει.Με τις υποψιες δεν γινεται δουλεια
ουτε δινονται συμβουλες.Ας αποφασισει ο καθε υποψηφιος αγοραστης

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

δεν σε πιάνω φίλε μου τι θες πεις? για πιο λόγω να σιωπήσω?

Για τους λόγους που ειπε πριν και μετα απο μένα ο Παναγιώτης. Δεν έχω μαγαζί οπότε έχω αδιάφορη στάση, αλλα δε καταλαβαινω όμως. Το αν τραβάει το θέμα είναι εξαιτιας σας. Αν πραγματικά έγιναν όλα νομότυπα, τι σας κόφτει να παραθέσετε την επωνυμια και το ΑΦΜ που έγραφε πάνω η κωλοαποδειξη (συγνώμη κιολας) και να το κλεισουμε εδω; Δεν είναι κάποια πληροφορία που να θίγει το προσωπικό απόρρητο, οπότε πραγματικά αυτος ο μυστικισμός με κάνει καχυποπτο.

Last edited:

teosard

New member
14 July 2010
36
Λιτόχωρο

Με κοφτει διοτι δεν εχω το δικαιωμα να ποσταρω τα στοιχεια καποιου μονο κ μονο για να πεισω καποιους.
Επίσης δεν εχω πει κανεναν ψευτη και δεν επιτρεπω σε κανεναν εμμέσως πλην σαφώς να με αποκαλεί ετσι.
Παρακαλώ τους MODERATORS να καθαρίσουν λιγο το thread διότι εχει καταλήξει να γίνεται πόλεμος καταστημάτων
Μονο για τον δέκτη δεν μιλαμε.

verfot

Established Member
29 September 2011
223

Αντε για να τελειωνουμε -PC EXPERT ΑΦΜ140954954
Αναρωτιεμαι αν σου εδωσα αληθινο η ψευτικο αφμ πως θα το βρεις και τι θα το κανεις αν ειναι αληθινο μια και οι υποψιες αυτων που εχουν λογο
να εχουν υποψιες γιατι δεν τους βολευουν πωλητες με 300 ευρω θα συνεχισουν.Βεβαια δεν παραγνωριζω πως αρκετοι εχουν πραματικους λογους να ψαχνουν.Εγω διαβασα στις προηγουμενες σελιδες για 2 ατομα που αγορασαν και ηταν οκ,Το εψαξα και αποφασισα

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

Εγω τίποτα. Για τους τύπους ομως, κάποιος που εχει καταστημα ίσως ενδιαφερθεί. Παρεπιπτόντως στο taxisnet μπορεις να δεις σε ποιον ανηκει ποιο ΑΦΜ. Επίσης τέτοιες συζητήσεις πρεπει να γίνονται και όχι να διαγράφονται, γιατι υπάρχουν πολλοι επιτήδιοι που προσπαθουν να κοροιδεψουν κόσμο, χωρις να αναφερομαι στον συγκεκριμένο κύριο.

Last edited:

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961

Για όσους δεν γνωρίζουν τα δικαιώματα τους σαν πελάτες να αναφέρω ότι κάθε διαδικτυακό κατάστημα είναι υποχρεωμένο από το νόμο να αναφέρει την Επωνυμία, την έδρα και τη ΑΦΜ του....

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αγαπητέ verfot κανείς δεν πήγε να βγάλει ψεύτη κανένα...

Εγώ βγήκα και μίλησα όταν έμαθα πλέον ότι η Majar που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στη χώρα μας της VU+ απείλησε με μήνυση αυτόν που και καλά πουλάει VU+ δέκτες με εγγύηση Majar....

Απλά και ξεκάθαρα λοιπόν, όταν κάποιος σας ζητάει το αφμ του όποιου καταστήματος μην έχετε πρόβλημα να το δώσετε γιατί τα καταστήματα είμαστε το ξαναλέω υποχρεωμένα από το νόμο να το δείχνουμε....

Και σας το ξαναλέω, το πρόβλημα δεν είναι η τιμή (ας βγάλει 5 ευρώ ο "επαγγελματίας" από τον δέκτη κακό του κεφαλιού του γιατί σε λίγο καιρό θα κλείσει).. Το πρόβλημα είναι η απατεωνιά και η κοροϊδία...

Για να δείτε αν ισχύει το ΑΦΜ μια επιχείρησης απλά κάντε μία αναζήτηση στο ggogle με "έλεγχος αφμ" για να δείτε πόσο εύκολα εκτός από το taxisnet μπορείτε να πληροφορηθείτε...

Last edited:

verfot

Established Member
29 September 2011
223

Bλεπω οτι το χοντρυνες Τωρα μιλας και για μυνηση
Σου εδωσα το αφμ μηπως θελεις και τον σειριακο να το ψαξεις να μου πεις τι ακριβως συμβαινει?
Μπορεις απλα να πεις πως ο τυπος ειναι χαζος και πουλαει φτηνα η τελος παντων πες μας τι μπορει να ειναι οι δεκτες.
Ειναι μαιμου,ειναι ελευθερης εισαγωγης,τι τελος παντων ειναι?
Πες μας τι πιστευεις,πες μας πουλωντας τον δεκτη 330 -340 ευρω ποσο βγαζεις τελος παντων εσυ

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Αν θέλεις να πω πόσα βγάζω έλα να αγοράσεις το μαγαζί....

Βλέπω εκνευριστήκαμε μόλις ανέφερα τη μήνυση.... διάβασες τι ακριβώς έγραψα ???? Δε νομίζω...

Απλή περιγραφή μια κατάστασης... Προσωπικά και στο ξαναγράφω μπας και το καταλάβεις δεν έγραψα πουθενά για μαιμού δέκτες...

Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει με ηρεμία γιατί βλέπω μια μικρή σύγχυση η οποία δεν δικαιολογείται από πελάτη καταστήματος....

Last edited by a moderator:

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

Bλεπω οτι το χοντρυνες Τωρα μιλας και για μυνηση
Σου εδωσα το αφμ μηπως θελεις και τον σειριακο να το ψαξεις να μου πεις τι ακριβως συμβαινει?
Μπορεις απλα να πεις πως ο τυπος ειναι χαζος και πουλαει φτηνα η τελος παντων πες μας τι μπορει να ειναι οι δεκτες.
Ειναι μαιμου,ειναι ελευθερης εισαγωγης,τι τελος παντων ειναι?
Πες μας τι πιστευεις,πες μας πουλωντας τον δεκτη 330 -340 ευρω ποσο βγαζεις τελος παντων εσυ

Πραγματικά γιατι εκνευρίζεσαι; Αναφέρθηκε πως η αντιπροσωπεία θα κινηθεί εναντίον όποιου κάνει παράνομη κατάχρηση της επωνυμίας majar. Αν κάποιος χρησιμοποιούσε την αναγνωρισμένη φίρμα σου, χωρις τη συγκατάθεσή σου, εσυ θα καθόσουν έτσι; Αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον πωλητή.

verfot

Established Member
29 September 2011
223
Παιδια εχετε κανει καποιο λαθος.Τον τυπο δεν τον γνωριζω,ουτε προκειται να αγορασω κατιΑπλως μου εκανε εντυπωση μια επιθεση επειδη καποιος τολμησε να πουλησει φτηνα.παρεπιπτοντως ο σειριακος ειναο οκ και καλυπτεται
Σαν καταναλωτης εψαξα και βρηκα κατι 10% φτηνοτερο ξεκινωντας απο δυο μελη του forum που εδωσαν καποιες πληροφοριες
Καθε ενδιαφερομενος ας τους ρωτησειΗ υπολοιπη φιλολογια δεν με απασχολει
Εγω αγορασα εναν δεκτη και τελειωσα