Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

Για όσους δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα: Η Συντακτική Ομάδα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Διαχείριση (και προφανώς δεν υφίσταται καμία λογική ‛εκπροσώπησης’ ή κάτι ανάλογο).

Η συντακτική ομάδα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά ή προνόμιο σε όλα τα επίπεδα (με εξαίρεση κάποια – ελάχιστα - τεχνικά όσον αφορά το site, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σημασία) από όλα τα μέλη.

Επιπροσθέτως, προσωπικά, ο ‛τίτλος’ μου είναι παντελώς αδιάφορος και δεν αλλάζει στο παραμικρό την συμπεριφορά μου καθώς και τις σχέσεις μου με όλους.

Τώρα αν κάποιοι θέλουν να ‛πιάνονται’ από κάτι τέτοια (βλ. ‛τίτλος’), κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Κάτι τελευταίο:

Αφού βρε παιδιά σας χαλάει, γιατί δεν το κόβετε;

Αφού το site είναι αντιδημοκρατικό κλπ κλπ και αφού απλούστατα δεν ανήκει σε εσάς αλλά σε άλλους, γιατί απλά δεν σταματάτε να συμμετέχετε σε αυτό (αλλά αντιθέτως συνεχίζετε, μέσα από αυτό, τις διάφορες ‛συζητήσεις’) ;

Τα είπατε μία, δύο, τρεις, πήρατε απαντήσεις (το αν σας ικανοποιούν ή όχι δεν έχει καμία σημασία) γιατί συνεχίζετε και απλώς δεν αποχωρείτε (αφού το site δεν σας καλύπτει πλέον) ;

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αν λοιπόν η διοίκηση, με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, δεν σας καλύπτει απλώς μην ασχολείστε άλλο.

Τόσο απλά.

ΥΓ Τα παραπάνω ως εξήγηση του χαρακτηρισμού του post μου ως ‛φυσικής αντίδρασης’.

ΥΓ 2 Προσωπικά, δεν νοιώθω καμιά υποχρέωση να κρατήσω καμία ‛ισορροπία’ εξ ου και η καθαρή διατύπωση των όσων σκέφτομαι.

Λυπάμαι μάλιστα γιατί τόσοι άνθρωποι (και προφανώς δεν αναφέρομαι σε εμένα) που έχουν αφιερώσει τόσο κόπο και χρόνο γι’ αυτό το site (για να μοιραζόμαστε όλοι δλδ τα κοινά ενδιαφέροντά μας και να κάνουμε και παρέα) είναι αναγκασμένοι να τρέχουν τώρα να ‛απαντάνε’, να ‛απολογούνται’, να προσπαθούν να ‛κρατάνε ισορροπίες’ και εν γένει να ασχολούνται με άσχετα πράγματα από το νόημα ύπαρξης του forum (σε βάρος μάλιστα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής και με αποτέλεσμα απλώς να χάνουν το κέφι τους για το ίδιο το forum / μεράκι τους).

ΥΓ 3 Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν την επανάστασή τους από το avclub μάλλον λάθος μέρος διάλεξαν (και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, απλώς την παρούσα ‛’φάση’’ την έχω ζήσει σε πολλά forums και πάντα υπό τις ίδιες συνθήκες).

Ωραια τα ειπες....την αλλη φορα που δεν θα με εκφραζει ενας πολιτικος θα σηκωθω να φυγω απο την χωρα ...

Αμα θέλαμε να πάρουμε συμβουλές περί του ´How to get a life'θα ρωτάγαμε την στήλη αναγνωστών τού Μαρί Κλαίρ..
Οσο για τά περί ´επανάστασης´υπάρχουν σε παλιά τεύχη.Θα τα διαβασουμε εκεί..

Και μιά που τόφερε η κουβέντα δεν μας λές και σε εμας αφού το φορουμ δεν ειναι ´δικό μας ´που δεν είναι, ποιανού είναι??
Γιατί καποιοι αλλοι μιλάνε περί Σωματείου..............

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ωραια τα ειπες....την αλλη φορα που δεν θα με εκφραζει ενας πολιτικος θα σηκωθω να φυγω απο την χωρα ...

Αφού σού λεει ρε σύ ότι ειναι δικιά του η χώρα...
Τι θες τώρα...

Κάτι τελευταίο:

Αφού βρε παιδιά σας χαλάει, γιατί δεν το κόβετε;

Αφού το site είναι αντιδημοκρατικό κλπ κλπ και αφού απλούστατα δεν ανήκει σε εσάς αλλά σε άλλους, γιατί απλά δεν σταματάτε να συμμετέχετε σε αυτό (αλλά αντιθέτως συνεχίζετε, μέσα από αυτό, τις διάφορες ‛συζητήσεις’) ;

Τα είπατε μία, δύο, τρεις, πήρατε απαντήσεις (το αν σας ικανοποιούν ή όχι δεν έχει καμία σημασία) γιατί συνεχίζετε και απλώς δεν αποχωρείτε (αφού το site δεν σας καλύπτει πλέον) ;

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αν λοιπόν η διοίκηση, με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, δεν σας καλύπτει απλώς μην ασχολείστε άλλο.

Τόσο απλά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να, και ένας άνθρωπος που λέει καθαρά και ξάστερα τη γνώμη του. Μπράβο φίλε spcav!!!!!!!!!!!!

Δεν έχει καμμία σημασία που διαφωνώ μαζί σου οριζοντίως και καθέτως. Σημασία έχει, ότι τίμια μας άνοιξες την πόρτα και μας είπες ''το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία''. Πίστεψέ με, το ποστ μου δεν έχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Αυτά που έγραψες σε τιμούν γιατί χαρακτηρίζονται, αν μη τι άλλο, από ευθύτητα.

Όμως..........

ΚΑΛΩ - ΠΡΟΣΚΑΛΩ -ΠΡΟΚΑΛΩ

Οποιοδήποτε μέλος της Διαχείρησης του φόρουμ να τοποθετηθεί επ' αυτού του ποστ του spcav.

Αν εχετε εξισώσει την χώρα με το forum και αντίστοιχα τα δικαιωματα σας ως πολίτες με τα δικαιωματα σας ως μελη του forum κάνετε απλώς λάθος.

Και επειδή κάποιες βασικές έννοιες (όπως οι παραπάνω) αν δεν ειναι κοινως αντιληπτες προφανως η επικοινωνια δεν ειναι εφικτη και κατα συνεπεια η κουβεντα δεν εχει νομα, δεν μπορώ να βοηθησω παραπανω.

Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Από την μια μεριά το καταστατικό έχει κατατεθεί στο πρωτοδικείο…..
(άρα είναι στην τελική του μορφή )
Από την άλλη δεν ειναι ακομα ετοιμο!!!
Χμμμμμ. :chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Από την μια μεριά το καταστατικό έχει κατατεθεί στο πρωτοδικείο…..
(άρα είναι στην τελική του μορφή )
Από την άλλη δεν ειναι ακομα ετοιμο!!!
Χμμμμμ. :chinscratch:

Να δούμε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η κοροϊδία.

Αν εχετε εξισώσει την χώρα με το forum και αντίστοιχα τα δικαιωματα σας ως πολίτες με τα δικαιωματα σας ως μελη του forum κάνετε απλώς λάθος.

Και επειδή κάποιες βασικές έννοιες (όπως οι παραπάνω) αν δεν ειναι κοινως αντιληπτες προφανως η επικοινωνια δεν ειναι εφικτη και κατα συνεπεια η κουβεντα δεν εχει νομα, δεν μπορώ να βοηθησω παραπανω.

Προσωπικά δεν σού ζήτησα βοήθεια.
Πόθεν η αίσθησις οτι σού ζητήθηκε βοήθεια??
Ηδη έδοσες συμβουλή περί ´Get a life'.
Aλλη λέω να μην αντέξω.
Τωρα γι´αυτά που λές για δικαιώματα στο φορουμ εισαι εκτός γραμμής.
Η μάλλον μπορει να εισαι εντος γραμμης εσυ και οι άλλοι να κανουν κόκοκο.

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να, και ένας άνθρωπος που λέει καθαρά και ξάστερα τη γνώμη του. Μπράβο φίλε spcav!!!!!!!!!!!!

Δεν έχει καμμία σημασία που διαφωνώ μαζί σου οριζοντίως και καθέτως. Σημασία έχει, ότι τίμια μας άνοιξες την πόρτα και μας είπες ''το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία''. Πίστεψέ με, το ποστ μου δεν έχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Αυτά που έγραψες σε τιμούν γιατί χαρακτηρίζονται, αν μη τι άλλο, από ευθύτητα.

Όμως..........

ΚΑΛΩ - ΠΡΟΣΚΑΛΩ -ΠΡΟΚΑΛΩ

Οποιοδήποτε μέλος της Διαχείρησης του φόρουμ να τοποθετηθεί επ' αυτού του ποστ του spcav.
Χαιρομαι που σου άρεσε η ευθυτητα μου (ασχετως αν διαφωνω με τον τροπο που πας να την ''εκμεταλλευτείς'' - aka ειναι παντελως ατοπο και στερειται καλης διαθεσης, να καλεις καποιον να τοποθετηθει επι μιας ερωτησης καποιου αλλου προς καποιον τριτο - εκτος αν δεν θεωρεις προφανες δικαιωμα σου να αποχωρησεις απο καπου αν αυτο δεν σου αρεσει και μεριμενεις την προσκληση αλλου)

Το γεγονός όμως ότι αυτη ειναι η αποψη κάποιου που απλως διαβαζει το forum και δεν εχει εμπλακει σε καμια ''διαμαχη'' θα επρεπε μαλλον να σε προβληματιζει.

Αντιληπτο ειναι οτι το λιγοτερο που κανεις ειναι να υποτιμας τη νοημοσυνη μας.

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεξει πως θα διαθεσει τον ελευθερο χρονο του.Αν εχει επιλεξει για του δικους του προσωπικους λογους να κανει το φορουμ μερος της ζωης του , και να του αφιερωσει ενα μεγαλο μερος του προσωπικου χρονου του εχει δικαιωμα να το κανει χωρις να αντιμετωπιζει την ειρωνια και τον χλευασμο απο καποιους.

Μαλιστα αυτη η απαντηση που εδωσες εκτος οτι αποτελει μεγιστη υποκρισια , αποτελει και μεγιστη αχαριστια , για να μην πω και φτυσιμο στο προσωπο ....και στα παλιοτερα μελη , και σε μελη της διαχειριστικης ομαδας που εχουν στηριξει το χωρο ακομα και εις βαρους της προσωπικης τους ζωης.

Και το εκαναν γιατι το επελεξαν οι ΙΔΙΟΙ.

Αν καποιος δεν αισθανεται δεμενος με καποιο φορουμ , με οποιοδηποτε φορουμ αυτο ειναι δικαιωμα του , ειναι ανθρωπινο , αλλα δεν εχει δικαιωμα να ειρωνευεται τους αλλους.

Μπορείς απλά να μην τον ξαναψηφίσεις ή να ..αλλάξεις κόμα..:afro:

Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Το "Get A Life" είναι πολύ πικρό Σύριε.

Εκτιμώ τα μάλα στην προσφορά σου εδώ μέσα αλλά είναι πικρό και κακό.

Θέλω να πιστεύω πως δεν το εννούσες..

Δημητρη, η προσφορα μου (αν υφισταται και οποια και αν ειναι αυτη) δεν εχει καμια σημασία και δεν μου δινει κανενα δικαιωμα να λεω τιποτα παραπανω από αυτό που απλώς πιστεύω.

Η φραση σαφως και ειναι βαρια αλλα αν διαβασεις το τελος του 1ου post μου, πιστεύω θα καταλαβεις (δεδομενου του ανοικτου μυαλου) πως την ειπα και τι εννοω (και ναι, το 2ο, το ‘εννοώ’ δλδ, μπορει να παραμενει βαρυ και πικρό αλλά όχι πικρόχολο και φυσικά σε καμία περίπτωση κακό - γιατι πολύ απλά δεν γνωρίζω κανεναν από τους 'εμπλεκομένους' προσωπικά).

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Μπορείς απλά να μην τον ξαναψηφίσεις ή να ..αλλάξεις κόμα..:afro:

Χμμμμ....αρκει να εχω το δικαιωμα. Το εχω σε αυτη τη περιπτωση ?

Γιατι κομμα μπορει να θελω να αλλαξω , μπορει ομως χωρα να μην επιθυμω τελικα να αλλαξω...

Θα ήθελα και τα δικαιώματά μου σε φόρουμ παρακαλώ.