Περί photoshop, πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας... όλες οι εκδόσεις

Μια φωτογραφία τις οθόνης Apple και μια του DV από τις χιλιάδες που κυκλοφορούνε στο internet και ιδού το αποτέλεσμα. Νομίζω είναι ένας καλός τρόπος που βοηθάει στο να μάθουμε το Photo - μάγαζο.

Mac%2Bveider.jpg

Δική μου πρόταση, πριν κάνεις paste τον κυριούλι με το φωτόσπαθο, σβήσε απο το τελευταίο το glowing effect που έχει η original φωτογραφία, και βάλτο μετά με το photoshop effect. Γιατί φαίνεται οτι το έσβησες μόνο εκεί που πιάνει το πλαίσιο της τηλεόρασης ;)

Απάντηση: Re: Παίζοντας με το Photoshop.

Δική μου πρόταση, πριν κάνεις paste τον κυριούλι με το φωτόσπαθο, σβήσε απο το τελευταίο το glowing effect που έχει η original φωτογραφία, και βάλτο μετά με το photoshop effect. Γιατί φαίνεται οτι το έσβησες μόνο εκεί που πιάνει το πλαίσιο της τηλεόρασης ;)

Το Lightsaber δεν το έχω πειράξει, μάλλον έπρεπε να το έχω τονίσει ποιο πολύ.

Εμένα πάλι μου αρέσει η αλλαγή του glow όπως βγαίνει από το κάδρο.

Ευάγγελε πολύ καλό αποτέλεσμα!

Μια φωτογραφία τις οθόνης Apple και μια του DV από τις χιλιάδες που κυκλοφορούνε στο internet και ιδού το αποτέλεσμα. Νομίζω είναι ένας καλός τρόπος που βοηθάει στο να μάθουμε το Photo - μάγαζο.

παντως θεωρω οτι ειναι πολυ πετυχημενο το αποτελεσμα !!!
το οτι βγαινουν καποια στοιχεια απο το καδρο αυτο κανει το αποτελεσμα εντυπωσιακο :SFGSFGSF:

Καλή δουλειά.
Το γκράφιτι (7up) γιατί το έβαλες ανάποδα στην επεξεργασμένη φωτογραφία;

Γιατι το δανειστηκα απο τον απεναντι τοιχο και το γυρισα για να μη μοιαζει οπως πριν

οπως και τα καγγελα του τοιχου εκει που ειναι η γυναικα παρθηκαν απο το σημειο οπου ειναι τα αλλα καγγελα τα ανεστρεψα και τα εβαλα εκει οπου ηταν η γυναικα ακολουθως και τα σημεια της σκιας και του τοιχου,.....:ADFADF1::ADFADF1:

Καλησπέρα, κάτι έχω πειράξει (και δεν θυμάμαι τι) με αποτέλεσμα όταν κάνω open image απο το camera raw στο PS (cs5) μου ανοίγει η photo κάτω δεξιά χωρίς να μπορώ να την ῾κεντράρω῾στην οθόνη. Απλά βλέπω ένα μικρό κομμάτι της.

Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα

ευχαριστώ πολύ

Στο κάτω αριστερό μερος του παραθύρου του camera raw εμφανίζεται το ποσοστό του μεγέθους της εικόνας που προβάλλεται στην οθόνη.
Προφανώς είσαι περίπου στο 100%. Κάνε κλικ και επέλεξε fit in view.

attachment.php

Attachments

• fitin view.jpg
    fitin view.jpg
    38.4 KB · Views: 32