Περι μπέρρυ ο λόγος!

Re: Απάντηση: Re: Περι μπέρρυ ο λόγος!

GEORGE PAPAS said:
Τον Α500 τον εχει ο Ακριβοπουλος για να οδηγει την πρωην μπασοκαμπινα μου-15 ιντσο PIONEER μεγαφωνο.Για τα tweeter δεν ξερω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Παντως ο Γιαννης ζαχαρωνει εναν ακομα 1500 για να οδηγησει τα tweeter του...Σε συναντηση που ειχα μαζι του, σημερα το βραδυ,με διαβεβαιωσε οτι θα βγει-επιτελους-και θα κανει δηλωσεις!

καλα ο γιαννης ειχε προβλημα οδηγησης απο το ενεργο στον μικρο εγω δεν εχω τετοιο προβλημα (15 volt εξοδο) αλλα νομιζα οτι τον εχεις και εσυ και τον εχεις δοκιμαση σε πληρες φασμα.

δηλωσεις τι δηλωσεις μου διαφευγη τιποτα;

καλα θα μας πη ο ιδιος.

o new pre alexander του Τσακιρίδη δεν έχει κανονικές XLR υπάρχουν τα βύσματα χωρις να ειναι balanced μεσα, είναι πρόβλημα αυτο στην αντίστοιχη σύνδεση με τον 1500;

fpapado said:
o new pre alexander του Τσακιρίδη δεν έχει κανονικές XLR υπάρχουν τα βύσματα χωρις να ειναι balanced μεσα, είναι πρόβλημα αυτο στην αντίστοιχη σύνδεση με τον 1500;

οχι

Άντε με καταφέρατε...
Μπήκε ήδη η παραγγελία στη Γερμανία καθότι στην Ελλάδα stock δεν υπάρχει στον αντιπρόσωπο, και όπου υπάρχει πωλείται προς 380 (!) με ένα χρόνο εγγύησης. Προτιμώ 3 χρόνια (έστω και εξωτερικού) προς 330 .

Το ζήτημα είναι πως κατέβασα το manual και...δεν κατάλαβα τίποτα για τις συνδέσεις.
Με τι καλώδια-αντάπτορες και σε ποια υποδοχή πρέπει να συνδέσω τα RCA Preout του Rotel με το μπέρυ?

Άντε και βοήθειά μας...

θα πας να παρης δυο ανταπτορες απο μεγαλο καρφι σε θυληκο rca και θα συνδεσεις εκει τα καλωδια σου κανονικα.

αφού κανείς δεν απάντησε όταν παρακαλεσα να γράψει κάποιος πού βρήκατε τους μπέρυ στην ελλάδα...

...σε δύο γερμανικά e-shops έχω βρει τον 1500 298/299Ε, και τον 2500 (2*400WRMS στα 8Ω) 1Ε (ένα ευρώ) ακριβώτερα (δηλαδη πρακτικά σε στέλνουν στον 2500 κατευθείαν

οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά

gdevelek said:
αφού κανείς δεν απάντησε όταν παρακαλεσα να γράψει κάποιος πού βρήκατε τους μπέρυ στην ελλάδα...

...σε δύο γερμανικά e-shops έχω βρει τον 1500 298/299Ε, και τον 2500 (2*400WRMS στα 8Ω) 1Ε (ένα ευρώ) ακριβώτερα (δηλαδη πρακτικά σε στέλνουν στον 2500 κατευθείαν

Αγαπητέ φίλε όπως έγραψα παραπάνω ο αντιπρόσωπος δεν έχει στοκ και τα λίγα μαγαζιά που έχουν σε κοπανάνε ελαφρώς...Επίσης σε προηγούμενο ποστ έβαλα ένα λινκ ( www.musicstore.com ) από ένα γερμανικό μαγαζί που τον έχει περίπου στην τιμή που αναφέρεις, έχει Έλληνα για την επικοινωνία, και τρία χρόνια εγγύηση. Ρίξε μια ματιά. Εγώ πάντως το αγόρασα από εκεί και αναμένω...

gdevelek said:

το εχουμε γραψη πολλες φορες οτι ο 2500 δουλευη σε ταξη H και οχι σε ταξη ΑΒ οπως ο 1500 με αποτελεσμα να ειναι υποδεεστερος ηχητικα (αγνωστο ποσο) και πιο καταλληλος για sub.

δεν ανεφερε κανεις μαγαζια γιατι υπαρχη ελλειψη και οσοι εχουν στοκ το εκμεταλευονται αλλιως οι τιμες επρεπε να ειναι ιδιες ειδικα αν προσθεσης και τα μεταφορικα.

Απάντηση: Re: Περι μπέρρυ ο λόγος!

gdevelek said:

Αγαπητέ φίλε ο 2500 είναι χειρότερος ηχητικά από τον 1500.
Δουλεύει σε άλλη τάξη λειτουργίας.

κρίσιμη πληροφορία, ευχαριστώ

για τοποθέτηση πιο ήσυχου ανεμιστήρα πού θα πηγαίνετε/πήγατε;

gdevelek said:
κρίσιμη πληροφορία, ευχαριστώ

για τοποθέτηση πιο ήσυχου ανεμιστήρα πού θα πηγαίνετε/πήγατε;

Όπα! Ένα-ένα βγαίνουνε...Δηλαδή κάνει ΤΟΣΟ θόρυβο?
Ακούμε και κλασσική ρε παιδιά...Τι θα γίνει με τα "πιανίσιμο"...?

Απάντηση: Re: Περι μπέρρυ ο λόγος!

McZab said:
Όπα! Ένα-ένα βγαίνουνε...Δηλαδή κάνει ΤΟΣΟ θόρυβο?
Ακούμε και κλασσική ρε παιδιά...Τι θα γίνει με τα "πιανίσιμο"...?

καλα ρε μην τρελενεσε ........

δεν κανει και σαν σκουπα !!!!! :flipout: :flipout:

αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει ..θα σου πουν οι μπεροβιοι πως το λυσαν !

αλλάζεις απλά τον ανεμιστήρα με έναν άλλον πιό ήσυχο.
Αν, δε, τα ηχεία σου είναι εύκολα φορτία τότε τον βγάζεις και εντελώς.

Re: Απάντηση: Re: Περι μπέρρυ ο λόγος!

Μπελλος Ευαγγελος said:
καλα ρε μην τρελενεσε ........

δεν κανει και σαν σκουπα !!!!! :flipout: :flipout:

αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει ..θα σου πουν οι μπεροβιοι πως το λυσαν !

Ουυυυφφφ!!! Τώρα :sleep: πιο ήσυχος...

ακούγεται σαν ένα pc εποχής 2000-2001, με pentium ΙΙΙ
Με αλλαγμένο ανεμιστήρα πολύ λιγώτερο.
Αν ακούς κάτω από 75 db σε ήσυχα περάσματα μπορεί να τον ακούς. Με αλλαγμένο όχι.

θύμισέ μου πάλι με τι άκουγες μέχρι τώρα και ποιά ηχεία έχεις...

Last edited: