Τι εννοεις?
Sorry παίδες και χωρίς καμία διάθεση προσβολής προς κανέναν, αλλά τις περισσότερες φορές όλες αυτές οι συζητήσεις / φασαρίες (ανεξαρτήτως του δικαίου ή αδίκου της μία ή της άλλη ‛πλευράς’) μου φέρνουν στο μυαλό μία φράση:
‛’Get a life’’
ΥΓ Ξέρω ότι αυτά θα ενοχλήσουν πολλούς αλλά απλώς προσπαθήστε να τα δείτε ως την απλούστερη μορφή φυσικής αντίδρασης σε όλες αυτές τις ‛φασαρίες’
Εσύ που είσαι και τής συντακτικής τι τήν εκανες τήν ζωή σου..???
είναι το Ευχαριστώ τους Σπύρο.
έχουν ...Αγωγή τα παιδιά, πως να το κάνουμε :BDGBGDB55:
Kαθε φορά που τοποθετείται και ένας ´αστήρ´...............
Τι να τού πείς ρέ σύ???
Εμφανιστηκε 4 μερες μετά να μας δωσει συμβουλές....
Σπυρο, δε σε καταλαβαινω!!!
:huh2::huh2::huh2:
μετά μου λές να κάνω τα πικρά γλυκά και να κατέβω στην τούρτα τους
αμ δε σφάξανε![]()
Εμφανιστηκε 4 μερες μετά να μας δωσει συμβουλές....
Πετρο μιλάω σαφεστατα.
Sorry για το OT
Εμένα πάλι γιατί δεν με νοιάζει να γραφτώ σε σωματεία, προεδρεία, να συμμετέχω σε φασαρίες κλπ κλπ και με νοιάζει μόνο να ασχολούμαι με το forum, να μαθαίνω από αυτό, να προσφέρω (όπου, όπως και εάν μπορώ), να μοιράζομαι κοινά ενδιαφέροντα και να περνάω καλά με φίλους που έχω γνωρίσει;
Sorry παίδες και χωρίς καμία διάθεση προσβολής προς κανέναν, αλλά τις περισσότερες φορές όλες αυτές οι συζητήσεις / φασαρίες (ανεξαρτήτως του δικαίου ή αδίκου της μία ή της άλλη ʽπλευράςʼ) μου φέρνουν στο μυαλό μία φράση:
ʽʼGet a lifeʼʼ
ΥΓ Ξέρω ότι αυτά θα ενοχλήσουν πολλούς αλλά απλώς προσπαθήστε να τα δείτε ως την απλούστερη μορφή φυσικής αντίδρασης σε όλες αυτές τις ‛φασαρίες’
4 μέρες όμως ήταν κρυμένο.
και κατσουλοτρυπωμένο.
μαζί με άλλα :BDGBGDB55:
ο spcav είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του avclub, αυτό εννοεί ο Σπύρος ...Παω να κανω μια ενεση IQ και επιστρεφω μπας και καταλαβω! :bang:
ο spcav είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του avclub, αυτό εννοεί ο Σπύρος ...
Αυτο το ξερω, αλλα παλι δεν καταλαβα τι σημαινει το "Αλλα 40 μέλη του φόρουμ εκτός φόρουμ." και αυτο για τα αστερακια!!!
Τελος παντων, ας μην το κουραζω αλλο. Δε χρειαζεται να τα καταλαβαινω κι ολα αλλωστε...
Οτι κάθε φορά που ένας 'αστήρ' τοποθετειται φευγουν 40 βρε Πέτρο..
Σε έχουν απορροφήσει εντελώς οι Radiohead.;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.