Περί ποινών, συμπεριφορών και εξηγήσεων...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Κάτω κάτω στην σελίδα λέει Επικοινωνήστε μαζί μας.αυτό μπορείς να το χρησιμοποιείσεις ακόμα και εάν είσαι αποκλεισμένος.Οπότε αμέσως αναιρείται το ότι δεν σου δείνει δυνατότητα απολογίας.Το warming-infraction δίνονται και από Συντονιστές κατηγορίας,αλλά επειδή δεν το συνηθίζουν,πιό πολλές φορές στέλνουν πμ.Και δυστιχώς δεν αρκεί αυτό για κάποια άτομα,οπότε και κατά την κρίση των συντονιστών δίνεται ban,αυτό είναι όλο.

Δεν το ήξερα (το επικοινωνήστε μαζί μας) αλλά σε βεβαιώνω πως όταν γίνεις μπαν (και ειδικά εφόσον το θεωρείς άδικο) δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να επικοινωνήσεις με την διαχείριση....
Οσο για την απολογία ή ας την πούμε καλύτερα αιτιολόγηση των όσων έγραψε κάποιος και που προκάλεσαν το μπαν, αν ο στόχος είναι η καλύτερη λειτουργια του φόρουμ, αυτό έχει νόημα μόνο αν γραφεί σε νήμα δημόσιας θέας ακριβώς κάτω απο το ποστ του συντονιστή που θα εξηγεί για ποιό λόγο ακριβώς τον έκανε μπαν. Κατι τέτοιο θα έλυνε τις αμοιβαίες παρεξηγήσεις που μοιραία δημιουργεί ο γραπτός λόγος (όπως θα έκανε και το τηλέφωνο που ανέφερε ο Λάρρυ) και θα έδινε ίσως και την δυνατότητα σε κάποιον να πάρει πίσω κάποια ενδεχομένως "βαρειά έκφραση" και να λυθεί το ζήτημα επι τόπου.
Κοντολογίς δεν ενδιαφέρει κανέναν το να απολογηθεί "στα κρυφά" ενώπιον της διαχείρισης, αυτό που τον ενδιαφέρει άμεσα είναι να μάθουν οι γνωστοί του και οι φίλοι του στο φόρουμ τι ακριβώς έγινε και να γίνει αυτό με δίκαιο τρόπο.
Οσο για warning ή ΠΜ εγω πάντως όταν έγινα μπαν δεν πήρα απο κανέναν.
Τελος, δεν θεωρώ σωστά και τα σβησίματα ποστ, ακόμη κι αν είναι οφφ τοπικ. Ενα φόρουμ είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι κάτι το αποστεωμένο και μόνο προσβλητικά ποστ θα πρέπει ενδεχομένως να σβήνονται ή (εδω στα δορυφορικά) ποστ που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μηνύσεις εταιρειών κλπ.
Αν δεν κολλάνε εδω τα οφφ τοπικ ας μεταφερθούν σε αλλο νήμα, σε τελική ανάλυση είναι πολύ σπαστικό να σου σβήνουν ένα ποστ που αφιέρωσες χρόνο για να το γράψεις και ακόμη περισσότερο όταν σχετίζεται με την προσπάθεια για καλύτερη λειτουργία του φόρουμ

Re: Nova EMMs και CCcam attack;

εχετε δικιο...... μεχρι το πρωι καποιος απο τα παιδια, αρμοδιο για τετοια δουλεια θα καθαρισει το νημα απο oλα τα offtopic

θα συνεχισουμε και παλι στο θεμα μας

Λαρρυ καλώς επανήλθες...
Τα οφφ τοπικ αν ενοχλούν ας μεταφερθούν σε άλλο νήμα, καλύτερα όμως να μην σβηστούν

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βλέπω ότι κάποιοι καταλάβατε την αξία ενός φόρουμ. Το χόμπι μας κάνουμε, μαθαίνουμε από εμπειρότερους, κάνουμε τη πλάκα μας μπορεί να βρεθούμε και καμιά φορά να ανταλλάξουμε απόψεις (πολύ σπάνια) αλλά πάνω από όλα το φόρουμ όπως και το ποδόσφαιρο έρχεται 2ο στη ζωή μας πίσω από την οικογένειά μας.

Από την άλλη βέβαια και αυτός ο τόπος μία οικογένεια είναι και έχει και έναν θαλαμοφύλακα (mouratos ή όποιος άλλος μπορεί να υπάρξει). Ας φροντίσουμε να κρατάμε καθαρό τον χώρο έτσι ώστε να μας δίνει το κέφι να είμαστε εδώ και να γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας μαζί με τις όποιες γνώσεις έχουμε και θέλουμε να τις μοιραστούμε.

Είμαστε μια ωραία παρέα...είμαστε είμαστε και δεν βλέπω το λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σεραφείμ ο οποίος λόγω του ότι είναι γαύρος ...(καθόλου sic :D) και μάλιστα βαμμένος, αποφεύγει να μπει πλέον στα αθλητικά γιατί τα παίρνει εύκολα. Αυτό λέγεται αυτοδιαχείριση και καλά κάνει. Κρατάει την όποια ενέργεια διαθέτει για να την δώσει στα δορυφορικά...

Εγώ από την άλλη είμαι άλλος χαρακτήρας και δεν έχω πρόβλημα να γράψω στα αθλητικά, το βλέπω λίγο διαφορετικά.
Έχω πρόβλημα όμως στο να πάω να γράψω στα πολιτικά-κοινωνικά γιατί εκεί έχω θέμα γενικότερου στραβώματος με όλους (εκτός του φόρουμ εννοώ, στην πραγματική ζωή) εδώ και αρκετά χρόνια. Και εκεί αποφεύγω να γράφω.

Με αυτό τον τρόπο δεν δίνω δικαίωμα σε κανένα να με εκνευρίσει και έτσι κρατάω την ηρεμία μου....

Απλά πράγματα που αν τα ακολουθήσουμε δεν θα χάσουμε, αντιθέτως θα κερδίσουμε όπως εγώ έχω κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο.

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές ποστ, σήμερα είμαι λίγο πιο χαλαρός και είπα να το αναπτύξω το θέμα.....

Την καλημέρα μου σε όλους...-bye-

υ.γ. souzakias εσύ ήθελες βάση lnb για wave T90 ??????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Φιλε μου εχεις τα δικια σου αλλα στην τελικη το συγκεκριμενο θρεαντ ειχε καταντησει καρναβαλος εδω και πολυ καιρο και επι της ουσιας εχει να γινει κουβεντα εδω και 1 εβδομαδα. Στην τελικη οσοι ασχολουνται δεν περιμενουμε να βρουνε την απαντηση εδω μεσα..Αποψη μου παντα φιλικα -bye-

Όντως,πρέπει κάποιος Διαχειριστής(Φίλιππεεε)να διαχωρήσει τα offtopic ποστς και να μεταφερθούν σε ένα άλλο νήμα(offtopic).Δεν είναι εξυπηρετικό αυτήν την στιγμή.

Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Ρε για δες τωρα που θελουμε ενα μοντ, δεν μας ερχετε κανεις, πτου τα ματαξιαμε τα παιδια. Αυτος ο dim dim που ειναι? χμμμμ μας την εχει στημενη την δουλεια. Σου λεει για να τους δω πως θα τα παν και αναλογα τα μπανακια.....

Ρε για δες τωρα που θελουμε ενα μοντ, δεν μας ερχετε κανεις, πτου τα ματαξιαμε τα παιδια. Αυτος ο dim dim που ειναι? χμμμμ μας την εχει στημενη την δουλεια. Σου λεει για να τους δω πως θα τα παν και αναλογα τα μπανακια.....

Εσύ κόλλημα με τα μπανάκια....

Μάλλον φταίει... η ζέστη που το μυαλό πάει συνεχώς στα ... banάκια...:vroam:

31 βαθμούς έχει αυτήν την στιγμή στην Αθήνα,στην θεσσ/νίκη θα έχει 28 περίπου,πόσο να σε πειράξει.....

Από τον Mouse σαν αστείο φυσικά !!!!:D

Αλλιώς θα του τραβήξω το αυτάκι .....:flipout::flipout:

Να σας ξενερώσω με μια ontopic ερώτηση? :)

Τελικά το οικιακό sharing παίζει κανονικά μόνο για 4 clients, ή μόνο για 4 διαφορετικά sid?

Πχ πάνω απο 4 clients, που βλέπουν όμως μόνο 2 διαφορετικά sid, αυτοί έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή?

φιλε λυπαμαι αλλα εισαι OFF TOPIC

Επειδή θίχτηκε το θέμα του ban μου στο παρόν thread και ορισμένα μέλη που με τιμούν με τις γνώμες τους για μένα δε ξέρουν τι ακριβώς έγινε (ή μάλλον ξέρουν την εκδοχή των ΓΔ,ΑΓΔ και SM) θα παρακαλέσω τον διαχειριστή mouratos και τον SM Larry να μου δώσουν το δικαίωμα να απαντήσω στο παρόν thread. Δραστηριοποιούμαι στο φόρουμ κυρίως στην περιοχή των Δορυφορικών και νομίζω τα άτομα με τα οποία συνομιλώ πρέπει να διαβάσουν και την δική μου εκδοχή.

Ευχαριστώ

Επειδή θίχτηκε το θέμα του ban μου στο παρόν thread και ορισμένα μέλη που με τιμούν με τις γνώμες τους για μένα δε ξέρουν τι ακριβώς έγινε (ή μάλλον ξέρουν την εκδοχή των ΓΔ,ΑΓΔ και SM) θα παρακαλέσω τον διαχειριστή mouratos και τον SM Larry να μου δώσουν το δικαίωμα να απαντήσω στο παρόν thread. Δραστηριοποιούμαι στο φόρουμ κυρίως στην περιοχή των Δορυφορικών και νομίζω τα άτομα με τα οποία συνομιλώ πρέπει να διαβάσουν και την δική μου εκδοχή.

Ευχαριστώ

Συμφωνώ

Ευχαριστώ

Καλημέρα Πάνο.

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν αφορούσε την συγκεκριμένη κατηγορία, επειδή αναγνωρίζω (και όλοι μας νομίζω) οτι η προσφορά σου στον τομέα των Δορυφορικών είναι μεγάλη, κατ' εξαίρεση θα σου δωθεί το βήμα να εκθέσεις τις απόψεις σου, με τον όρο ότι οτιδήποτε θελήσεις να γράψεις, θα πρέπει να είναι απόλυτα σύννομο με τους κανονισμούς που διέπουν το forum μας.
Αλλωστε αυτούς τους ίδιους κανονισμούς σεβόμαστε και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους μας...

Σε κάθε άλλη περίπτωση - και οφείλω να σου το πώ ευθύς εξ' αρχής - το κείμενο θα διαγραφεί και θα επέλθουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Γιατί και το forum μας είναι σαν τις περιπτώσεις που συζητούσαμε παλαιότερα : Δημοκρατία μεν, με κανόνες δε...

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Ο Larry δεν είναι Super Moderator στην κατηγορία μας... Είναι επιφορτισμένος με άλλα εξίσου σοβαρα καθήκοντα σε άλλους τομείς...

Για απρεπείς χαρακτηρισμούς και προς άλλο μέλος και επίσης παράβαση κανονισμών ... Αυτά αφορούσαν θέμα στην "Επί παντός". Δεν έχουν καμμία σχέση με τα δορυφορικά...

Θα μου επιτρέψεις να τονίσω κάτι που είναι βασικό.
Η λειτουργία του forum έχει κανόνες. Οι κανόνες αυτοί πρέπει να είναι σεβαστοί απο όλους όσους γράφουν εδώ, ανεξαιρέτως.
Υπάρχουν δε, για να προστατεύουν τίς σχέσεις μεταξύ των μελών αλλά και για να αποτελούν "μπούσουλα" για τη διαχείριση. Η ερμηνεία στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι (ευτυχώς) μονοσήμαντη.

Μισό λεπτό, να βάλουμε τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση ...

Κάθησα και ξαναδιάβασα το νήμα στο οποίο παρεκτράπη φραστικά ο Παναγιώτης. Και υπήρξαν όχι ενα αλλά τέσσερα warnings απο τρείς διαφορετικούς γράφοντες, εκ των οποίων ένας ήμουν εγώ.
Συνονόματε, ξέρουμε και οι δύο μας πολύ καλά οτι ΔΕΝ είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αρα δεν είναι δυνατόν να κριθούν όλες με τον ίδιο τρόπο.

Εκείνο που έχω παρατηρήσει (και δεν το λέω ως μομφή) είναι οτι κάποιοι έχουν σαφέστατη διάθεση για "συγκρούσεις" κάθε τύπου και μορφής. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατον να γίνει ανεκτό. Δε σου κρύβω οτι πολλές φορές καποιοι με φέρνουν στο "αμήν", όχι επειδή απλά επιμένουν αλλά επειδή καταλαβαίνουν οτι προκαλούν και συνεχίζουν επίτηδες για να πέσει το ban και να γίνουν ήρωες ή μάρτυρες.

δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση απλων μελων ,Δχστων,Sm's μελων Σωματειου Avclub και ΔΣ Σωματειου Avclub παρα μονον στον βαθμο ευθυνης που ο καθενας μας στις παραπανω κατηγοριες εχει

Θα ηθελα να ζητησω λοιπον να σταματησουμε την οποια δημιουργια λανθασμενων εντυπωσεων που μονον κακο κανει στην κατηγορια και στο Avclub

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν αφορούσε την συγκεκριμένη κατηγορία, επειδή αναγνωρίζω (και όλοι μας νομίζω) οτι η προσφορά σου στον τομέα των Δορυφορικών είναι μεγάλη, κατ' εξαίρεση θα σου δωθεί το βήμα να εκθέσεις τις απόψεις σου, με τον όρο ότι οτιδήποτε θελήσεις να γράψεις, θα πρέπει να είναι απόλυτα σύννομο με τους κανονισμούς που διέπουν το forum μας.

Τα bold είναι τονισμένα από μένα.

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Διάβασα πολύ καλά τον κανονισμό και συγκεκριμένα την παράγραφο 2.6. Εδώ λοιπόν στο 2.6.α γράφει πως "Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα.". Θα ασκήσω λοιπόν κόσμια κριτική στην ΔΟ του avclub για τον τρόπο λειτουργίας τους, τις αποφάσεις τους αλλά και τον κανονισμό τον ίδιο.

Ο Larry (που αναφέρεται ως SM γι' αυτό τον αποκάλεσα έτσι) γράφει πως "δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση απλων μελων ,Δχστων,Sm's μελων Σωματειου Avclub και ΔΣ Σωματειου Avclub". Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Στην περιοχή "Επί παντός" και στο θέμα "που πάει η γλώσσα μας" δέχτηκα την επίθεση του χρήστη αλλά και Super Moderator Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος με αποκάλεσε "λασπολόγο εθνομηδενιστή που φοράει παρωπίδες σε κάθε τι ελληνικό". Επίσης με την αναφορά του με μειώνει ατομικά αφού αποδίδει χαρακτηρισμό στις θέσεις μου ως "αέρινα υπερφίαλα θέσφατα", αλλά και μειώνει το γλωσσικό γνωστικό μου επίπεδο με τον χαρακτηρισμό "την πλήρη άγνοιά του σχετικά με τη γλωσσική υπόσταση και την αξία της." (τα παραπάνω είναι από τη δημοσίευσή του στο
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1267969&postcount=416 ). Το τι οδήγησε τον Super Moderator Γιάννη Χατζηγεωργίου σε αυτή του τη δημοσίευση είναι πραγματικά αδιάφορο. Ως Super Moderator, δηλαδή ενός μέλους με θεσμικό ρόλο την τήρηση του κανονισμού, όφειλε πρώτα αυτός να τηρεί το άρθρο 2.6.β του κανονισμού που αναφέρει "β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.". Αντί λοιπόν η ΔΟ (ΓΔ,ΑΓΔ) να τιμωρήσει τον συγκεκριμένο Super Moderator που ξεπέρασε τα όρια, δεν έλαβε κανένα απολύτως μέτρο, ούτε καν μία δημόσια επίπληξη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αίσθημα αδικίας στον γράφοντα αυτή τη δημοσίευση. Άρα αυτό που γράφει ο Larry όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω δυστυχώς δεν ισχύει.

Τι προβλέπει όμως ο κανονισμός σε τέτοια θέματα; 2.6.γ, "Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν επιτρέπεται να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Διαχειριστές. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται με ταυτόχρονο περιορισμό πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.". Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, όταν κάποιος από τη ΔΟ παραβαίνει τον κανονισμό, ο θιγόμενος το μόνο που του επιτρέπεται να κάνει είναι να στείλει pm. Όλα, εν κρυπτώ δηλαδή, χωρίς να δίνεται δικαίωμα στον θιγόμενο να υπερασπιστεί την θέση του. Έχω γράψει πολλές φορές στο φόρουμ πως από τον κανονισμό δέχομαι μόνο όσα άρθρα συνάγουν με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Το παραπάνω άρθρο λοιπόν δεν συνάγει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και έτσι δε το αποδέχομαι. Οι διαδικασίες πρέπει να είναι ανοιχτές και διάφανες. Γι' αυτό λοιπόν έκανα μία δημόσια πρόταση μομφής κατά του Super Moderator Γιάννη Χατζηγεωργίου, στην οποία ζητούσα οι πράξεις τους να κριθούν δημόσια από τα μέλη, με ψηφοφορία ή άλλο τρόπο. Μία πρόταση που φυσικά δεν περιλαμβάνεται στον κανονισμό, δεν προβλέπεται στο φόρουμ (και ίσως και σε κανένα άλλο φόρουμ) όμως συνάγει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ως θιγόμενος ζητούσα δικαιοσύνη και η ολιγαρχία της ΔΟ δε μπορούσε να μου την εξασφαλίσει, αφού ήδη με τη στάση της είχε επιτρέψει στον Super Moderator να παραβαίνει τον κανονισμό.
Και φτάνουμε στον ΑΓΔ, Σπύρο Σούρλα, ο οποίος κρίνοντας την πρόταση μομφής μου την ενέταξε στην κατηγορία ανέκδοτα γράφοντας "Δεν κατανοώ γιατί το νήμα έμεινε εδώ και δέν μεταφέρθηκε στά Ανέκδοτα." http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1268333&postcount=3 , παραβιάζοντας έτσι και αυτός το άρθρο 2.6.β του κανονισμού (χλευασμός). Στην ερώτησή μου προς τον ΑΓΔ αν αυτή είναι η επίσημη απάντηση της ΔΟ στο αίτημά μου, μου απάντησε θετικά. Μετά από αυτό, έχοντας βγει εκτός εαυτού έκανα την δημοσίευση εδώ http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1268438&postcount=456 η οποία και οδήγησε στο 7ήμερο ban μου. Είναι φανερό πως η αντίδρασή μου είχε να κάνει με το ότι οι διαδικασίες που έγιναν απέδειξαν πως αντίθετα με ότι ισχυρίζεται ο Larry, δεν είναι όλοι ίσοι. Δυστυχώς όχι, δεν είναι. Τα μέλη της ΔΟ και οι φίλοι τους έχουν κάθε δικαίωμα να καταπατούν το 2.6 άρθρο αλλά για τους άλλους επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές. Έχω 2000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ, οι περισσότερες θέλω να πιστεύω ουσίας. Δεν διαγράφηκα για το παραπάνω post, διαγράφηκα γιατί δημόσια αμφισβητώ τον παπικό τρόπο εφαρμογής εξουσίας από την ΔΟ. Κατά τη γνώμη μου γι' αυτό διαγράφηκα.

Larry, ως νέος πρόεδρος του συλλόγου οφείλεις να κάνεις τον κανονισμό δημοκρατικότερο ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν το παραπάνω. Τα άτομα της ΔΟ δεν είναι Πάπες. Οφείλουν να υπόκεινται σε έλεγχο, όπως όλοι, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.

Θέλω να γράψω και κάτι για το ban ως πράξη, τόσο το δικό μου όσο και γενικά. Το ban όπως επιβάλλεται διέπεται από φασίζουσα νοοτροπία, γιατί σε αυτόν που του επιβάλλεται δε μπορεί όχι μόνο να ποστάρει αλλά και να διαβάσει το φόρουμ. Δε μπορεί να απαντήσει στο θέμα του. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει μία περιοχή όπου θα δημοσιεύεται το ban με το αιτιολογικό του και κάθε banned χρήστης θα έχει δικαίωμα να απαντήσει και να υπερασπίσει τη θέση του στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο banned χρήστης θα πρέπει να μπορεί να διαβάσει το φόρουμ, απλώς θα του αφαιρείται το δικαίωμα να δημοσιεύσει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εκτός αυτής που ανέφερα παραπάνω. Αυτή είναι μία δίκαιη αντιμετώπιση.

Σήμερα, μία εβδομάδα μετά το ban μου τα προσβλητικά σχόλια ΑΓΔ και SM παραμένουν. Συνεπώς η ΔΟ θεωρεί πως καλώς βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και δε συμβαίνει τίποτα το μεμπτό. Αυτό το αφήνω λοιπόν στην κρίση όλων των μελών του φόρουμ.

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Larry που προσπάθησε να μου εξηγήσει το δίκαιο του ban. Αν λοιπόν συμφωνεί με τα πεπραγμένα των ΑΓΔ και SM, τότε ναι, το ban ήταν δίκαιο. Αν θέλει να αλλάξει κάτι (ως νέος πρόεδρος συλλόγου) στο φόρουμ προς το δικαιότερο, να αρχίσει από την ΔΟ.

Ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να εκθέσω τις απόψεις μου, δε θα επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα. Στο φόρουμ θα συνεχίσω να γράφω, κυρίως γιατί υπάρχουν μέλη που έχουν θετική γνώμη για μένα και δε θέλω να τους στερήσω τη συμμετοχή μου.

Malakudi καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας και να είσαι σίγουρος ότι η άποψη σου θα ακουστεί. Κανείς δεν είναι υπεράνω κανενός.
Παρακαλώ πάντως να λύξει εδώ το θέμα καθώς το κάναμε λίγο μνί το νήμα.

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Larry, ως νέος πρόεδρος του συλλόγου οφείλεις να κάνεις τον κανονισμό δημοκρατικότερο ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν το παραπάνω. Τα άτομα της ΔΟ δεν είναι Πάπες. Οφείλουν να υπόκεινται σε έλεγχο, όπως όλοι, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις ανακρίβειες.
Ο Larry δεν είναι πρόεδρος εδώ.
Τώρα αν είναι σε κάποιον άλλο σύλλογο πρόεδρος δεν το γνωρίζω.
BTW στην ΠΑΝΑΘΑ δεν έχουν βρει ακόμα, οπότε μπορεί να τον δούμε εκεί.

Πάνο καλώς επέστρεψες.
Ελπίζω και περιμένω να ακουστεί η άποψή σου...

Status
Not open for further replies.