Περί spiderbox

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Περί spiderbox

Tα δύο thread εκτός από τους άλλους λόγους, κλειδώθηκαν και για το γεγονός ότι οι δέκτες πωλούνται πακέτο με συνδρομές σε σέρβερ για παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και της δικής μας Νοβα.
Αυτό και μόνο αρκεί για για να μην είναι επιθυμητή η παρουσία τους εδώ.

Αλέξη, όταν λες πακέτο; Είναι ήδη περασμένα τα στοιχεία; Ή απλώς σου δίνουν πληροφορίες για να κατεβάσεις κάποιο firmware; Ο δέκτης όπως πωλείται από τον έλληνα αντιπρόσωπο, χωρίς να κάνει κάτι άλλο, συνδέεται σε server; Αν ισχύει αυτό, καλώς κλειδώθηκε. Αλλά από αυτά που διάβασα δε κατάλαβα κάτι τέτοιο.

Οι DB δεν κουμπωνουν σε σερβερ γινονται οι ιδιοι σερβερ,υπαρχει μια διαφορα. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο δεκτης εχει φοβερη εικονα οπως το εχουν πει πολλοι και οτι εχει αψογο σεταρισμα για diseqc 1.1,κατι που δεν το εχουν αναφερει.

Και ολοι οι υπολοιποι μπορουν να δεχτουν και servers και σπασμενες καρτες και κωδικους, θα τα κλειδωσετε?
Τουλαχιστον παραδεχτειτε οι mods οτι δεν ησασταν αντικειμενικοί για το κλεισιμο των topic, καποιος που αγοραζει DM ο μονος λογος ειναι για παρανομη χρηση, κακως λοιπον υπαρχει το topic.

Άλλο να δέχεται κλειδιά και servers, και άλλο να έρχεται προρυθμισμένος. Τι ισχύει στην περίπτωση spiderbox τελικά; Έρχεται προρυθμισμένος;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ο δέκτης είναι πολύ καλός και από εικόνα και από λειτουργίες.

Αλλά.

Αν ψάξετε σε Αγγλικά e-shop θα δείτε ότι πωλείται + gift.......... άρα πακέτο.....

Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε αγγλικά ή αραβικά eshop. Σε ξένα eshop βρίσκεις και DM500 έτοιμο με CS, αλλά οι dreambox δε πωλούνται έτσι από όλους.

Οι δέκτες που πωλούνται από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, είναι προρυθμισμένοι για σύνδεση σε CS; Αν ναι, τότε καλώς κλειδώθηκε. Αν όχι, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Οι δέκτες που πωλούνται από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, είναι προρυθμισμένοι για σύνδεση σε CS; οχι δεν ειναι απο οτι ξερω

Πάνο, δε θα παίζουμε με τις λέξεις. Ο δέκτης πωλείται με γραμμή. Τέλος.
Ολοι όσοι τον αγόρασαν και γράφουν εδώ τον έχουν αγοράσει από Αγγλία, από το γνωστό πλέον e-shop.
Τις τελευταίες μέρες έκανα έρευνα για τον δέκτη και παντού πωλείται με "gift".
Το μόνο που δεν έχω μάθει είναι πόσο κοστίζει η ετήσια ανανέωση γιατί το "gift" έχει διάρκεια ενός έτους. Μετά pay.. Αυτός είναι ο σκοπός που κυκλοφόρησε ο δέκτης και όχι η ωραία του εικόνα ή τα γαλανά του μάτια. Οπότε δε βλέπω το λόγο να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου.
Άλλωστε καλύτερη διαφήμιση για αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Το θέμα εξαντλήθηκε και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.

Καλημερα σας.
Παιδια τα πολλα λογια ειναι φτωχια, καλα εκανε ο αλεξ.
Ειναι ωραια να εισαι μελος παρα να εισαι στην θεση του διαχειριστη, αλλα το μπαν δεν επρεπε να το παρουν τα παιδια χομπι κανουν και τιποτα αλλο.Και δεν μπορουν να αποδειξουν τωρα οτι δεν ειναι ελεφαντες, το λεω αυτο διοτι γραφτηκαν πολλα τωρα και για τους 2.

Πάνο, δε θα παίζουμε με τις λέξεις. Ο δέκτης πωλείται με γραμμή. Τέλος.
Ολοι όσοι τον αγόρασαν και γράφουν εδώ τον έχουν αγοράσει από Αγγλία, από το γνωστό πλέον e-shop.
Τις τελευταίες μέρες έκανα έρευνα για τον δέκτη και παντού πωλείται με "gift".
Το μόνο που δεν έχω μάθει είναι πόσο κοστίζει η ετήσια ανανέωση γιατί το "gift" έχει διάρκεια ενός έτους. Μετά pay.. Αυτός είναι ο σκοπός που κυκλοφόρησε ο δέκτης και όχι η ωραία του εικόνα ή τα γαλανά του μάτια. Οπότε δε βλέπω το λόγο να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου.
Άλλωστε καλύτερη διαφήμιση για αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Το θέμα εξαντλήθηκε και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.

Αλέξη, δε παίζω με τις λέξεις. Έχει σημασία αν ο δέκτης έρχεται προ-ρυθμισμένος ή όχι. Υπάρχει έλληνας αντιπρόσωπος για το δέκτη που τον έστειλε για δοκιμή και σε περιοδικό του χώρου. Τον έστειλε με "γραμμή"; Ή όχι;

Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τον john78. Διαφωνώ όμως έντονα με το κλείσιμο threads στα οποία, κατά τη γνώμη μου, δε προκύπτει παραβατική συμπεριφορά. Ο διαχειριστής είναι για να συντονίζει μία ελεύθερη συζήτηση, όχι για να παίζει το ρόλο της δίωξης ηλεκτρονικού (ή άλλου) εγκλήματος. Γιατί αν μπούμε στη διαδικασία να κλείνουμε ότι "μυρίζει" πιθανή παραβατική συμπεριφορά, έχω να σου στείλω δεκάδες μηνύματα από το φόρουμ που θα πρέπει να κλειδωθούν.

Ο δέκτης δεν έρχεται προ-ρυθμισμένος !
Αυτό γίνεται φορτώνοντας τον με ανεπίσημο patch.
Τον δέκτη τον είχα στα χέρια μου και πραγματικά αξίζει μια καλή θέση στην αγορά, έχω γράψει τα σχόλια μου.
Είναι κακό να κλείνονται threads και για μένα αλλά δυστυχώς στο νήμα αυτό είχε χαθεί ο έλεγχος εδώ και καιρό.
Λίγο η ανοχή της διαχείρισης , λίγο οι ψιλο-κόντρες όλων μας , λίγο ο τρόπος υποστήριξης των "δυνατοτήτων" του δέκτη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, λίγο η στοχευμένη υποστήριξη με υπερβάλοντα ζήλο συγκεκριμένων ειδών συγκεριμένου μαγαζιού, λίγο η αντιπαράθεση με ειρωνικό τρόπο που προσβάλει την νοημοσύνη μας κλπ!
Συμφέροντα κάποιων δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχουν , όταν όμως κάποιοι βλέπουν παντού συμφέροντα και τα καταδικάζουν ενώ οι ίδιοι "φαίνεται" να εξυπηρετούν κάποια έχοντας κάποια θέση σε φόρουμς την οποία δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποτέ, είναι τουλάχιστον άξιο αναφοράς.
Και επειδή πολλές φορές στο εν λόγω βήμα έχω παρεκτραπεί κι εγώ προσωπικά και έχω ενοχληθεί με κάποια πράγματα όπως και πολλοί άλλοι ,να πω πως θα σταματήσω να αναφέρομαι πλέον σε οτιδήποτε περνάει από τα χέρια μου (και το οποίο το έχω πληρώσει από το υστέρημα μου ), και θα αναφέρομαι μόνο σε γενικές ειδήσεις. Τα άλλα τα κρατάω για μένα.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά συμφέροντα στον χώρο και όσοι κάνουμε το χόμπι μας κινδυνεύουμε να "χαρακτηριστούμε".

Και επειδή πολλές φορές στο εν λόγω βήμα έχω παρεκτραπεί κι εγώ προσωπικά και έχω ενοχληθεί με κάποια πράγματα όπως και πολλοί άλλοι ,να πω πως θα σταματήσω να αναφέρομαι πλέον σε οτιδήποτε περνάει από τα χέρια μου (και το οποίο το έχω πληρώσει από το υστέρημα μου ), και θα αναφέρομαι μόνο σε γενικές ειδήσεις. Τα άλλα τα κρατάω για μένα.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά συμφέροντα στον χώρο και όσοι κάνουμε το χόμπι μας κινδυνεύουμε να "χαρακτηριστούμε"
.

+1 σόρυ για το τσεκούρεμα του ποστ Λευτέρη...

Να δηλώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις των
malakudi και Λευτέρη, όπως και να επιβεβαιώσω ότι ο δέκτης δεν έρχεται κουμπωμένος... Αν θέλεις ενεργοποιείς το gift, αν δεν θέλεις τον χρησιμοποιείς όπως όλους τους άλλους δέκτες ΝΕΤ της αγοράς...

Απαράδεκτο το κλείσιμο των Thread των spider....:mad:

Προσωπικη μου γνωμη οτι καποια ατομα οπως εχει αναφερθει ειχαν επανειλημενως παραβατικη συμπεριφορα που με αυτη ειναι ξεκαθαρο οτι δεν μπηκαν για να συζητησουν για τους δεκτες αλλα για να προωθησουν προιοντα συγκεκριμενου καταστηματος και εφτασαν στο σημειο να επιτιθονται σε απλους χρηστες με χαρακτηρισμους μεσα και εξω απο το φορουμ γιατι απλα θεωρουσαν οτι τους χαλανε την διαφημιση.
Παρεξηγησαν την ανεκτικοτητα του συντονιστη σαν αδυναμια και αρχισαν να τον ειρωνευονται και αυτον και να παιζουν μαζι του.
Ειμαι υπερ του να απομονωθουν τα ατομα αυτα και να βγουν εκτος φορουμ και να ανοιξουν τα thread για τους δεκτες για τα ατομα που δεν εχουν κανενα συμφερον και απλα συζητανε οπως για καθε αλλο δεκτη η προιον του χωρου και χωρις να φανερωνουν με την συμπεριφορα τους οτι εξυπηρετουν καποια συμφεροντα.
Αν καποιος φυσικα και απλος χρηστης αναφερετε σε πραγματα που κρινουν οτι δεν πρεπει να γινετε παρατηρηση και εαν αυτο γινει επανηλειμενα να εφαρμοζωνται οι κανονες του φορουμ ... πολυ απλο.
Ευχαριστω.

Γενικά, αν και οι αναρτήσεις μου στο φόρουμ είναι λιγοστές σε σχέση με άλλους, δεν μπορώ παρά και εγώ να πω την γνώμη μου.
Είναι απαράδεκτο το κλείσιμο του thread, μιας και υπάρχουν μόνο ενδείξεις για πιθανές παράνομες δραστηριότητες. Ο δέκτης δεν είναι παράνομος, εάν ήταν δεν θα μπορούσε να πουληθεί…….
Συμφωνώ απόλυτα με τον malakudi, τον Steliost και το Λευτέρη.

Μιάς και όλοι λέμε την άποψή μας, να πώ και γω τη δική μου...

Λοιπόν, εμένα ο "προσηλυτισμός" που γινόταν για το συγκεκριμένο δέκτη με έβγαζε απο τα ρούχα μου. Μπορεί ο δέκτης να είναι ό,τι καλύτερο έχει βγεί ποτέ, αλλά ο τρόπος που παρουσιαζόταν ήταν λάθος. Ενας Θεός ξέρει πόσες φορές αναρωτήθηκα αν ο John78 "τα έπαιρνε".

Αλλά (πάντα υπάρχει και το "αλλά"), απο τη στιγμή που κάποια μέλη του forum τον αγόρασαν, θεμιτό είναι - όσο αυτό περιορίζεται στις νόμιμες δυνατότητες του δέκτη ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΕΣ - να εξακολουθήσουν υπάρχουν τα threads για λόγους υποστήριξής τους !

Αν είναι σώνει και καλά να επιβληθούν ποινές, αυτές πρέπει να απευθύνονται στα μέλη που εκδήλωσαν "παραβατική συμπεριφορά" και όχι σε όλους τους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτε.

Τέλος, φαινόμενα fanboy έχουμε παρατηρήσει και σε άλλα νήματα χωρίς όμως να κλείσει το νήμα. Για λόγους ισονομίας, ισορροπίας - όπως θέλετε πέστε το - θα πρέπει να ξανανοίξουν τα threads, έστω και με πιό αυστηρή επιτήρηση.
Ο Άλεξ κάνει πολύ καλά τη δουλειά που του έχει ανατεθεί και στην περίπτωση αυτή είναι το θύμα της υπόθεσης μιας και μοιάζει να βάλλεται προσωπικά όταν όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε παρα μόνο ένα κλάσμα των ευθυνών που του αναλογούν στο forum.

Καλό θα ήταν να πρυτανεύσει η λογική προς όφελος των πολλών και όχι προς απομόνωσή τους εξ αιτίας ολίγων....

Φιλικά (όπως πάντα - αυτό ΔΕΝ αλλάζει !)

Φίλιππος

Φωνή λαού, οργή θεού, που λέει ο σοφός λαός.
Οπως θα έχετε καταλάβει δεν είμαι αδιάλλακτος. Τα threads θα ανοίξουν για δημόσια συζήτηση, αλλά θα τελούν υπό αυστηρή επιτήρηση. Οσοι συμμετέχετε θα περιοριστείτε αυστηρά σε τεχνικά και λειτουργικά θέματα.

Για τον malakoudi: Καλά είναι δυνατό να κάνεις τέτοια ερώτηση? Είναι δυνατό να σταλεί σε περιοδικό δέκτης έτοιμος για κούμπωμα? Και οι Teckview πέρασαν καθαροί από τα περιοδικά..

Οπως θα έχετε καταλάβει δεν είμαι αδιάλλακτος. Τα threads θα ανοίξουν για δημόσια συζήτηση, αλλά θα τελούν υπό αυστηρή επιτήρηση. Οσοι συμμετέχετε θα περιοριστείτε αυστηρά σε τεχνικά και λειτουργικά θέματα.

:SFGSFGSF:

Για τον malakoudi: Καλά είναι δυνατό να κάνεις τέτοια ερώτηση? Είναι δυνατό να σταλεί σε περιοδικό δέκτης έτοιμος για κούμπωμα? Και οι Teckview πέρασαν καθαροί από τα περιοδικά..

Αυτή η συστηματική αλλοίωση του username μου από τη διαχειριστική ομάδα είναι απαράδεκτη!

(αστειεύομαι φυσικά)

Επί της ουσίας, νομίζω πως τα ποστ που έκαναν κι άλλα μέλη αλλά και η τελική απόφαση να ξανανοιχτούν τα thread, δικαιώνουν το αρχικό μου ποστ. Αυτό προς απάντηση στον "Super Moderator" για το ποιος είναι ο "ρόλος" μου.

:fahne90: :2thumb22sup: :Banane0: :drummer:

Status
Not open for further replies.