Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Re: Απάντηση: Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

.....

Άλλαξαν οι καιροί και αποφάσισε να γίνει πιο επίκαιρος, αυτό είναι όλο νομίζω. Αυτά που καυτηριάζει σήμερα δεν υπήρχαν το 1980.

+1
Kαι ουτε θα ειχε φανταστει οτι θα υπηρχαν...οπως οι περισσοτεροι.

Γιατί το παρακάτω να θεωρείται ότι υπολείπεται κατά πολύ δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω;
images

Άλλαξαν οι καιροί και αποφάσισε να γίνει πιο επίκαιρος, αυτό είναι όλο νομίζω. Αυτά που καυτηριάζει σήμερα δεν υπήρχαν το 1980.

Εάν πιστεύεις εσύ ότι είναι καν αστείο το συγκεκριμένο, και συγκρίνεται με τα πιο πάνω, πάω πάσο.

Εάν πιστεύεις εσύ ότι είναι καν αστείο το συγκεκριμένο, και συγκρίνεται με τα πιο πάνω, πάω πάσο.

Εγώ πάντως το βρίσκω αστείο και επίκαιρο, πολύ καυστικό για τη νέα πολιτική ορθότητα, την και Wokeness καλούμενη.

Toυλαχιστον, αν κατι ΔΕΝ μπορει να κατηγορηθει ο Αρκας (οι Αρκαδες, οι Αρκαδισες, το Arkas brain team, whatever)

ειναι οτι σνομπαρει την νεοελληνικη καθημερινοτητα στην πιο ΠΕΖΗ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ και ΕΛΑΦΡΟΛΑΙΚΗ μορφη της.

4.jpg

Φαινεται ξεκαθαρα :rolleyes: .... οτι ο ανθρωπος Αρκας (το team ?) δεν κατεχει γρι απο ελληνοφρενεια και ελληνοκαφριλα. :flute:
Ο ανθρωπος ειναι κομητης στην ελληνικη πραγματικοτητα :laugh: ..... πασιφανες :flipout:.... μολις προσγειωθηκε ! :flute:

Εχει αφορητη αναγκη την πολιτικη σατυρα για να εκφραστει ( ... ) :flute:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Ότι το θεωρώ αστείο, ούτε συζήτηση.
Το εάν συγκρίνεται.... σίγουρα σε άλλο μήκος κύματος. Σίγουρα όχι φθηνό ή προφανές. Δύσκολα μπορώ να κάνω τη σύγκριση, πάντως περνάει το δικό μου μέτρο έστω και εάν κρίνεται ως κατά τι (όχι κατά πολύ ωστόσο) κατώτερο. Βέβαια μου αρέσουν πράγματα που μπορεί να μην αρέσουν σε πολλούς ή και στον γενικό πληθυσμό, πχ ξεκαρδίζομαι με τους Πάιθονς. Θα δω το four Yorkshire men και θα γελάω ενώ άλλος παραδίπλα μπορεί να ξύνεται. Θέλω να πω, δεν λες πως υπάρχει μέτρο σε αυτά.

Εγω ... ΑΚΟΜΑ και σημερα ... τεσσερεις δεκαετιες μετα ...
τρωω χλευασμο και απαξια ... που βλεπω Βεγγο και χανω σφραγισματα (απ'τα χαχανητα).

ΔΕΝ πειραζει !
Ραγιας και βλακας .... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ! :fahne90:
Πατε να σπουδασετε Σουρη οι υμετεροι -bye-

Απάντηση: Re: Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Οι Monty Python έπρεπε να κάνουν σάτιρα σήμερα.

Και αυτο σωστο.

Μονο που καποτε επρεπε να γερασουν (και αυτοι) :nounder:

Kατι ασχετο (αλλα ισως πολυ σχετικο) ...
μεσα στην ισοπεδωση που επεφερε ο δυτικος τροπος ζωης
ο νεοελληνας σατυριζει και αυτοσαρκαζεται ως ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ.

Μπραβο του, μπραβο του και ΜΟΝΟ μπραβο του.
Μεσα στην εκμηδενιση του ... ειναι το πιο αγερωχο επιτυχημενο βδελυγμα.
Ηe didn't quietly faded into the night .... no sir ! :proud:

Με τη σημερινή πολιτική ορθότητα; Θα τους είχαν μπουζουριάσει προ πολλού.
Φαντάζεσαι το Lumberjack Song? Θα τους είχαν χώσει μέσα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=FshU58nI0Ts

Βέβαια στο Brian το είχαν ήδη σχολιάσει ΚΑΙ αυτό, το ζήτημα της πολιτικής ορθότητας, πριν 40 και βάλε χρόνια!!!

https://www.youtube.com/watch?v=jlo7YZW8vPA

συγγνώμη για το οφτόπικ

Το πολύ πολύ να τους μπανάραν σε τίποτα facebook και tweeter, θα είχαν σίγουρα μεγάλο fan base και πραγματικά άπειρο υλικό. Βέβαια θα χρειαζόντουσαν μόνιμη αστυνομική συνοδεία, αλλά που τέτοια πολυτέλεια που έγινε της μόδας το defund the police...

Δύσκολα σήμερα με τέτοια επικαιρότητα. Θα παρακολουθούσαν άναυδοι, τι να σατιρίσουν ακριβώς; Βλεπεις μια συνέντευξη προέδρου και έχει βγει από τα πιο δημιουργικά όνειρα των Python.

Εξάλλου τις πολιτικοκορρεκτιλες τις φρόντισαν όπως τους αξίζει before it was cool:

https://www.youtube.com/watch?v=Dgp9MPLEAqA&app=desktop

Και θα τους κατηγορούσαν και αυτούς ότι πουλήθηκαν, ότι πέθαναν ή πούλησαν το franchise...

Του Monty Python τους ξέραμε και τους ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν αλλάξανε ποτέ αυτό που ήταν και δεν φοβηθήκανε ποτέ να σατιρίσουν τον οιοδήποτε. Ήταν σταθεροί σε αυτό που κάνανε επιτυχημένο ή όχι. Τι ακριβώς συγκρίνεις με κάποιον που όχι μόνο δεν ξέρουμε ποιος είναι και υπάρχει ακόμα, αλλά μετά από 100 χρόνια ξαφνικά έγινε Loretta. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Αναμένω με αγωνία τα καυστικά σκίτσα του εν λόγω, για το μακελειό που συντελείται στην οικονομία ελέω του ιού, και για την προβοκατόρικη πολιτική του σουλτάνου.
Δεν είσαι ο μόνος, γιατί έχει κάνει και τολμηρά σχόλια π.χ.
EZPtF8zXQAASe84

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Του Monty Python τους ξέραμε και τους ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν αλλάξανε ποτέ αυτό που ήταν και δεν φοβηθήκανε ποτέ να σατιρίσουν τον οιοδήποτε. Ήταν σταθεροί σε αυτό που κάνανε επιτυχημένο ή όχι. Τι ακριβώς συγκρίνεις με κάποιον που όχι μόνο δεν ξέρουμε ποιος είναι και υπάρχει ακόμα, αλλά μετά από 100 χρόνια ξαφνικά έγινε Loretta. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Ούτε ο Αρκάς φοβήθηκε να σατιρίσει . Απλά δεν άρεσε ξαφνικά η σάτιρα του σε κάποιους . Το ίδιο θα γινόταν και με τους Monty .