Περι screenshots ο λογος..

Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Προφανως, ειχες πολυ υψηλες προσδοκιες απο εμας...
Περιμενω εναγωνιωδώς, την δικη σου παρουσιαση συγκριτικού..

Τάκη αν ανοίξω σάιτ για εικόνα και ήχο θα κάνω παρουσίαση. Αν ποτέ αποκτήσω αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για να ανοίξω τέτοιο site. Ως τότε θα λεω την γνώμη μου εδώ μέσα αν δεν σε πειράζει.

Νεκταριε, φοβαμαι οτι εχεις μπερδεψει τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου..
Μην μπερδευεις τους Διαχειριστες με τους reviewers.
Καλλιστα θα μπορουσα να συμμετειχα στα συγκριτικα ως απλο μελος αν δεν ειχα και το καθηκον συντονισμου αυτης της κατηγοριας.
Ειμαστε forum οχι περιοδικο. Καθε ενας μπορει να γραφει τις εντυπωσεις του οπως νομιζει, χωρις την αναγκη "περγαμηνών"...
Καθε ενας μπορει να διοργανωνει συγκριτικα προβολεων και να μας τα παρουσιαζει on line, και εσυ το ιδιο. Δεν χρειαζεται να ανοιξεις "σαιτ για εικονα και ηχο" για να κανεις μια παρουσιαση προβολεων..
Αν θεωρεις οτι δεν εχουμε μεθοδολογια ή οτι αυτη δεν ειναι ικανοποιητικη για σενα, δικαιωμα σου. Δικαιωμα ομως και δικο μας, ΟΤΑΝ κανουμε μια παρουσιαση, να την κανουμε ΟΠΩΣ εμεις θεωρουμε οτι πρεπει να γινει...
Εχω ομως την αισθηση οτι πλεον η κουβεντα εχει ξεφυγει και αισθανομαι οτι καποιοι προσπαθουν να βγαλουν τα απωθημενα τους πανω μου για λογους ασχετους απο προβολεις, οποτε δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω αυτο το γαιτανακι...Sorry guys, ως εδω και μη παρεκει....

Για να καταλάβω κάτι: Τίθεται θέμα του κατά πόσον και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν προβολέα από screenshots, και κάποιοι υποστηρικτές των screenshots θέτουν θέμα αντικειμενικότητας των ανθρώπων που διοργανώνουν τα συγκριτικά του avclub!

Κανένα πρόβλημα κύριοι. Τα screenshots αφθονούν στο δίκτυο, ανεβάστε τα και συνεχίστε να γράφετε τα συμπεράσματά σας και αφήστε τα μέλη να κρίνουν αν θα πιστέψουν τα jpeg ή τους αυτόπτες.

Υ.Γ. nektar, αναζήτησε στο σχετικό θέμα τις εντυπώσεις μου για τη σύγκριση JVC-Marantz. Αφού δεν έχω κανέναν από τους δύο, ίσως να σε ενδιαφέρει.

φιλοι μου,δεν μ'αρεσει η τροπη που παιρνει αυτη η συζητηση.Σιγουρα συμφωνω οτι μελη οπως ο Νεκταρ εχουν παρεξηγησει την δουλεια των διαχειριστων σ'ενα φορουμ.Δεν ειναι σωστο μως απο καμμια πλευρα να υπονοουνται προσωπικα κινητρα και βλεπω οτι στην παρουσα συζητηση υπονοουνται και απο τις δυο πλευρες.
Ας πει ο καθενας τη γνωμη του και τα παραπονα του αλλα χωρις τετοιους υπαινιγμους παρακαλω που υποβιβαζουν τον χωρο.

Οσον αφορα το τεχνικο μερος της συζητησης η δικη μου γνωμη ειναι οτι στα αντικειμενικα στοιχεια της εικονας,οπως τουλαχιστον κρινουμε στο δικο μας επιπεδο,δεν ειναι ολα μετρησιμα.Οταν οι διαφορες ειναι μικρες δεν ειναι καν ευκολα αντιληπτες.Πχ.Βλεπω μια σκηνη σε σκηνη αναφορας και βλεπω ενα κιτρινο που καναρινιζει.Μου εχει συμβει αυτο.Αν δεν βγαζει ματια η περιπτωση μου εχει τυχει ο διπλανος μου να μην το προσεχει.Αυτο μπορει να συμβαινει για δεκα χρωματα.Αντε πεισε τον αλλο οτι ειναι λαθος το χρωμα.Μπορειτε να μου πειτε πως θα γινει αυτο?παραδειγμα ειναι........αλλη περιπτωση ,βλεπαμε κινηση στου Μπαμπη και ο καθενας ειχε αλλη γνωμη για το ποσο προβλημα υπηρχε αντε πες μου πως θα την μετρησουμε......κλπ.κλπ

Νεκταριε, φοβαμαι οτι εχεις μπερδεψει τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου..
Μην μπερδευεις τους Διαχειριστες με τους reviewers.
Καλλιστα θα μπορουσα να συμμετειχα στα συγκριτικα ως απλο μελος αν δεν ειχα και το καθηκον συντονισμου αυτης της κατηγοριας.
Ειμαστε forum οχι περιοδικο. Καθε ενας μπορει να γραφει τις εντυπωσεις του οπως νομιζει, χωρις την αναγκη "περγαμηνών"...
Καθε ενας μπορει να διοργανωνει συγκριτικα προβολεων και να μας τα παρουσιαζει on line, και εσυ το ιδιο. Δεν χρειαζεται να ανοιξεις "σαιτ για εικονα και ηχο" για να κανεις μια παρουσιαση προβολεων..
Αν θεωρεις οτι δεν εχουμε μεθοδολογια ή οτι αυτη δεν ειναι ικανοποιητικη για σενα, δικαιωμα σου. Δικαιωμα ομως και δικο μας, ΟΤΑΝ κανουμε μια παρουσιαση, να την κανουμε ΟΠΩΣ εμεις θεωρουμε οτι πρεπει να γινει...
Εχω ομως την αισθηση οτι πλεον η κουβεντα εχει ξεφυγει και αισθανομαι οτι καποιοι προσπαθουν να βγαλουν τα απωθημενα τους πανω μου για λογους ασχετους απο προβολεις, οποτε δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω αυτο το γαιτανακι...Sorry guys, ως εδω και μη παρεκει....

Ναι Τάκη. Εγώ έχω πολλά προηγούμενα μαζί σου. Σε ξέρω και απο χθες.
Η διαφορά του συντονιστή κατηγορίας ποια είναι από το απλό μέλος? Καμία μάλλον από ότι λες. Γιατί δεν βάζετε την λέξη Moderator που είναι πιο αντιπροσωπευτική? Συντονιστής κατηγορίας παραπέμπει σε άλλα πράγματα.
Φυσικά και έχετε δικαίωμα να έχετε την μεθοδολογία σας αρκεί να μας την πείτε και μας να την γνωρίζουμε!
Έχω την εντύπωση, ότι εσύ Τάκη έχεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου και δεν έχεις αναλογιστεί ότι κατέχεις μια θέση εδώ μέσα τιμιτική και εξέχουσα. Ο λόγος σου μετράει περισσότερο από του απλού επισκέπτη, γι αυτό και θα πρέπει να σκέφτεσαι διπλά πριν γράψεις κάτι. Όταν μιλάει ένας συντονιστής είναι σαν να μιλάει όλο το Avclub. Είναι forum, αλλά σε κάποιους ανήκει και κάποιοι έχουν την ευθύνη να κρατάνε το επίπεδο ψιλά (όσο μπορούν φυσικά).
Επίσης θα σε παρακαλούσα όταν απευθύνεσαι σε μένα, να μην χρησιμοποιείς ούτε κεφαλαία ούτε bold. Όσοι γνωρίζουν από φορουμ ξέρουν πολύ καλά τι υποδηλώνουν. Δεν χρειάζεται να το γράψω.

Εγώ τελείωσα με τα απωθημένα που είχα μαζί σου. Στα έχωσα και το ευχαριστήθηκα. Πάω τώρα να κάνω καμιά δουλειά -bye-

Το μόνο που μπορώ να πώ γι' αυτά που διαβάζω είναι οτι λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι.
Μια υποβόσκουσα κατάσταση που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό, και τακτικές του "βαράω το σαμάρι για ν´ακούσει ο γάϊδαρος" έχει πάρει πλέον διαστάσεις τραγικές.

Κι επειδή ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του, όσον με αφορά
Ζητάω συγνώμη που ήμουν ένας από αυτούς που έπερνε μέρος σε συγκριτικά χωρίς μεθοδολογία.
Ζητάω συγνώμη που έχω D-ILA.
Ζητάω συγνώμη αν κάποιους παρέσυρα σε λάθος αγορές με τα γραφόμενά μου. Δεν θα το ξανακάνω. Δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσω κανέναν, ότι βλέπω πλέον θα το κρατάω για τον εαυτό μου.
Μάλλον έτσι είναι πολύ καλύτερα... Για μένα πάντως σίγουρα.

Το μόνο που μπορώ να πώ γι' αυτά που διαβάζω είναι οτι λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι.
Μια υποβόσκουσα κατάσταση που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό, και τακτικές του "βαράω το σαμάρι για ν´ακούσει ο γάϊδαρος" έχει πάρει πλέον διαστάσεις τραγικές.

Κι επειδή ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του, όσον με αφορά
Ζητάω συγνώμη που ήμουν ένας από αυτούς που έπερνε μέρος σε συγκριτικά χωρίς μεθοδολογία.
Ζητάω συγνώμη που έχω D-ILA.
Ζητάω συγνώμη αν κάποιους παρέσυρα σε λάθος αγορές με τα γραφόμενά μου. Δεν θα το ξανακάνω. Δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσω κανέναν, ότι βλέπω πλέον θα το κρατάω για τον εαυτό μου.
Μάλλον έτσι είναι πολύ καλύτερα... Για μένα πάντως σίγουρα.

Μπάμπη επειδή αυτά που γράφεις αγγίζουν και μένα ως προς αυτά που είπα, οφείλω να ζητήσω κι εγώ συγνώμη.

Ζητάω Συγνώμη που είμαι από αυτούς που καλλιεργούν μια υποβόσκουσα κατάσταση κατά του ντίλα. Κοιτάξτε να δείτε τι έγραψα μετά το συγκριτικό για περισσότερες πληροφορίες.
Ζητάω Συγνώμη που έχω Sony και "τόλμησα" να τα βάλω με τον καλύτερο προβολέα του κόσμου. Θα μου κόψει τώρα τα μισθά η Sony γαμώτο. Που να είχα γράψει πουθενά ότι τον θεωρώ και καλύτερο του Ντίλα....
Ζητάω Συγνώμη που ζήτησα από την διαχειριστική ομάδα του Avclub να μας παρουσιάσει την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί στα συγκριτικά. Αλλά δεν την είδα πουθενά γραμμένη και μιας και άκουγα την λέξη "μεθολογία" είπα να ρωτήσω ο καψερός.

Μπάμπη κι εγώ λυπάμαι που μπήκα σε αυτή την διαδικασία να γράψω αυτά που έγραψα και κάποιοι να τα πάρουν σαν προσωπικές επιθέσεις. Είναι φανερό ότι κάποια πράγματα είναι ντεφάκτο και δεν αλλάζουν εδώ μέσα. Από δω και μπρος δεν θα ξαναπώ ποτέ την γνώμη μου για την βελτίωση κάποιων πραγμάτων. Μάλλον έτσι είναι καλύτερα. Για μένα σίγουρα!

Προσπαθώντας να ανακεφαλαιώσω όσα πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα γράφτηκαν στο θέμα καταλήγω στο να κρατήσω ότι...

Στα screenshots υπάρχει περίπτωση να φανούν λεπτομέρειες που δεν φαίνονται σε κανονική θέαση για οποιοδήποτε λόγο (κίνηση, απροσεξία, οχι κατάλληλες συνθήκες κοκ). Συνήθως όμως εμφανίζονται μεγενθυμένες.

Στα πατερνς, φαίνονται λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στην κανονική θέαση "από όλους". Ακόμα και αν επισημανθούν, άλλοι τις απορρίπτουν ως μη σημαντικές (αφού δεν τις αντιλαμβάνονται) και άλλοι ενοχλούνται από αυτές (πχ rainbow, αλλοι το βλεπουν αλλοι όχι).

Το φορουμ είναι ανοικτό σε όλους και να διαβάσουν και να γράψουν... ότι θέλουν και όπως θέλουν... έγκειται στον καθένα τι θα κρατήσει και τι θα απορίψει (μασημένη τροφή όμως σίγουρα δε θα πάρει).

Ο γραπτός λόγος σε ενα φορουμ δεν μπορεί να είναι όσο αναλυτικός θα θέλαμε... εξ ου και οι ερωτήσεις, κρίσεις, αμφισβητήσεις, σχόλια. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια που δεν ξεπερνάει όρια που όλοι καταλαβαίνουμε...

Θα πρέπει ίσως να είναι ξεκάθαρο στον καθένα που διαβαζει (αν δεν το ξέρουν όλοι ήδη) ότι άλλο το συγκριτικό αναμεσα σε 2 προβολείς (όπου ο καλύτερος θα βαθμολογηθεί με άριστα) και άλλο το review με απόλυτα κριτήρια (όπου κανείς δε θα αριστεύσει, μια και κατα γενική ομολογία, τέλειος προβολέας δεν υπάρχει). Πολύ συχνά μπερδεύονται αυτές οι κρίσεις μεταξύ τους και καλό είναι να τα έχουμε ξεχωριστά στο μυαλό μας, ώστε να συζητάμε και επί της ίδιας βάσης.
Αν εγώ πω ότι ο Χ προβολέας σκοτώνει σε ευκρίνεια (επειδή τον είδα σε αντιπαράθεση με τον Ψ που είναι θολος) δεν σημαίνει ότι ο Χ είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αυτό νομίζω θα πρέπει να το έχουμε πάντα υπ' όψιν.

Οι επιμέρους τομείς που μπορείς να κρινεις μια εικόνα είναι τοσες πολλές και αλληλοεπηρεάζονται σε τετοιο βαθμό που ποτέ δεν μπορείς να έχεις το 100% της γνώσης/πληροφόρησης. Ειδικά όταν μιλάμε για χομπίστες... όπου θα μπει και ο υποκειμενικός παραγοντας.

Μακάρι όλα τα θέματα να εξετάζονταν σε τετοιο βαθος... και από ακόμα περισσότερα μελη... (προσωπικό παράπονο)... όλοι θα βγαίναμε περισσότερο ενημερωμένοι...

Που να είχα γράψει πουθενά ότι τον θεωρώ και καλύτερο του Ντίλα....

Tο έγραψες Νεκτάριε, και μάλιστα χωρίς να έχεις δεί τον 60-άρη.
Ψάξε λίγο, θα το βρείς.

Ζητάω Συγνώμη που ζήτησα από την διαχειριστική ομάδα του Avclub να μας παρουσιάσει την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί στα συγκριτικά. Αλλά δεν την είδα πουθενά γραμμένη και μιας και άκουγα την λέξη "μεθολογία" είπα να ρωτήσω ο καψερός.

Στο συγκριτικό ήσουν παρών, και μάλιστα πολύ νωρίτερα από εμένα. Καλό θα ήταν να τα έλεγες εκεί όλα αυτά κι όχι κατόπιν εορτής εδώ μέσα. Όσο για το pixel adjust εγώ ο ίδιο ρώτησα το Μανώλη και μου απάντησε "κάτι κάναμε".

Μπάμπη κι εγώ λυπάμαι που μπήκα σε αυτή την διαδικασία να γράψω αυτά που έγραψα και κάποιοι να τα πάρουν σαν προσωπικές επιθέσεις. Είναι φανερό ότι κάποια πράγματα είναι ντεφάκτο και δεν αλλάζουν εδώ μέσα.

Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και θα δείς αν άδικα κάποιοι τα πήραν σαν προσωπικές επιθέσεις.
Πές μας κι αν έχεις την καλοσύνη ποιά πράγματα είναι "ντεφάκτο και δεν αλλάζουν εδώ μέσα".
Όχι για μένα, για τους άλλους που διαβάζουν.

Εκτος απο Συντονιστες/Moderators/Διαχειριστες/Administrators ειμαστε και απλα μελη και προσπαθουμε και εμεις να κανουμε το χομπυ μας μεσα απο ολα αυτα. Στο παρελθον εχω ακουσει και εγω τα απειρα οπως τα ακουει αυτην την στιγμη και ο Τακης ο οποιος οπως βλεπω προσπαθει να κρατησει μια ισοροπια μεσα σε ολο αυτο τον χαμο που εχει γινει και μου θυμιζει περισοτερο προσωπικη αντιπαραθεση και οχι παραθεση αποψεων/προτασεων για το πως μπορει κατα την γνωμη σας να διεξαχθει ενα πιο σωστο/ολοκληρωμενο συγκριτικο. Δυστηχως καποιες αποψεις δεν μπορουν να ειναι αποδεκτες απο ολους αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι λογος να τα μηδενιζουμε ολα.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ο λογος να γινονται ολα αυτα. Επειδη σε καποιον μπορει να μην του αρεσε ο Sony η o JVC η το οποιοδηποτε μηχανημα και βγηκε φορα παρτιδα και το υποστηριξε ? Δεν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας οπως ακριβως την αισθανομαστε επειδη μπορει καποιος να εχει στην κατοχη του ενα μηχανημα ?
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω χωρις καμμια εμπαθεια σε κανεναν και φυσικα πρωτα απολα σαν μελος αυτου εδω του φορουμ να μην συνεχισουμε μια τετοια συζητηση γιατι στο μονο που βλεπω να οδηγουμαστε ειναι σε πικριες και τσακωμους. Εκτος αυτου υπαρχουν και πολλα μελη που ενδιαφερονται να ακουσουν της αποψεις σας και οχι να σας βλεπουν να λογομαχειτε απο ποστ σε ποστ.

Τονιζω οτι δεν εχω τιποτε με κανεναν και ολα τα παραπανω απλα με εκαναν να αναρωτηθω αν το συγκεκριμενο θεμα μπορει να προσφερει εστω και το παραμικρο σε αυτην εδω την κατηγορια.

Ορίστε η απάντηση μου. -bye-

Tο έγραψες Νεκτάριε, και μάλιστα χωρίς να έχεις δεί τον 60-άρη.
Ψάξε λίγο, θα το βρείς.

Δεν αντιλέγω. Άλλωστε γι αυτό τον αγόρασα χωρις να τον έχω δει. Μετά όμως το συγκριτικό έγραψα ότι αν δεν τον είχα αγοράσει, μετά το συγκριτικό θα είχα πρόβλημα να αποφασίσω.

Στο συγκριτικό ήσουν παρών, και μάλιστα πολύ νωρίτερα από εμένα. Καλό θα ήταν να τα έλεγες εκεί όλα αυτά κι όχι κατόπιν εορτής εδώ μέσα. Όσο για το pixel adjust εγώ ο ίδιο ρώτησα το Μανώλη και μου απάντησε "κάτι κάναμε".

Μα πως μπορώ να τα πω νωρίτερα χωρίς να γνωρίζω πως θα γίνει το συγκριτικό. Σου θυμίζω ότι είναι το πρώτο συγκριτικό που παρακολούθησα και ήμουν τελείως γκάβακας! Όλα μου φάνηκαν πολύ ωραία, αλλά μετά από αρκετό καιρό νομίζω είμαι αρκετά πιο ώριμος ώστε να μπορώ να κρίνω αν με ικανοποίησε το πως έγινε.
Το κάτι κάναμε στο είπε στο συγκριτικό ή για την ρύθμιση που έκανε σπίτι μου? Γιατί δεν νομίζω το "κάτι κάναμε" να στο είπε για την ρύθμιση που έγινε στο σπίτι. Εκτός αν το είπε όπως συνηθίζει να τα λεει ο Μανώλης...

Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και θα δείς αν άδικα κάποιοι τα πήραν σαν προσωπικές επιθέσεις.
Πές μας κι αν έχεις την καλοσύνη ποιά πράγματα είναι "ντεφάκτο και δεν αλλάζουν εδώ μέσα".
Όχι για μένα, για τους άλλους που διαβάζουν.

Για παράδειγμα, η σύγκριση προβολέων που γίνεται με την μεθοδολογία (ακόμα περιμένω απάντηση αν υπάρχει) που γίνεται. Μια πρόταση δεν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε? Απαγορεύεται? Πρέπει δηλ, να μου απαντάει ο Τάκης, εμείς έτσι την κάνουμε, αν σου αρέσει, διαφορετικά κάνε εσύ μία όπως σου αρέσει εσένα? Είναι απάντηση αυτή σοβαρή?
Πρότεινα να γίνεται πιο καλή ρύθμιση σε ένα καινούριο μηχάνημα και μετά να γίνεται και η σύγκριση με τον ντίλα (τον προβολέα αναφοράς του Avclub). Και δεν το ζήτησα μόνο εγώ! Αλλά και άλλα μέλη το έχουν γράψει. Τι απάντηση πήραμε, μπορείς να μου πεις? Ότι δεν είχατε χρόνο! Μα εγώ λεω ότι είχατε. Εκεί ήμουν και είδα με τα μάτια μου! Δηλαδή, όλοι εμείς που γράφουμε αυτά που γράφουμε έχουμε τίποτα με σένα με τον Τάκη ή τον τάδε διαχειριστή ή με τον Ντίλα?
Έχω κάνει και άλλη μια πρόταση στις Προτάσεις που είναι επιθυμία και άλλων μελών και που πήρα μια υπόσχεση ότι θα συζητηθεί από τους διαχειριστές. Αλήθεια, συζητήθηκε ποτέ?
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=265871&postcount=104

Νεκταριε για το θεμα των poll σου ειχα απαντησει και εγω εδω

Τοσο δυσκολο ειναι να το ζητησεις απο τον συντονιστη της κατηγοριας που θελεις και να το κανει αυτος για εσενα ? Μην γυρναμε παλι στα ιδια ρε παιδια.

Η μεθοδολογια των συγκριτικων μας βρισκεται στο θεμα για το Avclub Reference Test Room το οποιο ειναι sticky σε αυτη την κατηγορια.
Επισης, το εχουμε συζητησει και παλαιοτερα σε αλλα threads.
Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας...

Πρότεινα να γίνεται πιο καλή ρύθμιση σε ένα καινούριο μηχάνημα και μετά να γίνεται και η σύγκριση με τον ντίλα (τον προβολέα αναφοράς του Avclub). Και δεν το ζήτησα μόνο εγώ! Αλλά και άλλα μέλη το έχουν γράψει. Τι απάντηση πήραμε, μπορείς να μου πεις? Ότι δεν είχατε χρόνο! Μα εγώ λεω ότι είχατε. Εκεί ήμουν και είδα με τα μάτια μου!

Τι είδες ρε Νεκτάριε; Για πές το μου να το καταλάβω κι εγώ που δεν ήμουνα παρών όταν ρυθμίζατε.
Δηλαδή ζήτησες εσύ ή ο Μανώλης παραπάνω χρόνο για ρύθμιση και δεν σας το επέτρεψαν; Δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείς "εκεί ήμουν και είδα". Για πές γιατί εγώ δεν ήμουν και δεν είδα. Υπονοείς οτι 'έγινε επίτηδες;

Δηλαδή, όλοι εμείς που γράφουμε αυτά που γράφουμε έχουμε τίποτα με σένα με τον Τάκη ή τον τάδε διαχειριστή ή με τον Ντίλα?

Επαναλαμβάνω κι ας γίνομαι κουραστικός... Όλη αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με τον D-ILA, απλά η αφορμή είναι.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω...

Γιατι ρε συ Χρηστο το 90% αυτου του θεματος εχουν καμμια σχεση με τους προβολεις? Περισοτερο για προσωπικες διαμαχες μου κανει παρα για οτιδηποτε αλλο, ας μην κοροιδευομαστε. Γιατι ρε παιδια δεν σταματαμε εδω ?

Γιατι ρε συ Χρηστο το 90% αυτου του θεματος εχουν καμμια σχεση με τους προβολεις? Περισοτερο για προσωπικες διαμαχες μου κανει παρα για οτιδηποτε αλλο, ας μην κοροιδευομαστε. Γιατι ρε παιδια δεν σταματαμε εδω ?

Θα προτεινα να ξαναδιαβασεις το θεμα. Μια χαρα για προβολεις μιλαμε...