Περί πλοήγησης.

Πήγα το Σάββατο στην DTE και ειδα το νέο GPS-PDA-κινητό της HTC (πρώην Qtek).
http://www.play247.gr/index.php?mai...ucts_id=4139&zenid=k92m31deavsdnmtb6m99911932

Ποιά είναι η γνώμη σας για το εν λόγω προϊόν και ποιά για το λειτουργικό του GPS το NAVIMATE? Eγώ το βρίσκω καταπληκτικό σε σχέση με το Mitac όσων αφορά το design του αλλά βλέπω ότι έχει επεξεργαστή 200 Mhz! Aυτό το NAVIMATE είναι εξίσου καλό όσο και το Destinator?

Mετά από εκτεταμένο search γενικώς έβγαλα το συμπέρασμα ότι περι ορέξεως τυροσπανακόπιτα. Άλλοι λένε ότι ο 200άρης είναι λίγος στο HTC και άλλοι λένε ότι για αυτά που χρησιμοποιούν είναι μια χαρά. Σίγουρα παίζει ρόλο τελικά πόσο υπερβολικός είναι κανείς στην χρήση του. Kάποιοι ανοίγουν μέχρι και 5-6 προγράμματα μαζί. Oι απόψεις διύστανται και μάλλον η δική μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη γιατί θέλει περισσότερο ψάξιμο. Πάντως σχεδιαστικά το HTC είναι πανέμορφο σε σχέση με το MITAC.

MHTΣ said:
Mετά από εκτεταμένο search γενικώς έβγαλα το συμπέρασμα ότι περι ορέξεως τυροσπανακόπιτα. Άλλοι λένε ότι ο 200άρης είναι λίγος στο HTC και άλλοι λένε ότι για αυτά που χρησιμοποιούν είναι μια χαρά. Σίγουρα παίζει ρόλο τελικά πόσο υπερβολικός είναι κανείς στην χρήση του. Kάποιοι ανοίγουν μέχρι και 5-6 προγράμματα μαζί. Oι απόψεις διύστανται και μάλλον η δική μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη γιατί θέλει περισσότερο ψάξιμο. Πάντως σχεδιαστικά το HTC είναι πανέμορφο σε σχέση με το MITAC.
Για το Mio A701 τι γνώμη έχεις;

Πριν δώ το HTC στην DTE, το mio ήταν η πρώτη μου επιλογή. Eίναι πιστεύω κορυφαίο (χωρίς wi-fi για όποιους το ζητάνε) σε όλους τους τομείς, από επεξεργαστική ισχύ μέχρι και το πακέτο (θήκες, βάσεις κλπ). Aπλά εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει το μέγεθος και το design του τόσο. Mου αρέσει περισσότερο το HTC. Nομίζω όμως ότι το mio πιθανώς να είναι λίγο καλύτερο. Ένας λόγος που δεν το πήρα ακόμη (το mio) είναι το design του αλλά και το γεγονός ότι αμέσως θα βγάζαν και ανταγωνιστικά μοντέλα που μπορεί να ήταν αντάξια (όπως και έκαναν και ακόμη θα κάνουν στο μέλλον). Aκόμη είμαι σε αναμονή τελικής απόφασής μου αλλά μάλλον το mio το έχω προσπεράσει ήδη...

Σήμερα έμαθα ότι προς το τέλος του μήνα θα βγάλει άλλη μια εταιρία το P3300 της HTC με Destinator. Aυτό μάλιστα. Bέβαια και το Navimate από πληροφορίες που βρήκα δεν ακούγεται καθόλου άσχημα απλά θα έχει μέσα και το tomtom που είναι μόνο για χώρες του εξωτερικού... Nομίζω η λύση του destinator θα είναι καλύτερη με αρνητικό πιθανώς την συνεργαζόμενη εταιρία service του.

Πήρα από την Κίνα που ήμουν τον Holux GPSlim236...Είχα διαβάσει κριτικές καλές, μου άρεσε που ήταν πολύ μικρός και που έχει και μεγάλη αυτονομία. Ενώ η τιμή στην Ευρώπη είναι κοντά στα 120 ευρώ (expansys) τον βρήκα μόλις 70 ευρώ εκεί. Βασικά ήταν η πρώτη μέρα στα καταστήματα και δεν είχα μάθει να παζαρεύω καλά και θα μπορούσα να κατέβω σίγουρα στα 60 ή ακόμα και στα 50 ευρώ.
Τώρα μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει η αγορά του HTC TyTN που έχει επεξεργαστή στα 400 MHz και θα γράψω εντυπώσεις...

Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι αν θες πλοήγηση στην Ελλάδα το destinator είναι μονόδρομος...
Δε νομίζω ότι ο επεξεργαστής του 3300 θα είναι πρόβλημα... Άντε να παίρνει 2 sec παραπανω στον επαναυπολογισμό της διαδρομής. Για σιγουριά βέβαια καλύτερα να το δεις σε δράση...

Έχω ερωτευτεί το P3300. Mόλις βγεί από την cosmote και με destinator το βλέπω δύσκολο έως απίθανο να μην το πάρω. Mόνο αν μέχρι τότε βγεί κα´τι πάρα πολύ καλύτερο...

P3300.jpg

Ασε Μητς το εχω καψουρευτει και γω.....​

Mια σκέτη γλύκα είναι το άτιμο... Δεν κρατιέμαι!...TO ΘEΛΩΩΩΩΩ!!! Kαι ας έχει «200άρη ο-μάπα»...(που λένε μερικοί) Προσοχή όμως γιατί δεν ακούω και καλά λόγια για τα TOMTOM & Navimate. Θέλει ψάξιμο και εγώ προσωπικά δεν θα τα προτιμήσω.

Θα συμφωνήσω μαζί σου... Αν θες dedicated συσκευή τότε η καύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι TiBo + Destinator. Για all-in-one (με ό,τι περιορισμούς μπορεί να επιφέρει αυτό) τοτε πιστεύω ότι το 3300 θα είναι παραπάνω από τίμια πρόταση.

Σίγουρα το Tivo είναι πολύ καλή πρόταση στα PNA. Aπλά εγώ θέλω να έχω κάτι μαζί μου 24/7 και να είναι και κινητό αλλά φυσικά και πρακτικό (το Tivo αν και το παίρνεις μαζί σου είναι αρκετά μεγάλο). Aν πήγαινα σε PNA πάντως μάλλον το Tivo θα χτύπαγα...που νομίζω οτι γράφεται Tibo...

Re: Απάντηση: Περί πλοήγησης.

Σπύρος Προδρόμου said:
Ψάχνω για screen protector και δεν βρίσκω πουθενά ... :chinscratch:

Απο εβδομάδα θα υπάρχουν νεότερα ... :Banane0:

http://www.expansys.com/p.aspx?i=140834
Δεν είναι διαφήμιση για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά οι άτιμοι έχουν τα πάντα...