Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..
Για ποιον λογο βρε Ναθαναηλ, για να αποδειξουμε στον Κεφαλα οτι δεν ειμαστε ελεφαντες οσοι (εγω, ο Μπαμπης, ο Τασος, ο Κωστας κ.α.) πιστευουμε οτι ο JVC HD-1, δεν "ειναι υποδεεστερος σε ολες τις παραμετρους της εικονας εκτος του On/off contrast";
Αφου ο ανθρωπος εχει βγαλει τα συμπερασματα του και μας εδωσε και την ετυμηγορία του!
Ελεφαντες δεν εισαστε...απλα κρινετε υποκιμενικα...
Ο Μπαμπινος τουλαχιστον εχει δει και ξερει τα προβληματα του jvc..
Οχι ολα...αλλα καποια τα ειδε......
Ο Γιγας δεν του κεγετε καρφι (ο καλυτερος

)
Ο Κωστας ...βλεπει-ξερει αλλα δεν μιλαει...

Εσυ ειπαμε......
Σαφως και εχω βγαλει συμπερασμα και τα εχω αναφερει.....οπως κανω σε ολα τα μηχανακια οταν τα βλεπω.....
Ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι για το 95% των καταναλωτων.
Δεν ειμαι σαν και εσενα που κρινεις ενα μηχανακι λεγωντας οτι δεν ειναι καλο αλλα οταν το παιρνεις σπιτι και το βλεπεις συνηθιζεις την εικονα του και μετα σου αρεσει.
Ναθαναηλ, εχεις απολυτο δικιο στο τελευταιο...Εγω, παρα τις προσβολες εμμεσες ή αμεσες που μπορει να "καταπιω" εντος του forum από ανθρωπους σαν τον Κωστα , δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του σε προσωπικο επιπεδο, οπως και με κανενα αλλο διαδικτιακο φιλο.
Αν θελει λοιπον ο Κωστας (και δεν εχει αντιρρηση ο Τασος) τον προσκαλώ να φερει οποιον προβολεα θεωρει αυτος ως αριστο, για να τον βαλουμε σε αμεση αντιπαραθεση με τον JVC του reference room..
Πηγη HD HTPC, υλικο Bluray, HD-DVD αναφορας το οποιο θα τροφοδοτειται στους δυο προβολεις ταυτοχρονα μεσω ενος gefen 2:2 switcher.
Η οθονη θα χωριστει οπως παντα σε 2 μερη, αριστερα θα παιζει ο JVC δεξια ο προβολεας επιλογης Κεφαλα..
Ουτε εγω εχω κατι μαζι σου Τακη....
Απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις στην εικονα.....
Εσυ βλεπεις μεχρι ενα σημειο και μετα STOP.....εγω συνεχιζω...

Ειναι σαν τις μπαταριες....

Σαφως κανω πλακα ...
Και δεν ειμαι 5χρονος.....
...εσυ εισαι με αυτα που γραφεις...
Μου θυμιζεις τα παιδακια που τσακωνονται ποιος εχει το καλυτερο αμαξακι....αχαχαχαχαχα!!!!!
Επισης λες πραγματα τα οποια δεν εχω αναφερει ποτε...
Με εχεις ακουσει να λεω ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ....??
Ασε τα δικηγοριστικα και ασχολησου με τους προβολεις....
Οσο για την "κοντρα" οποτε θελεις...
Ακομα μια φορα δειχνεις οτι δεν βλεπεις αντικειμενικα μια εικονα....
Πες του Μανωλη να φερει τα εργαλεια(δισκακια κ.λ.π.)
Και βεβαια θα τον πληρωσεις τον ανθρωπο αφου προσκαλης....
Τυχερουλι...και χρημα και γελιο....

Προβολεα φερε τον marantz που ειδατε και τον βγαλατε οχι καλο σε σχεση με τον jvc....
Απλα εχετε μπερδεψη τα γουστα με το πως πρεπει να ειναι μια εικονα για να ειναι σωστη....
Εγω ειμαι υπερ σε αυτους που λενε εμενα μου αρεσει και ας ειναι λαθος αυτο η εκεινο....τους βγαζω το καπελο...π.χ.Μπαμπινος...Γιγας....
Εγω καταλαβαινω οτι στην ταινια δεν μπορεις να δεις προβληματα...
Για να δεις προβληματα σε ταινια πρεπει να ασχοληθεις παρα πολυ με την εικονα και λιγοτερο διαβασμα.....η να διαβαζεις περπατωντας και να ασχολησαι με την εικονα τρεχωντας.....Αν κανεις το αναποδο χανεις την μπαλα και απλα βλεπεις αυτα που αναφερουν αλλοι σαν προβληματα δλδ παπαγαλια η οποια κανει κακο στο να μπορεις να κρινεις μια εικονα.....
Στα πατερνακια που δεν εχουν κινηση δεν βλεπεις την διαφορα...???
Η εικονα μας οπως γνωριζεις ειναι πατερνακια αν θελεις αντικειμενικοτητα και ποιοτητα...!!!
Το χομπυ μας δεν ειναι τι μας αρεσει αλλα ποιος προβολεας μας δινει ποιο σωστη απεικονιση στην αναφορα.....
Εξου και οι ρυθμιστες εικονας π.χ.Μανωλης Καστρουνης
Μηπως θελεις να ρωτησεις τον Μανωλη πριν κανουμε την κοντρα...?
Θελεις να με ταλαιπωρισεις αδικα για πραγματα που ειναι φως φαναρι....
Δεν ταλαιπωρεις καλυτερα τον Μανωλη....εχει ποιο πολυ χρονο απο εμενα αυτον τον καιρο.....
Τασο εσυ επρεπε να απαντησεις οτι εχεις αντιρηση..