Τώρα που ξαναβλέπω το τελευταίο reply του Malakudi βλέπω οτι είναι "banned"...τι γίνεται ρε γαμώτο?...μαυρίζουμε τους τελευταίους πόρους γνώσεων εδω μέσα?
:furious3:
Κυριε Φιλιππε για πoιο λογo εγινε ban ο Παναγιωτης?
gab
Kαλά δεν έληξε ακόμα το 3ήμερο;
Αλλά σιγά μην ξαναγράψει ο malakudi μετά ξανά.
Να είναι καλά τα έντυπα.
Λευτέρη δεν ξέρω κάν πόσο ήταν το ban ! Απο σένα μαθαίνω οτι ήταν 3ήμερο... Είσαι σίγουρος γι αυτό ?
Δεν βλέπω το λόγο να μην ξαναγράψει. Αλλά θα πρέπει να είναι τόσο προσεκτικός όσο είμαστε και οι υπόλοιποι όταν γράφουμε !
...Δεν βλέπω το λόγο να μην ξαναγράψει. Αλλά θα πρέπει να είναι τόσο προσεκτικός όσο είμαστε και οι υπόλοιποι όταν γράφουμε !
Όσο προσεκτικοί όμως θα πρέπει να είναι και εκείνοι που κρίνουν αυτά που γράφει.
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχω διακρίνει κάποιες παράλογες και υπερβολικές "κρίσεις" από μέλη της διαχείρισης. Σε κάποια threads ήταν φανερό ότι ήταν ανεπιθύμητος όποιος είχε σαφώς διαφορετική άποψη και δεν ανήκε στην κατηγορία "γλύφτης".
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να ξαναγίνει τέτοια κουβέντα, απλά το σχολιάζω μιας και έγινε σχετική αναφορά στο ban του Πάνου.
Το τι γνώσεις προσφέρει ο καθένας φυσικά και έχει σχέση ως ένα σημείο, αφού λόγω του "υπερβολικού ζήλου" της διαχείρισης πικραίνονται πολλά ιδιαιτέρως αξιόλογα μέλη.
malakudi ακόμα μπαν..........όχι, αυτό δεν στέκει με τίποτα. Εγώ έχω λίγο ευθύνη που τον φώναξα στο θέμα εκεί. Μουρατος επανάσταση, αν δεν το φέρεις πίσω τελεία και παύλα. Ένας για όλους και όλοι για έναν.
οΚ, τα διάβασα. Άλλα δεν έχω τίποτα μαζί σου, σε θεωρό φίλο. Άλλα εδώ είμαστε μια παρέα, και το μπαν το πήρε άδικα και το ξέρεις καλά! τεσπα να μην κουράζουμε άλλο το θέμα εδώ. Άλλα να ξέρεις κάτι, θα περιμένω κάποια απόφαση που είχες πάρει αν γινότανε κάτι.....Θα μου επιτρέψεις να τονίσω κάτι που είναι βασικό.
Η λειτουργία του forum έχει κανόνες. Οι κανόνες αυτοί πρέπει να είναι σεβαστοί απο όλους όσους γράφουν εδώ, ανεξαιρέτως.
Υπάρχουν δε, για να προστατεύουν τίς σχέσεις μεταξύ των μελών αλλά και για να αποτελούν "μπούσουλα" για τη διαχείριση. Η ερμηνεία στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι (ευτυχώς) μονοσήμαντη.
Δεν κρίνεται κανείς μας με βάση τις γνώσεις ώστε να χαίρει ελαστικότητας αν ξέρει περισσότερα ή συνεισφέρει περισσότερα σε σύγκριση με άλλους. Οι κανόνες λειτουργίας αφορούν τον κώδικα συμπεριφοράς μας στο χώρο.
Και πίστεψέ με, κανείς μα κανείς δεν έχει διάθεση να ρίξει ban σε κανένα. Όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχουν ήδη εξαντληθεί όλες οι άλλες δυνατότητες επίλυσης.
Αναγνωρίζω ότι για κάποιους το Political Correctness είναι ενοχλητικό. Αλλά αφού υπάρχει στους κανόνες, πρέπει να είναι σεβαστό. Επίσης είναι αυτονόητο ότι μιας και όλοι μας είμαστε έξυπνοι άνθρωποι, όλοι μας ξέρουμε πότε παραβαίνουμε τους υπάρχοντες κανονισμούς και κατά συνέπεια, όποτε ενεργούμε κατα παράβαση των κανόνων, το κάνουμε εκούσια.
Τελικά, κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να παραβεί τις αρχές του και τα πιστεύω του για να γράψει εδώ. Όσοι γράφουμε εδώ το κάνουμε επειδή έτσι θέλουμε, μέσα πάντοτε στα καθορισμένα πλαίσια. Όσοι δεν συμφωνούν με τα πλαίσια αυτά μπορούν κάλλιστα να μην γράφουν, αλλά απλώς να διαβάζουν ή ακόμα και να αποχωρήσουν εντελώς. Δικαίωμα όλων μας είναι, και μάλιστα αναφαίρετο !
Edit : Αναφέρομαι στα νήματα των Δορυφορικών αποκλειστικά. Αυτά έχω υποχρέωση να συντονίζω. Για τα άλλα νήματα, συντονιστές και υπεύθυνοι είναι άλλοι. Παρά ταύτα, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου περιστατικό "γλυψίματος". Η αλήθεια είναι όμως, οτι δεν αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στις άλλες κατηγορίες....
Δεν ξέρω Φίλιππα, 3ήμερα δεν είναι συνήθως ;
Μισό λεπτό, να βάλουμε τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση ...
Κάθησα και ξαναδιάβασα το νήμα στο οποίο παρεκτράπη φραστικά ο Παναγιώτης....
ποιο ειναι το ποστ Φιλιππε; για εμας που δεν εχουμε διαβασει το νημα..
Δεν είναι στα Δορυφορικά ... Στην "Επι Παντός" είναι ...Και έχουν (ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ) σβηστεί τα προσβλητικά πόστς όπως ΚΑΙ οι απαντήσεις σε αυτά !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.