pontios
Μέλος Σωματείου
Εγώ πάλι αυτό που κατάλαβα απ'οσα γράφονται είναι ότι ο Αρκάς δεν δικαιούται να έχει πολιτική άποψη αφού ή πολιτική άποψή του δεν είναι η σωστή. :BDGBGDB55:
Οπότε, αφού "αποδείξαμε" πως δεν έχει πολιτική άποψη, "αποδεικνύεται" αντίστοιχα και το ότι μεταφέρει την άποψη των "αφεντικών" του.
(ψέμματα λέω, αυτό το'χω καταλάβει εδώ και χρόνια, σήμερα απλά επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά!)
Κανείς δεν είπε ότι δεν δικαιούται να έχει πολιτική άποψη. Είπαμε ότι πόσα χρόνια, δεν είχε δώσει ούτε ένα δείγμα. Και όλως τυχαίως, απέκτησε πολιτική άποψη, όταν ο Σύριζα έπρεπε οπωσδήποτε να πέσει, αφού έκανε την δουλειά για την οποία τον είχανε αφήσει να βγει και πήρε όλο το πολιτικό κόστος. Αδιάφορος μου είναι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας (ή ο Σύριζα). Όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι. Απλώς κάποιοι έχουν και μια στοιχειώδη πείρα για να μην εκτεθούνε.
Το πρόβλημα δεν είναι σε ποιον έκανε κριτική ο "Αρκάς". Είναι το ότι δεν το έκανε ποτέ πριν και δεν το κάνει ούτε τώρα, εκεί που πρέπει. Είδατε εσείς σκίτσο για την Αγία Σοφιά? Πόσο στοίχημα ότι επί Σύριζα, θα είχαμε ένα ακόμα κακόγουστο?
Και να ήταν μόνο αυτό να σατιρίσει. Έχουν γίνει τόσα και τόσα. Αλλά αφού έκανε την δουλειά που έπρεπε, ξαφνικά πήρε αμπάριζα τους ψευδούς και τους χοντρούς. Και ναι ρε φίλε, σαν χοντρός, εμένα με ενοχλούν αυτά τα ηλίθια σκίτσα.
Όχι λοιπόν, ο Αρκάς, ταιριάζει στην πολιτική σάτιρα, όσο ο Γκάλης να γινόταν σχολιαστής ποδοσφαίρου.