Κακως το νομιζεις. Η μεθοδολογια ΕΙΝΑΙ γραμμενη στο sticky thread αλλα οχι σε ΠΛΗΡΗ αναλυση..
Ελπιζω να καταλαβαινομαστε τωρα...
Τακη, χαλας την ζαχαρενια σου απλως. Μην ασχολεισαι αλλο, ειναι απλο!!!! :ADFADF1:![]()
ilias συγνώμη αλλά μ' αυτά και μ' αυτά ´σε ξέχασα και σου χρωστάω μιά απάντηση.
Η απάντηση λοιπόν είναι "ναί", και στην πραγματικότητα ο έλικας φαίνεται να έχει διαφορετικό πάχος.
Αν έχεις και καμμιά εξηγηση για το φαινόμενο (το παρατηρησα και σε optoma 80 σε αλλη σκηνη) θα ήταν καλό... επίσης αν και καποιος αλλος εχει την ταινια και το παρατηρεί ή γνωριζει που οφειλεται θα με ενδιεφερε να το μαθω...
Εμείς ρε Πάνο δηλαδή δεν την χαλάμε που καθόμαστε και ακούμε ότι ακούμε, ενώ σκοπός μας είναι να βάλουμε μια πρόταση στο τραπέζι προς συζήτηση? Αντί, γι αυτού μας λένε να πάμε αλλού άμα δεν γουστάρουμε. Μήπως να το κάναμε να μην χαλάτε και σεις την ζαχαρένια σας? Υπό σοβαρή σκέψη![]()
Νεκταριε,ολοι ακουσαμε οσα ειχες να πεις απο δω και περα απλως θελεις να την πεις στον Τακη......
Ο τακης δεν σουπε να πας αλλου αμα δεν γουσταρεις,να στο πω απλα ακομα κιαν δεν γουσταρεις τον Τακη ο Τακης δεν ειναι ολοτο φορουμ........
σου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να ακολουθησει αυτα που προτεινεις κι εχει δικιο φιλε,μπορεις να υποχρεωσεις κανενα να κανει αυτο που προτεινεις???ακομα και δικιο να εχεις???
Πρεπει να σταματησεις να συμπεριφερεσαι σαν μαθητης που εχει παραπονα απ'τον καθηγητη του επειδη δεν εκανε καλο μαθημα........αν θες να αποδειξεις ποσο καλα παιζει ο ΣΟΝΥ φωναξε μερικα παιδια και δειξτο θα κανεις και κατι θετικο........![]()
Οφείλεται στη φύση του φωτός! Έτσι είναι αποτυπωμένο στο φίλμ, οπότε έτσι θα είναι και στο DVD/HDDVD/BD. Δεν είναι πρόβλημα του προβολέα.
Επειδή το θέμα έχει όχι μόνο ξεφύγει από τον τίτλο του αλλά έχουμε και άλλα μονοπάτια, θα θελα να τονίσω σε ΟΛΟΥΣ ότι ποτέ δεν επιβάλλαμε την άποψή μας για οποιοδήποτε μηχάνημα είδαμε.
Αν θεωρείται ότι μεταξύ άλλων είναι "τυφλοί" ή υποκειμενικοί άτομα όπως ο Μανώλης Καστρουνής ή ο Παπαγεωργίου είτε ο Μπάμπης είτε εγώ, περαστικά σας.
Νεκτάριε αν ενθυμούμε καλά κι εσύ είχες περιέργεια για το πως θα ανταπεξέλθει ο Sony δίπλα στον JVC έτσι; εκτός αν δεν ήμουν παρών στο σπίτι μου.
Αυτό που κολλάει τώρα ρε Τάσο? Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο? Απλά είπα ότι θα ευχόμουν να γινόταν το συγκριτικό με ρυθμισμένο τον Sony για να έχουμε πιο καλά αποτελέσματα.
Λοιπόν, επειδή ούτε μετοχές έχουμε στην JVC ούτε σε καμιά άλλη εταιρεία, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα συγκριτικά μας και απλα όποιος νομίζει ότι είμαστε υποκειμενικοί, ας μην μας δίνει σημασία. Αν τα κάναμε μόνο για εμάς να είστε σίγουροι ότι θα γλυτώναμε πολλές ώρες από τον χρόνο μας για να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας και να ανεβάζουμε screenshots. Τα κάνουμε για την μεγάλη πλειοψηφία των μελών που δεν έχουν την πολυτέλεια να βλέπουν τα μηχανήματα αυτά από πρώτο χέρι.
Ωραία λοιπόν, στην τελική βάλτε χώρο και βρείτε μηχανήματα για συγκριτικά να κάνουμε κι εμείς τους μάγκες...
Εντάξει. Τώρα κατάλαβα. Κάνω τον μάγκα. Εντάξει ρε παιδιά. Δεν τον ξανακάνω γιατί τέτοια δυνατότητα δεν έχω. Οπότε δεν ξαναλέω την άποψη μου. Έχετε απόλυτο δίκιο. Και συγνώμη για την αναστάτωση.
Αν θεωρείται ότι μεταξύ άλλων είναι "τυφλοί" ή υποκειμενικοί άτομα όπως ο Μανώλης Καστρουνής ή ο Παπαγεωργίου είτε ο Μπάμπης είτε εγώ, περαστικά σας.
Ωραία λοιπόν, στην τελική βάλτε χώρο και βρείτε μηχανήματα για συγκριτικά να κάνουμε κι εμείς τους μάγκες...
Όσο αφορά το panel alignment το πείραξα αλλά όπως είχα αναφέρει και το βράδυ εκείνο μου φάνηκε το μήχάνημα να μην είχε κλειδωσει καλά κάτι ανάλογο το είχα δει και στον 100άρη του Μπάμπη παλαιότερα.
Η mini αυτή σύκριση κατά την άποψή μου δεν μπα´ζει μια και τα δύο μηχανήματα είχαν σχεδόν default ρυθμίσεις πιλέγοντας αυτό το preset mode που προτείνει ο κατασκευαστής σαν το ποιο κατάλληλο για θέαση ταινιών.
Το ίδιο έγινε και με τον Dila επιλέγονταν σαν είσοδο την δεύτερη και όχι αυτή που παίζει ο Τασος μια και εκείνος ουτε από ενα χιλιόμετρο μακριά δεν θελει να δει pc.
Όσο αφορά το panel alignment το πείραξα αλλά όπως είχα αναφέρει και το βράδυ εκείνο μου φάνηκε το μήχάνημα να μην είχε κλειδωσει καλά κάτι ανάλογο το είχα δει και στον 100άρη του Μπάμπη παλαιότερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.