Tο έγραψες Νεκτάριε, και μάλιστα
χωρίς να έχεις δεί τον 60-άρη.
Ψάξε λίγο, θα το βρείς.
Δεν αντιλέγω. Άλλωστε γι αυτό τον αγόρασα χωρις να τον έχω δει. Μετά όμως το συγκριτικό έγραψα ότι αν δεν τον είχα αγοράσει, μετά το συγκριτικό θα είχα πρόβλημα να αποφασίσω.
Στο συγκριτικό ήσουν παρών, και μάλιστα πολύ νωρίτερα από εμένα. Καλό θα ήταν να τα έλεγες εκεί όλα αυτά κι όχι κατόπιν εορτής εδώ μέσα. Όσο για το pixel adjust εγώ ο ίδιο ρώτησα το Μανώλη και μου απάντησε "κάτι κάναμε".
Μα πως μπορώ να τα πω νωρίτερα χωρίς να γνωρίζω πως θα γίνει το συγκριτικό. Σου θυμίζω ότι είναι το πρώτο συγκριτικό που παρακολούθησα και ήμουν τελείως γκάβακας! Όλα μου φάνηκαν πολύ ωραία, αλλά μετά από αρκετό καιρό νομίζω είμαι αρκετά πιο ώριμος ώστε να μπορώ να κρίνω αν με ικανοποίησε το πως έγινε.
Το κάτι κάναμε στο είπε στο συγκριτικό ή για την ρύθμιση που έκανε σπίτι μου? Γιατί δεν νομίζω το "κάτι κάναμε" να στο είπε για την ρύθμιση που έγινε στο σπίτι. Εκτός αν το είπε όπως συνηθίζει να τα λεει ο Μανώλης...
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και θα δείς αν άδικα κάποιοι τα πήραν σαν προσωπικές επιθέσεις.
Πές μας κι αν έχεις την καλοσύνη ποιά πράγματα είναι "ντεφάκτο και δεν αλλάζουν εδώ μέσα".
Όχι για μένα, για τους άλλους που διαβάζουν.
Για παράδειγμα, η σύγκριση προβολέων που γίνεται με την μεθοδολογία (ακόμα περιμένω απάντηση αν υπάρχει) που γίνεται. Μια πρόταση δεν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε? Απαγορεύεται? Πρέπει δηλ, να μου απαντάει ο Τάκης, εμείς έτσι την κάνουμε, αν σου αρέσει, διαφορετικά κάνε εσύ μία όπως σου αρέσει εσένα? Είναι απάντηση αυτή σοβαρή?
Πρότεινα να γίνεται πιο καλή ρύθμιση σε ένα καινούριο μηχάνημα και μετά να γίνεται και η σύγκριση με τον ντίλα (τον προβολέα αναφοράς του Avclub). Και δεν το ζήτησα μόνο εγώ! Αλλά και άλλα μέλη το έχουν γράψει. Τι απάντηση πήραμε, μπορείς να μου πεις? Ότι δεν είχατε χρόνο! Μα εγώ λεω ότι είχατε. Εκεί ήμουν και είδα με τα μάτια μου! Δηλαδή, όλοι εμείς που γράφουμε αυτά που γράφουμε έχουμε τίποτα με σένα με τον Τάκη ή τον τάδε διαχειριστή ή με τον Ντίλα?
Έχω κάνει και άλλη μια πρόταση στις Προτάσεις που είναι επιθυμία και άλλων μελών και που πήρα μια υπόσχεση ότι θα συζητηθεί από τους διαχειριστές. Αλήθεια, συζητήθηκε ποτέ?
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=265871&postcount=104