Περί Streamer ο λόγος

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

δεν ακουω . παλι το κινητο παιζει . μαλλον δεν συνδεεται το spotify στο κινητο με το wiim pro
Επειδή έχουμε ακριβώς το ίδιο μηχάνημα,σε ενημερώνω ότι παίζει "σφαίρα" από android κινητό και τάμπλετ,όπως επίσης και από κινητό Apple.
Την μόνη φορά που δεν έπαιξε μουσική ήταν όταν είχα το wiim συνδεδεμένο στο WiFi του σπιτιού και το κινητό ξεχασμένο στο 5g της Vodafone .
Όταν ξύπνησα και το συνέδεσα στο WiFi του σπιτιού,όλα πυροβολαρχία.

• Love
Reactions: Δημοκηδής
Επειδή έχουμε ακριβώς το ίδιο μηχάνημα,σε ενημερώνω ότι παίζει "σφαίρα" από android κινητό και τάμπλετ,όπως επίσης και από κινητό Apple.
Την μόνη φορά που δεν έπαιξε μουσική ήταν όταν είχα το wiim συνδεδεμένο στο WiFi του σπιτιού και το κινητό ξεχασμένο στο 5g της Vodafone .
Όταν ξύπνησα και το συνέδεσα στο WiFi του σπιτιού,όλα πυροβολαρχία.
πως συνδεεται το wiim στο wifi ;

Κατεβάζεις στο κινητό σου την εφαρμογή από το play store ή Apple store,ανάλογα την συσκευή που έχεις και σε οδηγεί η εφαρμογή βήμα βήμα.
Εγώ τo συνέδεσα με καλώδιο ethernet,για καλύτερη και ταχύτερη σύνδεση και ποιότητα ήχου.
Όταν συνδεθείς φρόντισε να πας στις ρυθμίσεις και να βάλεις στην ποιότητα ήχου την ανώτερη ποιότητα (αν δεν έχεις πληρωμένη συνδρομή στο Spotify ,το ξεχνάς)
Μια φορά τα κάνεις αυτά και μετά τέλος...είναι βράχος σταθερότητας.

Last edited:
  • Like
Reactions: petronik
Σε μια Sony Android πενταετίας που έχω,απλά δέχεται το Spotify χωρίς καμμία ρύθμιση.
Κάνω κάτι λάθος?
μα δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση......απλά ανοίγεις την εφαρμογή και με connect βλέπεις όλα στα streamer στο δίκτυο σου και κάνεις πλοήγηση απο την μεγάλη οθόνη.

μα δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση......απλά ανοίγεις την εφαρμογή και με connect βλέπεις όλα στα streamer στο δίκτυο σου και κάνεις πλοήγηση απο την μεγάλη οθόνη.
Δεν πολυκατάλαβα πως γίνεται,αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος.
Ίσως η δική μου τηλεόραση να είναι μοντέλο,που δεν κάνει πολλά πολλά.

δεν συνδεεται το spotify με το wiim .
ενω εμφανιζεται σαν επιλογη ( οι επιλογες ειναι δυο , αυτο το τηλεφωνο και το wiim pro-fff2 ), παταω το wiim , προσπαθει να συνδεθει αλλα δεν τα καταφερνει .
το spotify connect ειναι ενεργοποιημενο

Εννοείται ότι και το τηλέφωνο και το wiim είναι στο ίδιο δίκτυο .
Το wiim με τι το έχεις συνδέσει στο δίκτυο?
Με WiFi ή ethernet.
Αν είναι με WiFi,πρέπει να μπεις στο μενού τoυ και να δώσεις κωδικούς του δικτύου.
Αν είναι ethernet δεν χρειάζεται.
Βέβαια αφού το εμφανίζει στο Spotify,είναι παράξενο που δεν μπορεί να μπει.
Εκτός και αν ΔΕΝ έχεις Spotify με συνδρομή.
Το free το ξεχνάς στα streamers.

Εννοείται ότι και το τηλέφωνο και το wiim είναι στο ίδιο δίκτυο .
Το wiim με τι το έχεις συνδέσει στο δίκτυο?
Με WiFi ή ethernet.
Αν είναι με WiFi,πρέπει να μπεις στο μενού τoυ και να δώσεις κωδικούς του δικτύου.
Αν είναι ethernet δεν χρειάζεται.
Βέβαια αφού το εμφανίζει στο Spotify,είναι παράξενο που δεν μπορεί να μπει.
Εκτός και αν ΔΕΝ έχεις Spotify με συνδρομή.
Το free το ξεχνάς στα streamers.
το wiim συνδεεται με ethernet . εχω με συνδρομη

Επειδή είμαι μυρωδιάς στο θέμα του ιντερνετοκομπιουτερ, θεωρώ ότι αφού τα καταφέρνω εγώ ,θα τα καταφέρει και ο καθένας.😄
Σαν έσχατη λύση ,πριν καταφύγω σε ειδικό,θα ξηλωνα το Spotify και το app της wiim και θα τα έβαζα από την αρχή με πρώτο το Spotify και μετά το app της wiim,μπας και κάτι δεν κάθησε καλά από την πρώτη εγκατάσταση.
Δυστυχώς έχω το δικό μου wiim στο εξοχικό και δεν μπορώ να θυμηθώ ένα ένα τα βήματα.
Εκτός και αν παίζει κάτι με τις θύρες του ρούτερ,οπότε εκεί θέλει γνώσεις για να ξεμπερδεψεις.