Περι screenshots ο λογος..

Επιτελους λιγη ευθύτητα!
Ειχα βαρεθεί να με φωτογραφίζεις και μετά να κάνεις τον κινεζο..
Να εισαι καλα..

Οσον αφορα τον κινεζο που περιγραφεις, ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι απο τους λιγους που δεν κανουν τον κινεζο ευκολα, κι αυτο ενοχλει.

Τι να κανουμε? Ολοι σε αυτο το φορουμ γραφουμε... και θα γραφουμε !

Last edited:
Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

ειστε ικανοι να σταματησετε την τελετη και να πεταξετε patterns στην οθονη!!! :D:D:D

Oχι μονο αυτο, δεν θα τελειωσει η τελετη αν δεν γινει πισσα σκοταδι και ψηφισουν μεχρι και οι ψαλτες για το τι "βλεπουν":grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Oχι μονο αυτο, δεν θα τελειωσει η τελετη αν δεν γινει πισσα σκοταδι και ψηφισουν μεχρι και οι ψαλτες για το τι "βλεπουν":grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout: :grinning-smiley-043-bye-

Κωστα, οταν στο Avclub κανουμε παρουσιασεις προβολεων δεν μενουμε στην θεωρια μονο αλλα προχωρουμε και στην πραξη, δηλαδη κοιταμε να εντοπισουμε αν η θεωρητικη υπεροχή ενος προβολέα εναντι του αλλου, ειναι ορατή και στο ματι..

Μιλας για το πρωιν avforoum..=>avclub....
Νομιζω οτι ξεκινησα πριν απο εσενα και παραμενο μελος....
Οποτε ξερω τι γινετε και με την θεωρια και με την πραξη.....
Αμφιβαλεις γι'αυτο..???

-Ευκρινεια:
Η θεωρια λεει οτι ενας μονοτσιπος πρεπει να εχει καλυτερη ευκρινεια απο εναν τριτσιπο διοτι δεν υπαρχει θεμα συγκλισης. Ομως πολλες φορες εχουμε διαπιστωσει οτι η μικρη υπεροχη ενος πχ DLP εναντι ενος Dila με καλη συγκλιση στον τομεα αυτο δεν γινεται αντιληπτη κατα την θεαση film ή video σε High Definition!
Γιατι, δεν ειμαι σιγουρος..Πιθανολογω οτι εχει να κανει με την πραγματικη αναλυτικοτητα που HD προγραμματος η οποια δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να "αναδείξει " την διαφορα αυτη. Εδω δυσκολευομαστε να το διακρινουμε στο desktop των windows, φαντασου τι γινεται σε φιλμ..

1)Πιθανολογω οτι δεν το βλεπεις(ετε)....
2)Ισως να μπερδευεις το κοντραστ με την ευκρινεια....

Εφαμιλη η ελαφρος χειροτερη συγκλιση απο εναν dlp δεν εχω δει ακομα...
Τωρα.....το καλος που μου λες,δεν μου λεει κατι γιατι το καλος για σενα για μενα δεν ειναι......

Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα ευκρινειας...
Στην περιπτωση συγκλισης,οτι ισχυει στην θεωρια ισχυει και στην πραξη ακριβως ....

Αλλο να λεμε ειναι καλος και κοντα σε εναν dlp ....και αλλο δεν βλεπουμε την διαφορα απο τον εναν στον αλλον.....

Και φυσικα μιλαμε για κορυφαιο τριπανελο.....

-Ομοιομορφια φωτεινοτητας:
Αν αναφερεσαι στις "φωτεινες" γωνιες του JVC, το εχουμε επισημανει πολλες φορες εδω μεσα....
Υπαρχει περιπτωση να γραψω κατι τοσο ευκολο.....!!!!!
Εσενα ο dila σου η του Μπαμπη η του Τασου εχει ομοιομορφια φωτεινοτητας σε ολα τα ire οπως ενος dlp.....??????

-Ansi Contast
Και εδω θεωρητικα ενας καλος DLP μπορει να εχει απο το ιδιο εως διπλασιο Ansi Contrast εναντι ενος Dila ή SxrD κατι το οποιο εχουμε αναφερει πολλακις.. Ομως στην πραξη εχουμε δει οτι ακομα και σε πληρως συσκοτισμένο δωματιο οπως του Τασου, η παραμετρος αυτη της εικονας δεν εχει τοσο μεγαλο αντικτυπο σε αυτο που βιωνουμε με τα ματια μας σε αντιθεση με το On/off contrast.Αυτο ισως εξηγει γιατι ακομα και σημερα οι μεγαλοι CRT θεωρουνται εικονα αναφορας οταν παρεχουν γελοια νουμερα (60 εναντι 600) σε συγκριση με τους κορυφαιους ψηφιακους..

Μα δεν εχεις καταλαβει ακομα.....!!!!!!!!!!
Το εχω πει χιλιες φορες απο την εποχη Ruby....οταν τον πρωτοειδα στην εκθεση και μετα στον Mπαμπινο.....
Το ansi contrast σε συνδιασμο με τον κορεσμο των χρωματων δεινει ενα Α αποτελεσμα.....
Γι'αυτο dila και sxrd κ.λ.π. βλεπεις αλλο αντι αλλο.......για φυσικοτητα σαφως μιλαω....μην παρεξηγηθω...
Ειπαμε Τακη...αλλο κοντα και αλλο εφαμιλο....

-Ομοιομορφια Grayscale
Οντως οι DLP ως μονοπανελοι δεν εχουν συνηθως τετοια προβληματα. Με τους τριπανελους ειναι παντα και θεμα τυχης.....

Παλι καλα που βρηκες ενα + στους dlp.....:SFGSFGSF:

-Χρωμα
Εδω μαλλον αστειευεσαι αν θεωρεις οτι ενας μονοτσιπος DLP με χρωματικο τροχο, μπορει να αποδωσει καλυτερα τα χρωματα υλοποιησεων τριων πανελ, εκτος και αν αναφερεσαι σε 3-τσιπους DLP...

Ισχυει οτι και με το ansi contrast .....

KAI......
ξεχασες να μας πεις για την ομοιομορφια χρωματος του πανελ......Η ομοιομορφια greyscale που αναφερες ειναι αλλο....!!!!!.

Μπαμπινο δεν με ενδιαφερουν τα γουστα του καθε ενα.....
Εδω γραφουμε τι ειναι σωστο και τι δεν ειναι....
Πιστευεις οτι εγω γραφω τα γουστα μου εδω μεσα...????

Οσο για το Μαυρο(σαν χρωμα)δεν εχω να πω κατι.....
Ολα τα χρωματα χρειαζονται.....
Και ο dila εχει φουλ χρωμα αλλα το αφερειται.....;):flipout::flipout:
Εγω σε καποιο αλλο μηνυμα μου εγραψα....
65%ansi contrast / 35% on/off

Εγω προσωπικα ειμαι οκ με το Μαυρο που κυκλοφορει σημερα.....
Καλοδεχουμενο βεβαιως και το ακομα καλυτερο.....
Το θεμα δεν ειναι να βελτιωνουμε κατι και να χαλαμε κατι αλλο....
Το θεμα ειναι να φτιαξουν σε αλλα θεματα την εικονα.....
Και μαζι με αυτα να φτιαξουν και καθε εταιρια εναν προβολεα με πανελ 235/1;)

Καλο Σ/Κ παιδες....;)

Last edited:

Μιλας για το πρωιν avforoum..=>avclub....
Νομιζω οτι ξεκινησα πριν απο εσενα και παραμενο μελος....
Οποτε ξερω τι γινετε και με την θεωρια και με την πραξη.....
Αμφιβαλεις γι'αυτο..???

Οχι, ημουν σαφης, δεν μιλαω για το Avforum (στο οποιο ημουν μελος απο το πρωτο ετος λειτουργιας του) αλλα για το Avclub οπου βαζουμε πλεον τους προβολεις διπλα-διπλα σε ιδανικες συνθηκες και τους "ξεζουμιζουμε" οσο μπορουμε...
Αν πραγματικα εχεις διαθεση να συζητησουμε σε βαθος τις διαφορες DLP-DILA-SXRD, ευχαριστως να τις κανουμε σε αλλο θεμα.
Αν ομως, απλως προσπαθεις να αποδειξεις οτι εγω και καποιοι αλλοι προσπαθουμε ηθελημενα να βγαλουμε τους Dila ως τους καλυτερους προβολεις κρυβοντας τα ελλατωματα τους, τοτε ασε το καλυτερα...
Αφου με ξερεις τοσο καλα θα επρεπε να θυμοσουν οτι ημουν φανατικος Dlpακιας..Απλα, οταν δω καποια αλλη τεχνολογία με καλυτερο Overall αποτελεσμα, το αναγνωριζω ακομα και αν δεν ειναι σε ολους τους τομεις...
Αν ενα πραγμα εχω μαθει μετα απο τοσα χρονια σε αυτο το χομπι ειναι οτι δεν υπαρχει τελειος προβολεας..Επιλεγουμε αυτον που ικανοποιει τα κριτηρια που εμεις εχουμε θεσει ως σημαντικα..Για μενα, αυτα ειναι το καλυτερο δυνατο μαυρο , το καλυτερο δυνατο contrast και η πολυ καλή ευκρινεια.. Για εσενα, μπορει να ειναι αλλα..
Οι τεχνολογιες προβολικων συστηματων δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες..
Να εισαι σιγουρος οτι μολις βγει ενας DLP που θα συντρίψει τον ανταγωνισμο οπως εκανε πέρυσι ο JVC , θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το αναφερουμε..

Last edited by a moderator:

Οχι, ημουν σαφης, δεν μιλαω για το Avforum (στο οποιο ημουν μελος απο το πρωτο ετος λειτουργιας του) αλλα για το Avclub οπου βαζουμε πλεον τους προβολεις διπλα-διπλα σε ιδανικες συνθηκες και τους "ξεζουμιζουμε" οσο μπορουμε...
Αν πραγματικα εχεις διαθεση να συζητησουμε σε βαθος τις διαφορες DLP-DILA-SXRD, ευχαριστως να τις κανουμε σε αλλο θεμα.
Αν ομως, απλως προσπαθεις να αποδειξεις οτι εγω και καποιοι αλλοι προσπαθουμε ηθελημενα να βγαλουμε τους Dila ως τους καλυτερους προβολεις κρυβοντας τα ελλατωματα τους, τοτε ασε το καλυτερα...
Αφου με ξερεις τοσο καλα θα επρεπε να θυμοσουν οτι ημουν φανατικος Dlpακιας..Απλα, οταν δω καποια αλλη τεχνολογία με καλυτερο Overall αποτελεσμα, το αναγνωριζω ακομα και αν δεν ειναι σε ολους τους τομεις...
Αν ενα πραγμα εχω μαθει μετα απο τοσα χρονια σε αυτο το χομπι ειναι οτι δεν υπαρχει τελειος προβολεας..Επιλεγουμε αυτον που ικανοποιει τα κριτηρια που εμεις εχουμε θεσει ως σημαντικα..Για μενα, αυτα ειναι το καλυτερο δυνατο μαυρο , το καλυτερο δυνατο contrast και η πολυ καλή ευκρινεια.. Για εσενα, μπορει να ειναι αλλα..

Kοιτα Τακη....
Οποιον προβολεα αγοραζεις τον θεωρεις τον καλυτερο....
Μην μου πεις μα μου και τα λοιπα....Αστο...
Οσοι διαβαζουν το βλεπουν αυτο....
Οχι μονο απο αυτον τον προβολεα αλλα απο ολους οσους εχεις αγορασει.
Οσον αφορα τα γουστα,το ειπα ποιο πανω ....δεν με ενδιαφερει τι γουσταρει ο καθε ενας και τι προβολεα θα παρει...
Εγω ποτε μου δεν θα προτεινα να παρει καποιος τον hd1....
Ο απλος λογος ειναι οτι ειναι υποδιαιστερος ολων των παραμετρων εικονας εκτος του on/off.....
Ο μονος λογος που μπορει να τον παρει καποιος ειναι λογο εντασης που δινει στην εικονα και εντυπωσιαζει.....
Και εγω το ιδιο κανω στην δουλεια μου για να δει ο πελατης την εικονα ποιο εντυπωσιακη......;)Καταλαβες.....

Ανεκαθεν δεν ειμαι με καμια τεχνολογια ...λεω τα +/- απο ολες....
Χεστηκα για ολους......crt-dlp-lcd-dila-sxrd
Γι'αυτο και ποτε μου δεν ειχα προβλημα στην θεαση ταινιων....
Βλεπω ταινια και την ευχαριστιεμε με οτι προβολεα και να ειναι....ας εχει ενα καρο προβληματα.......

Εμενα αυτο που ενδιαφερει ειναι να μην λεγωνται υπερβολικα πραγματα για μηχανακια τα οποια δεν προσφερουν τα αναμενομενα ......
Το να γουσταρεις εσυ η καποιος αλλος ενα μηχανημα δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι κορυφαιο.....
Κορυφαιο μηχανημα ειναι εκεινο που εχει βασικους παραμετρους της εικονας σε καλα επιπεδα....
Λοιπον για να μην τρωμε τσαπα το χρονο και λεμε αρες μαρες κουκουναρες.

ο HD1 ειναι κατω σε ολα εκτος του on/off
Το αν το βλεπεις η οχι δεν με ενδιαφερει.....
Εγω αυτο που βλεπω το γραφω..καλος η κακος....
Ετσι τα λεω παντα για ολους τους προβολεις.....
Γι'αυτο και ποτε δεν θα δεις απο εμενα να αλλαζω τα γραφωμενα μου εν αντιθεση με αλλους που συνηθιζουν μια εικονα και μετα τους αρεσει η τους ξενιζει.....;)

Οσο για την συζητηση περι dila κ.λ.π. τι να πουμε....!!!!!!!
Εδω δεν βλεπεις βασικα πραγματα ......γιατι αν τα εβλεπες θα τα ανεφερες οπως λες ......που να μπουμε και σε διαδικασιες ποιο δυσκολες.
Εξαλλου το avsforum που διαβαζεις για να μαθαινεις,σιγουρα θα λεει πολλα..
Εκει αν ψαξεις(στις λεξεις)θα τα βρεις ολα και θα δεις οτι εχω δικιο....
Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη στην περιπτωση της εκμαθησης..;)

Εγω φιλε μου ειμαι καθαρος χομπυστας.......μα πολυ καθαρος.
Και προσεξε.....
Λαθη κανω .....αλλα μονο απο επιπολαιοτητα...;):smash:

Κωστακη, εισαι μεγαλος γατος, το καταλαβες! Ασχολουμαι με αυτο το χομπι γιατι θελω να αποδειξω σε ολο τον κοσμο οτι εχω τον καλυτερο προβολεα!
Τι εισαι, πενταχρονος;

Μαλιστα καταληξαμε λοιπον οτι εχουμε -οσον αφορα τον προβολεα της JVC- διαφορες στο πως βλεπουμε-βλεπετε.

Αντι να ανταλλασονται χαρακτηρισμοι ακομα και σε κοσμιο επιπεδο γιατι να μην οργανωθει μια προβολη με τον συγκεκριμενο προβολεα και στο πανι πια να απλωσετε τα επιχειρηματα σας?

Ετσι η προσφορα ειναι διπλη.
Και τεχνικα γινομαστε πιο αναλυτικοι και ακριβεις και σε επιπεδο προσωπικο απαλυνονται διαφορες που δεν εχουν θεση σε τεχνικες αντιπαραθεσεις.

Τι λετε?

Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Μαλιστα καταληξαμε λοιπον οτι εχουμε -οσον αφορα τον προβολεα της JVC- διαφορες στο πως βλεπουμε-βλεπετε.

Αντι να ανταλλασονται χαρακτηρισμοι ακομα και σε κοσμιο επιπεδο γιατι να μην οργανωθει μια προβολη με τον συγκεκριμενο προβολεα και στο πανι πια να απλωσετε τα επιχειρηματα σας?

Ετσι η προσφορα ειναι διπλη.
Και τεχνικα γινομαστε πιο αναλυτικοι και ακριβεις και σε επιπεδο προσωπικο απαλυνονται διαφορες που δεν εχουν θεση σε τεχνικες αντιπαραθεσεις.

Τι λετε?

Για ποιον λογο βρε Ναθαναηλ, για να αποδειξουμε στον Κεφαλα οτι δεν ειμαστε ελεφαντες οσοι (εγω, ο Μπαμπης, ο Τασος, ο Κωστας κ.α.) πιστευουμε οτι ο JVC HD-1, δεν "ειναι υποδεεστερος σε ολες τις παραμετρους της εικονας εκτος του On/off contrast";
Αφου ο ανθρωπος εχει βγαλει τα συμπερασματα του και μας εδωσε και την ετυμηγορία του!

Last edited:
ενας καλος λογος ειναι να πιουμε καμμια μπυρα να δουμε αν το ψυγειο του Μπαμπη ειναι εξισου καλο με τον προβολεα του...:flipout::flipout::flipout:

Ενας αλλος λογος ειναι οτι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε, σε σχεση με μηχανηματα. Και αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινεις οταν ερθεις σε αλλη θεση δυσκολη.
Εννοω δυσκολες προσωπικες στιγμες.
Και τοτε σου φαινονται τοσο ανοητα ολα αυτα.

ενας καλος λογος ειναι να πιουμε καμμια μπυρα να δουμε αν το ψυγειο του Μπαμπη ειναι εξισου καλο με τον προβολεα του...:flipout::flipout::flipout:

Ενας αλλος λογος ειναι οτι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε, σε σχεση με μηχανηματα. Και αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινεις οταν ερθεις σε αλλη θεση δυσκολη.
Εννοω δυσκολες προσωπικες στιγμες.
Και τοτε σου φαινονται τοσο ανοητα ολα αυτα.

Ναθαναηλ, εχεις απολυτο δικιο στο τελευταιο...Εγω, παρα τις προσβολες εμμεσες ή αμεσες που μπορει να "καταπιω" εντος του forum από ανθρωπους σαν τον Κωστα , δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του σε προσωπικο επιπεδο, οπως και με κανενα αλλο διαδικτιακο φιλο.
Αν θελει λοιπον ο Κωστας (και δεν εχει αντιρρηση ο Τασος) τον προσκαλώ να φερει οποιον προβολεα θεωρει αυτος ως αριστο, για να τον βαλουμε σε αμεση αντιπαραθεση με τον JVC του reference room..
Πηγη HD HTPC, υλικο Bluray, HD-DVD αναφορας το οποιο θα τροφοδοτειται στους δυο προβολεις ταυτοχρονα μεσω ενος gefen 2:2 switcher.
Η οθονη θα χωριστει οπως παντα σε 2 μερη, αριστερα θα παιζει ο JVC δεξια ο προβολεας επιλογης Κεφαλα..
Σαν bonus θα τον αφησουμε να ρυθμισει τον προβολεα της επιλογης του οπως αυτος νομιζει, αρκει μετα να μας μεταφερει εδω μεσα το τι ειδε με ειλικρινεια...

Για ποιον λογο βρε Ναθαναηλ, για να αποδειξουμε στον Κεφαλα οτι δεν ειμαστε ελεφαντες οσοι (εγω, ο Μπαμπης, ο Τασος, ο Κωστας κ.α.) πιστευουμε οτι ο JVC HD-1, δεν "ειναι υποδεεστερος σε ολες τις παραμετρους της εικονας εκτος του On/off contrast";
Αφου ο ανθρωπος εχει βγαλει τα συμπερασματα του και μας εδωσε και την ετυμηγορία του!

....ξέχασες και εμένα Τάκη...

Ναθαναηλ, εχεις απολυτο δικιο στο τελευταιο...Εγω, παρα τις προσβολες εμμεσες ή αμεσες που μπορει να "καταπιω" εντος του forum από ανθρωπους σαν τον Κωστα , δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του σε προσωπικο επιπεδο, οπως και με κανενα αλλο διαδικτιακο φιλο.
Αν θελει λοιπον ο Κωστας (και δεν εχει αντιρρηση ο Τασος) τον προσκαλώ να φερει οποιον προβολεα θεωρει αυτος ως αριστο, για να τον βαλουμε σε αμεση αντιπαραθεση με τον JVC του reference room..
Πηγη HD HTPC, υλικο Bluray, HD-DVD αναφορας το οποιο θα τροφοδοτειται στους δυο προβολεις ταυτοχρονα μεσω ενος gefen 2:2 switcher.
Η οθονη θα χωριστει οπως παντα σε 2 μερη, αριστερα θα παιζει ο JVC δεξια ο προβολεας επιλογης Κεφαλα..
Σαν bonus θα τον αφησουμε να ρυθμισει τον προβολεα της επιλογης του οπως αυτος νομιζει, αρκει μετα να μας μεταφερει εδω μεσα το τι ειδε με ειλικρινεια...

Εγω πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα παραδεχτεί τον Hd1 ώς καλύτερο με μιά μικρή πτώση απόδοσης όταν παίζει με hdmi σύνδεση αντί γιά αναλογική!!!!:violent-smiley-030:
Σημ....και εγω μικρός μπογιατζής ήμουνα, αλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρω περισσότερα στην εικόνα απο κάποιον ηλεκτρολόγο!!!!!

Ελεφαντες δεν εισαστε...απλα κρινετε υποκιμενικα...
Ο Μπαμπινος τουλαχιστον εχει δει και ξερει τα προβληματα του jvc..
Οχι ολα...αλλα καποια τα ειδε......
Ο Γιγας δεν του κεγετε καρφι (ο καλυτερος ;))
Ο Κωστας ...βλεπει-ξερει αλλα δεν μιλαει...-bye-
Εσυ ειπαμε......

Σαφως και εχω βγαλει συμπερασμα και τα εχω αναφερει.....οπως κανω σε ολα τα μηχανακια οταν τα βλεπω.....
Ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι για το 95% των καταναλωτων.

Δεν ειμαι σαν και εσενα που κρινεις ενα μηχανακι λεγωντας οτι δεν ειναι καλο αλλα οταν το παιρνεις σπιτι και το βλεπεις συνηθιζεις την εικονα του και μετα σου αρεσει.

Ουτε εγω εχω κατι μαζι σου Τακη....
Απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις στην εικονα.....
Εσυ βλεπεις μεχρι ενα σημειο και μετα STOP.....εγω συνεχιζω...:flipout:
Ειναι σαν τις μπαταριες....:flipout:
Σαφως κανω πλακα ...;)

Και δεν ειμαι 5χρονος.....
...εσυ εισαι με αυτα που γραφεις...
Μου θυμιζεις τα παιδακια που τσακωνονται ποιος εχει το καλυτερο αμαξακι....αχαχαχαχαχα!!!!!

Επισης λες πραγματα τα οποια δεν εχω αναφερει ποτε...
Με εχεις ακουσει να λεω ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ....??
Ασε τα δικηγοριστικα και ασχολησου με τους προβολεις....
Οσο για την "κοντρα" οποτε θελεις...
Ακομα μια φορα δειχνεις οτι δεν βλεπεις αντικειμενικα μια εικονα....
Πες του Μανωλη να φερει τα εργαλεια(δισκακια κ.λ.π.)
Και βεβαια θα τον πληρωσεις τον ανθρωπο αφου προσκαλης....
Τυχερουλι...και χρημα και γελιο....;)
Προβολεα φερε τον marantz που ειδατε και τον βγαλατε οχι καλο σε σχεση με τον jvc....

Απλα εχετε μπερδεψη τα γουστα με το πως πρεπει να ειναι μια εικονα για να ειναι σωστη....
Εγω ειμαι υπερ σε αυτους που λενε εμενα μου αρεσει και ας ειναι λαθος αυτο η εκεινο....τους βγαζω το καπελο...π.χ.Μπαμπινος...Γιγας....

Εγω καταλαβαινω οτι στην ταινια δεν μπορεις να δεις προβληματα...
Για να δεις προβληματα σε ταινια πρεπει να ασχοληθεις παρα πολυ με την εικονα και λιγοτερο διαβασμα.....η να διαβαζεις περπατωντας και να ασχολησαι με την εικονα τρεχωντας.....Αν κανεις το αναποδο χανεις την μπαλα και απλα βλεπεις αυτα που αναφερουν αλλοι σαν προβληματα δλδ παπαγαλια η οποια κανει κακο στο να μπορεις να κρινεις μια εικονα.....

Στα πατερνακια που δεν εχουν κινηση δεν βλεπεις την διαφορα...???
Η εικονα μας οπως γνωριζεις ειναι πατερνακια αν θελεις αντικειμενικοτητα και ποιοτητα...!!!
Το χομπυ μας δεν ειναι τι μας αρεσει αλλα ποιος προβολεας μας δινει ποιο σωστη απεικονιση στην αναφορα.....
Εξου και οι ρυθμιστες εικονας π.χ.Μανωλης Καστρουνης

Μηπως θελεις να ρωτησεις τον Μανωλη πριν κανουμε την κοντρα...?
Θελεις να με ταλαιπωρισεις αδικα για πραγματα που ειναι φως φαναρι....
Δεν ταλαιπωρεις καλυτερα τον Μανωλη....εχει ποιο πολυ χρονο απο εμενα αυτον τον καιρο.....

Τασο εσυ επρεπε να απαντησεις οτι εχεις αντιρηση..;)

Last edited:

Δεν ειμαι σαν και εσενα που κρινεις ενα μηχανακι λεγωντας οτι δεν ειναι καλο αλλα οταν το παιρνεις σπιτι και το βλεπεις συνηθιζεις την εικονα του και μετα σου αρεσει.
Θελω να δω ποσα ακομα ψευδη και ανακριβειες θα πεις σε ενα μονο thread..
Για τον JVC εγραψα καλα λογια πολυ πριν τον αγορασω... Το ιδιο ισχυει και για τον BenQ 8720... Βλεπεις, εγω αγοραζω αυτα που μου αρεσουν και οχι το αντιθετο...

Σε παρακαλω πολυ ασε τις πολυλογιες και τις φανφαρες και αν εχεις "κοτσια" τραβα και βρες τον προβολεα της επιλογης σου και φερε τον για κοντρα...
Αλλιως, μεινε στις κριτικες προβολεων απο screenshots και ασε εμας τους "υποκειμενικους" τυφλούς στην ησυχια μας...

Last edited:
Αυτο που μου ειναι δυσκολο να κατανοησω, ειναι για ποιον λογο ο Κωστας Κεφαλας, εχει τοσο μεγαλη αντιπαθεια σε εναν προβολεα....

πχ. "ο HD1 ειναι κατω σε ολα εκτος του on/off".

Αυτο που μου ειναι δυσκολο να κατανοησω, ειναι για ποιον λογο ο Κωστας Κεφαλας, εχει τοσο μεγαλη αντιπαθεια σε εναν προβολεα....

πχ. "ο HD1 ειναι κατω σε ολα εκτος του on/off".

Σκέφτηκες πριν ρωτήσεις;:smash: