περι κούτας

Μάρκα δεν ξέρω πάντος είναι 200watt και τα 2 ειναι woofer και τα άλλα από ότι κατάλαβα woofer πρέπει να είναι αλλά δεν φαίνεται καθαρά πόσα watt βγάζει και η μεμβράνη του είναι ποιο μαλακή δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

φιλε αμα εχεις μεγαφωνα σε ετσι κ ετσι κατασταση απλα ξεχνα τα..ρε συ κατσε και σκεψουτα λιγακι, και κανε κατι σωστο φιλε μου..αμα μπορεις βαλε καμια φωτογραφια...
Αλλα αν τα μεγαφωνα ηταν ηδη σε κουτα, αμα μπορεις φτιαξε μια ιδια κουτα γιατι πιθανον να ναι μετρημενη ποιο σωστη απο μια τυχαια κουτα..ακουσε με..αν θελεις να φτιαξεις κατι σωστο, να δουμε κανα project-ακι με αρκετα οικονομικα μεγαφωνα ωστε να παιζει και καλουτσικα(καμια 100αρια ευρω,για 2χ 5 η 6-ιντσα γουφερακια+2 τουιτερακια)..αλλιως θα φας ηττα!..αν παντως διαθετεις 200-220ε τοτε μπορεις να βρεις κατι ετοιμο, μεγαλο, να βαραει καλα, και να κανεις την δουλιτσα σου..

επειδή παρήγγειλα το desire και δεν έχω φράγκο αν είναι μπορώ να μαζέψω 250Ε αλλά στις αρχές του ιονίου.

Τι ειναι το desire? :operator:
Βαλε καμια φωο φιλε να δουμε τι ηχεια ειναι αυτα που χεις μπας κ βγει τιποτα..μπρος πισω φωτο!

Τελικά σκεφτικά αν γίνεται να κάνω 2 κούτες να βάλω ένα ηχείο αυτοκινήτου συνδεμένο σε σειρά με tweeter αυτοκινήτου και ένα woofer και να πανε σε ένα crossover.
Τελικά τα woofer είναι 10 ιντών στα 220watt δεν βρήκα λινκ
και τα ηχεία αυτοκινήτου είναι αυτά εδώ τα ίδια ακριβώς
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502910&u=BLAUPUNKT-BGX-693HP-6--X9---240W τα οποια τα πήρα από την πτολεμαίδα 30Ε+.

Φιλε δεν υπαρχει λογος να βαλεις tweeter-woofer σε σειρα.. Το ξεχνας αυτο! Οπως ξεχνας το να βαλεις 6χ9 σε κουτα μαζι με το woofer! Βγαλε μια φωτο το ενα γουφερ να δουμε μπας κ βγαλουμε τιποτα ωρε! Ειδικα αμα γραφει οτιδηποτε!

Δεν λένε τίποτα πάνω και τα watt μου τα είπε αυτό που μου τα έδωσε..

Φιλε μου τοτε δυστηχως ειναι αδυνατον να υπολογιστει εστω κ μια τυπικη κουτα! Πωσνα ξερουμε αμα δε εχουμε εστω ενα-δυο στοιχεια.. Τοτε θα σου λεγα στην τυχη να φτιαξεις μια κλειστη κουτα περιπου 30-35 λιτρα, κ να βαλεις μονο ενα τουιτερ με ενα ετοιμο crossover διδρομο ππυ θα βρεις σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικαδικο.. Μη περιμενεις ομως πολλα φιλε ..
Η απλα να αντιγραψεις στον ογκο την κουτα που ηταν ηδη μεσα!

πήρα ξανά τηλέφωνό από αυτόν που τα πήρα τον έπρηξα και μου τα έδωσε και έτσι μου είπε κάτι για 1030DC σκληρού κόνου. αν κατάλαβα..

αυτά πρέπει να είναι αλλά από πίσω δεν έχει αυτά τα χρώματα λογικά θα έχουν σβηστή...

μαλιστα.. σε τι κουτα ηταν πριν? διαστασεις εξωτερικες θελω και παχος κουτας.

Vago thx για τα καλα σου λογια και χαιρομαι που σου αρεσαν τα κουτακια!
Σιφη με αυχαριστει πολυ ο ηχος που βγαζουν,τοσο που εχω βγαλει εκτος εντελος το 12ιντσο με τον ενισχυτη και τα ακουω μονα τους.
Αντε να παω και σε δικο μου σπιτακι να φτιξουμε κανα ακομα καλυτερο project!