Kosh
AVClub Fanatic
.Απωλεια για μενα ειναι ο τροπος με τον οποιο γινονται πλεον οι συζητησεις εδω μεσα με ποστ γεματα μισολογα και του στυλ "μη με προκαλειτε και ανοιξω το στομα μου".Αυτο δειχνει οτι το φορουμ νοσει κατα τη γνωμη μου.Ξαφνικα το να περασει καποιος τη γνωμη του και να γινει αποδεκτη απο ολους εγινε στοχος ενω τα φορουμ δημιουργηθηκαν για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αποψεων αναμεσα σε ερασιτεχνες χρηστες που μιλουν με βαση την εμπειρια τους και χωρις προσωπικο ωφελος (και για αυτο ανθουν αυτη την εποχη που ολα μοιαζουν κατευθυνομενα).Τουλαχιστον εγω αυτο πιστευω οτι ειναι τα φορουμ και τουλαχιστον εγω αυτο βρηκα 3 χρονια πριν οταν γραφτηκα και αυτο με κρατησε εδω μεχρι σημερα.
Εχεις πολυ δικιο στην βαση που το θετεις.
Ηταν αναποφευκτο αυτο βεβαια γιατι ακομα και αυτοι που πιστευαν οτι ειχαν αγαθοτερες προθεσεις απο τους προηγουμενους ανακαλυψαν οτι χρειαζεται αλλος τροπος για να κυβερνησεις απο αυτον που πιστευες πριν.
Η ακομα το ανακαλυπτουν.
Παντως κατα την ταπεινη μου αποψη δεν υπαρχουν παντα διαθεσιμοι οι απαραιτητοι για την καλυτερη ροη του φορουμ. Πες εχει να κανει με αληθινη διαθεσιμοτητα απο τις υποχρεωσεις του καθενος , πες οτι εχει να κανει με την υπερεκτιμηση συγκεκριμενων ρολων.....
Παντως σαν μελος του σωματειου θελω να πιστευω οτι γινεται το καλυτερο δυνατον ανεξαρτητως των προβληματων. Λαθη γινοντουσαν παντα και προφανως θα γινονται.
Αρκει αυτα να μην ειναι συνειδητα και προσωπικα.
Τα υπολοιπα ξεπερνιουνται.