Περι screenshots ο λογος..

Δυστηχως το εχω διαβασει Χρηστο. Μονο για προβολεις δεν μιλαμε... Η μαλον μιλαμε για προβολεις αλλα οχι για τον λογο που πρεπει...

Αυτο ειναι η δικη σου αποψη και σεβαστη.
Ας σεβαστεις κι εσυ ομως και των υπολοιπων που συμμετεχουν στο θεμα.

Τωρα , αν υπαρχουν διαφωνιες κτλ , στο "προγραμμα" ειναι. Υπαρχει λογος να προτεινουμε να σταματησει καποια κουβεντα ?

Οποιος θελει συμμετεχει...

Οσο για το πρεπει , ο καθενας το κρινει ξεχωριστα.

εγω παντως αδυνατω να καταλαβω το θεμα της συζητησης,εχει ξεφυγει απο τις φωτο παντως....ο Νεκταρ λεει οτι γκρινιαζει για τη μεθοδολογια των συγκριτικων,ο Μπαμπης μιλαει για αλλα κινητρα,εμενα μου δημιουργειται η εντυπωση οτι ο Νεκταρ δυσαρεστηθηκε μ'αυτα που γραφτηκαν για τον προβολεα του επειδη μετα που τον ρυθμισε ο Μανωλης παιζει πολυ καλυτερα...
αν εγω αρχιζα συζητηση καθε φορα που καποιος ειρωνευτηκε τους CRT(εκ των οποιων πολλοι ουτε καν εχουν δει)θα γκρινιαζα εδω για εκατο χρονια....:earmuffs:

...
[/color]

Τι είδες ρε Νεκτάριε; Για πές το μου να το καταλάβω κι εγώ που δεν ήμουνα παρών όταν ρυθμίζατε.
Δηλαδή ζήτησες εσύ ή ο Μανώλης παραπάνω χρόνο για ρύθμιση και δεν σας το επέτρεψαν; Δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείς "εκεί ήμουν και είδα". Για πές γιατί εγώ δεν ήμουν και δεν είδα. Υπονοείς οτι 'έγινε επίτηδες;

Εγώ έπρεπε να το ζητήσω? Συγνώμη δεν το ήξερα :BDBDG54:

Επαναλαμβάνω κι ας γίνομαι κουραστικός... Όλη αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με τον D-ILA, απλά η αφορμή είναι.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω...

Το σεβομαι να υπαρχουν διαφωνιες και φυσικα ειναι μεσα στο "προγραμμα". Αλλα εδω δεν φαινονται οι διαφωνιες αλλα οι προσωπικες αντιπαραθεσεις μεταξυ μας.

Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

εγω παντως αδυνατω να καταλαβω το θεμα της συζητησης,εχει ξεφυγει απο τις φωτο παντως....ο Νεκταρ λεει οτι γκρινιαζει για τη μεθοδολογια των συγκριτικων,ο Μπαμπης μιλαει για αλλα κινητρα,εμενα μου δημιουργειται η εντυπωση οτι ο Νεκταρ δυσαρεστηθηκε μ'αυτα που γραφτηκαν για τον προβολεα του επειδη μετα που τον ρυθμισε ο Μανωλης παιζει πολυ καλυτερα...
αν εγω αρχιζα συζητηση καθε φορα που καποιος ειρωνευτηκε τους CRT(εκ των οποιων πολλοι ουτε καν εχουν δει)θα γκρινιαζα εδω για εκατο χρονια....:earmuffs:

Το βρηκα. Ο Μανωλης φταιει :flipout::flipout:

Το σεβομαι να υπαρχουν διαφωνιες και φυσικα ειναι μεσα στο "προγραμμα". Αλλα εδω δεν φαινονται οι διαφωνιες αλλα οι προσωπικες αντιπαραθεσεις μεταξυ μας.

Κι αυτο στο προγραμμα Νικολα :gossip: :grinning-smiley-043

Νεκταριε για το θεμα των poll σου ειχα απαντησει και εγω εδω

Τοσο δυσκολο ειναι να το ζητησεις απο τον συντονιστη της κατηγοριας που θελεις και να το κανει αυτος για εσενα ? Μην γυρναμε παλι στα ιδια ρε παιδια.

Το ξέρω Νίκο ότι μου έχεις απαντήσει. Αλλά πήρα και απαντήσεις ότι θα συζητηθεί. Μάλλον για να ησυχάσουν τα πνεύματα ήταν. Είναι φως φανάρι ότι το θέμα έληξε μετά από αυτό το μήνυμα που έγραψα.
Ο λόγος που το έβαλα είναι γιατί ο Μπάμπης με ρώτησε ποια πράγματα είναι εδώ μέσα ντεφάκτο και το έφερα σαν παράδειγμα. Δεν θέλω να το ξανασυζητήσω γιατί θεωρώ (όπως και πολλά άλλα μέλη) το υπάρχον σύστημα των γκάλοπ άβολο.

Η μεθοδολογια των συγκριτικων μας βρισκεται στο θεμα για το Avclub Reference Test Room το οποιο ειναι sticky σε αυτη την κατηγορια.
Επισης, το εχουμε συζητησει και παλαιοτερα σε αλλα threads.
Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας...

Συγνώμη Τάκη, αλλά μπορεί να είμαι και γκαβός. Που γράφει την μεθολογία, γιατί εγώ δεν την βλέπω. Λεει πουθενά για ρυθμίσεις, πάτερνς, κλπ?
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν το λεει και δεν το έχει δει!

Το ξέρω Νίκο ότι μου έχεις απαντήσει. Αλλά πήρα και απαντήσεις ότι θα συζητηθεί. Μάλλον για να ησυχάσουν τα πνεύματα ήταν. Είναι φως φανάρι ότι το θέμα έληξε μετά από αυτό το μήνυμα που έγραψα.
Ο λόγος που το έβαλα είναι γιατί ο Μπάμπης με ρώτησε ποια πράγματα είναι εδώ μέσα ντεφάκτο και το έφερα σαν παράδειγμα. Δεν θέλω να το ξανασυζητήσω γιατί θεωρώ (όπως και πολλά άλλα μέλη) το υπάρχον σύστημα των γκάλοπ άβολο.

Νεκταριε το μυνημα μου ηταν μετα του Τακη. Δεν ησυχαζουμε κανενα πνευμα λεγωντας οτι θα συζητησουμε μια προταση. Απλα ολα εχουν καποιες προτεραιοτητες.
Αν θεωρουσαμε οτι ειναι κατι το οποιο ειναι τοσο κρισιμο να εισαι σιγουρος οτι θα ειχε υλοποιηθει την ιδια μερα οπως αλλα τοσα που γινονται για να δουλευουμε ετσι οπως πρεπει.

Η μεθοδολογια των συγκριτικων μας βρισκεται στο θεμα για το Avclub Reference Test Room το οποιο ειναι sticky σε αυτη την κατηγορια.
Επισης, το εχουμε συζητησει και παλαιοτερα σε αλλα threads.
Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας...

Sorry που ανακατευομαι, αλλα στο λινκ περιεχετε η "αποκατασταση της πραγματικοτητας" περι μεθοδολογιας?

Last edited:
Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Ίσα ίσα αγαπητέ. Για τον προβολέα μου γράφτηκαν ωραία πραγματάκια. Εκείνο που προσπαθώ τόσην ώρα να πω είναι ότι θα μπορούσαν να γραφτούν ακόμα πιο ωραία, που για κάποιον που είναι σε δίλημμα για το τι θα πάρει να είναι σημαντικά. Η γνώμη μου είναι ή κάνουμε συγκριτικό με ρυθμισμένα τα μηχανάκια ή να μην το κάνουμε καθόλου τότε. Και φυσικά με κάποια μεθοδολογία.

Νεκταριε το μυνημα μου ηταν μετα του Τακη. Δεν ησυχαζουμε κανενα πνευμα λεγωντας οτι θα συζητησουμε μια προταση. Απλα ολα εχουν καποιες προτεραιοτητες.
Αν θεωρουσαμε οτι ειναι κατι το οποιο ειναι τοσο κρισιμο να εισαι σιγουρος οτι θα ειχε υλοποιηθει την ιδια μερα οπως αλλα τοσα που γινονται για να δουλευουμε ετσι οπως πρεπει.

Δηλαδή Νίκο, μόνο τα κρίσιμα αιτήματα συζητάτε? Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε. Τόσο μεγάλη είναι η λίστα με τις εκκρεμότητες όσον αφορά στην λειτουργία του φόρουμ? Τουλάχιστον γράψτε από κάτω, το θέμα έληξε δεν θα γίνει ποτέ, μην ελπίζουμε τσάμπα και άδικα.
Το θέμα είναι να διευκολύνετε τα μέλη όχι να τα δυσκολεύετε. Και μένα με δυσκολεύετε έτσι όπως το έχετε διευθετήσει το θέμα αυτό. Και όχι μόνο εμένα, αλλά και άλλη μέλη.

Εγώ λέω ότι βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα, ο Νίκος λέει ότι δεν οδηγούμαστε πουθενά...:HTEHETH63:
Ο Browser λέει ότι μιλάμε για προβολείς, ο Νίκος λέει ότι μόνο για αυτό δεν μιλάμε... :drummer:
Ο Nektar λέει ότι δεν έχουμε μεθοδολογία, ο Τάκης λέει ότι είναι και sticky... :HTEHEH56:
Ο DimA λέει κράζουμε τους crt ο Browser λέει ότι φταίει ο Μανώλης,,, :FSGSFGS4:
Εγώ λέω ότι πρέπει να γράφουν ακόμα περισσότεροι, ο Babis K. και o Nektar λένε ότι δε θα ξαναγράψουν... :rifle:
O Νίκος λέει να σταματήσουμε την κουβέντα εδώ, ο Browser λέει μια χαρά τα πάμε...:damnyou:
Ο Κώστας λέει ότι δεν βλέπουμε όσα πρέπει να βλέπουμε, ο Τάκης λέει ότι βλέπουμε όσα βλέπονται... :BXVZCBXZ6:

Αν μη τι άλλο αυτό δεν είναι ένα φορουμ? :grinning-smiley-043

Λίγη αυτοσυγκράτηση και "είμαστε μια ωραία παρέα".... :grandpa::grandpa:

Γραφω πουθενα οτι συζηταμε μονο τα κρισιμα ?
Ναι Νεκταριε εχουμε πολλη μεγαλη λιστα με εκκρεμοτητες τοσο για την λειτουργια του φορουμ οσο και με τις δουλειες μας.
Και εγω θελω το φορουμ να ειναι μαυρο χρωμα και οχι μπλε οπως και πολλοι αλλοι αν το ζητησω αλλα δεν παει να πει οτι θα πρεπει και να γινει. Δεν μπορει ολα τα μελη να εχουν την ιδια αποψη για μια προσθηκη ετσι ? Θεωρω οτι το γνωριζεις καλα αυτο μιας και εχεις και εσυ φορουμ.
Τελος παντων δεν νομιζω να ειναι επι του παροντως μια τετοια συζητηση απο την στιγμη που εχει συζητηθει ηδη στην κατηγορια που πρεπει.

Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Εκείνο που προσπαθώ τόσην ώρα να πω είναι ότι θα μπορούσαν να γραφτούν ακόμα πιο ωραία, που για κάποιον που είναι σε δίλημμα για το τι θα πάρει να είναι σημαντικά.

Aυτό είναι δική σου δουλειά.... έπρεπε να έχεις ήδη ανοίξει θέμα και κάθε μέρα να το ενημερώνεις με ότι καινούριο ανακαλύπτεις για τον προβολέα σου... σωστό ή λάθος... (εκεί θα επέμβαιναν οι ανώτερες δυνάμεις... :flipout:)

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι πρεπει να συμμετέχουν περισσότερα μέλη με τις εμπειρείες τους, όποιες κι αν είναι αυτές...

:firstprize: