rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
Για όσους δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα: Η Συντακτική Ομάδα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Διαχείριση (και προφανώς δεν υφίσταται καμία λογική ‛εκπροσώπησης’ ή κάτι ανάλογο).
Η συντακτική ομάδα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά ή προνόμιο σε όλα τα επίπεδα (με εξαίρεση κάποια – ελάχιστα - τεχνικά όσον αφορά το site, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σημασία) από όλα τα μέλη.
Επιπροσθέτως, προσωπικά, ο ‛τίτλος’ μου είναι παντελώς αδιάφορος και δεν αλλάζει στο παραμικρό την συμπεριφορά μου καθώς και τις σχέσεις μου με όλους.
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να ‛πιάνονται’ από κάτι τέτοια (βλ. ‛τίτλος’), κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.
Κάτι τελευταίο:
Αφού βρε παιδιά σας χαλάει, γιατί δεν το κόβετε;
Αφού το site είναι αντιδημοκρατικό κλπ κλπ και αφού απλούστατα δεν ανήκει σε εσάς αλλά σε άλλους, γιατί απλά δεν σταματάτε να συμμετέχετε σε αυτό (αλλά αντιθέτως συνεχίζετε, μέσα από αυτό, τις διάφορες ‛συζητήσεις’) ;
Τα είπατε μία, δύο, τρεις, πήρατε απαντήσεις (το αν σας ικανοποιούν ή όχι δεν έχει καμία σημασία) γιατί συνεχίζετε και απλώς δεν αποχωρείτε (αφού το site δεν σας καλύπτει πλέον) ;
Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αν λοιπόν η διοίκηση, με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, δεν σας καλύπτει απλώς μην ασχολείστε άλλο.
Τόσο απλά.
ΥΓ Τα παραπάνω ως εξήγηση του χαρακτηρισμού του post μου ως ‛φυσικής αντίδρασης’.
ΥΓ 2 Προσωπικά, δεν νοιώθω καμιά υποχρέωση να κρατήσω καμία ‛ισορροπία’ εξ ου και η καθαρή διατύπωση των όσων σκέφτομαι.
Λυπάμαι μάλιστα γιατί τόσοι άνθρωποι (και προφανώς δεν αναφέρομαι σε εμένα) που έχουν αφιερώσει τόσο κόπο και χρόνο γι’ αυτό το site (για να μοιραζόμαστε όλοι δλδ τα κοινά ενδιαφέροντά μας και να κάνουμε και παρέα) είναι αναγκασμένοι να τρέχουν τώρα να ‛απαντάνε’, να ‛απολογούνται’, να προσπαθούν να ‛κρατάνε ισορροπίες’ και εν γένει να ασχολούνται με άσχετα πράγματα από το νόημα ύπαρξης του forum (σε βάρος μάλιστα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής και με αποτέλεσμα απλώς να χάνουν το κέφι τους για το ίδιο το forum / μεράκι τους).
ΥΓ 3 Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν την επανάστασή τους από το avclub μάλλον λάθος μέρος διάλεξαν (και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, απλώς την παρούσα ‛’φάση’’ την έχω ζήσει σε πολλά forums και πάντα υπό τις ίδιες συνθήκες).
Ωραια τα ειπες....την αλλη φορα που δεν θα με εκφραζει ενας πολιτικος θα σηκωθω να φυγω απο την χωρα ...