Βρε Κωστα, πλακα μας κανεις; Θες να πεις οτι δεν κριτικαρεις προβολεις που δεν εχεις δει βασει των screenshots που εχουμε ανεβασει σε αυτη την κατηγορια;
Σε παρακαλω, μην υποτιμας την νοημοσύνη μας...
Κανεις δεν σου απαγορευσε να λες την γνωμη σου αλλα μην προσπαθεις να μας βγαλεις και τρελους!
Αν το θεμα συνεχιζει να ειναι τα screenshot, ενημερωστε με να συνεχισω να συμμετεχω στην κουβεντα.
Αν περασαμε ΞΑΝΑ στο ποιος θα "την πει" στον αλλον και μονο, νομιζω δεν θα με ενδιεφερε...
Αν το screenshot αποτυπώνει κάποιο πρόβλημα που δεν βλέπει το μάτι, υπάρχουν δύο τινά: είτε μεγαλοποιείται κάποιο υπαρκτό πρόβλημα, είτε εφευρίσκεται κάποιο στη διαδικασία φωτογράφισης-επεξεργασίας-συμπίεσης.
Ρε Μπαμπινο δεν αφηνεις την καινουρια τρελα(φωτο)και να παμε για κανενα τσιπουρο.....:ernaehrung004:
Δεν υπαρχει περιπτωση αγορι μου να βγαλεις ακρη με αυτα...
Τσαμπα καιει λαμπα....![]()
Λευτερη τι εννοεις οτι δεν βλεπει το ματι....?
Μιλας οταν βλεπεις εικονα live ...?
Άκρη δεν πρόκειται να βγάλω, το ξέρω, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Άλλωστε δεν το ξεκίνησα εγώ το θέμα, πολύ αργότερα μπήκα στην συζήτηση.
Για να μην συμμετέχω μάλλον θα πρέπει να μην διαβάζω καθόλου γιατί άμμα διαβάζω δεν αντέχω, βλέπω αυτά που γράφεις/ετε και διαολίζομαι.
Άκου "για σφαλιάρες" ο Pearl... :bang:
Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια περί σύγκλισης και ανομοιομορφίας στους τρίτσιπους και για τις δεκάδες προβλήματα των DLP μούγκα.
Αλλά βλέπεις στα screenshots μόνο οι τρίτσιποι ξεβρακώνονται, το rainbow η κίνηση ή η ανυπαρξία μαύρου δεν "βγαίνουν" στα screenshots.
Κι ο Δημήτρης έχει δίκιο...
Πρίν 5 χρόνια οι CRT που κορόϊδευες ήταν έτη φωτός μπροστά σε εικόνα από τα DLP-άκια της πλάκας και τους απαράδεκτους LCD. Εντάξει αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ρε Κώστα.
Άντε, κανονίστε για κανένα τσίπουρο γιατί μόνο "φτιαγμένος" σε αντέχω...
1)Αν γενναει το κανει και στις δυο φωτοΕννοει οτι το οποιο φαινομενο ειναι δυσκολο για το ματι και δεν "πιανεται" ευκολα, η φωτογραφικη η η μετατροπη της φωτογραφιας, η το αποκαλυπτει και το κανει πιο εντονο, η το "γενναει" ενω δεν υπαρχει !
Το τι κανει καθε ενας σπιτι του δεν εχει σχεση με το αντικειμενικα σωστο.
Εδω προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη αντικειμενικη.....
Ο καθένας δίνει σημασία σε κάποιους επιμέρους τομείς της εικόνας... Και βάσει αυτών διαλέγει.
Προβολέας που να δείχνει το "αντικειμενικά σωστό" ΔΕΝ υπάρχει. :ernaehrung004:
Ο καθένας δίνει σημασία σε κάποιους επιμέρους τομείς της εικόνας... Και βάσει αυτών διαλέγει.
Προβολέας που να δείχνει το "αντικειμενικά σωστό" ΔΕΝ υπάρχει. :ernaehrung004:
Ναι δεν υπαρχει.........
Ομως οταν εχεις εναν προβολεα λες τα +/- .....
Εδω μεσα δεν εχω δει κανεναν(εκτος απο εσενα)να λεει π.χ.τα πλην του dila
............
Προφανως αστειεύεσαι Κωστη !!
Ειστε απιστευτοι!!! :smile:
Δηλαδη εγω που σκεφτομαι να παιξω καποιο βιντεοκλιπ στο γαμο μου, την ωρα του γαμηλιου χορου, εαν σας καλεσω, ειστε ικανοι να σταματησετε την τελετη και να πεταξετε patterns στην οθονη!!!![]()
Με το καλο ρε......
Εδω που τα λεμε ...το σκεφτηκες καλα...!!!!!
Θα το απαγορευσω ..........
Ωραιος.....![]()
Δηλαδη εγω που σκεφτομαι να παιξω καποιο βιντεοκλιπ στο γαμο μου, την ωρα του γαμηλιου χορου, εαν σας καλεσω, ειστε ικανοι να σταματησετε την τελετη και να πεταξετε patterns στην οθονη!!!![]()
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.