Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Δημήτρη τι σχέση έχει αυτό??
Θα αλλοιθωρίζω στο διαδίκτυο διαρκώς για να μην μιλάω εδώ??
Αυτα ελεγαν καποτε οι Κουκουέδες...
Μην μιλάς γιατι παραμονευει η ´δεξια´.
Ας λεει και ας γραφει ο καθενας οτι θελει...
Εμένα με ενδιαφέρει η κατάσταση εδώ.
Και δεν μου αρέσει καθολου..
Και το επίπεδο το κρατανε τα μελη εδώ,κυρίως,μα πολύ κυρίως..

Κάθε άλλο Σπύρο μου..

απλά συγκρίνω την εδώ -δίκαιη-αγανάκτηση, με αιχμηρή πλην όμως κόσμια γλώσσα με την εκεί βουρκοειδή.Και εκε'ι το επίπεδο το καθορίζουν διαχειριστές και μέλη-ημίθεοι..
Φυσικά και μας ενδιαφέρει η εδώ κατάσταση αφού εδώ λειτουργούμε οι περισσότεροι.

Εν αναμονή λοιπόν..

Κάθε άλλο Σπύρο μου..

απλά συγκρίνω την εδώ -δίκαιη-αγανάκτηση, με αιχμηρή πλην όμως κόσμια γλώσσα με την εκεί βουρκοειδή.Και εκε'ι το επίπεδο το καθορίζουν διαχειριστές και μέλη-ημίθεοι..
Φυσικά και μας ενδιαφέρει η εδώ κατάσταση αφού εδώ λειτουργούμε οι περισσότεροι.

Εν αναμονή λοιπόν..

Εδώ αυτό το τετραήμερο το επίπεδο το καθορισαν τα μέλη.
Το επίπεδο τών μελών συγκράτησε την κατάσταση.
Μήπως θες να σου δείξω πόστς υβριστικότατα ή να σου θυμίσω την συνολική υποτιμητική συμπεριφορά,πλην τιμητικών εξαιρέσεων,τών αρχόντων??
Γιατί για μένα ύβρις και προσβολή είναι και η ´μή απάντηση´και η απουσία.
Προσβολή ειναι το να κρυβεσαι επί διήμερο και μετά να κοκορευεσαι ή να εμφανιζεσαι χαράματα να πετάς την ´μαγκια´σου και να εξαφανιζεσαι πάλι.
Μερικές φορές μάλιστα αυτή η συμπεριφορά ειναι περισσότερο προσβλητική απο μιά βαρειά κουβέντα.
Με τις κουβέντες ,μπορεί στο τέλος και να τα βρεις.
Με το κενό πώς τα βρισκεις??

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ναι εκει είναι ιδιωτικό το μαγαζί. Εδω όμως θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά τι είναι????

Γιατί προσωπικά εγω ΕΚΕΙ έχω κολλήσει. Δεν είναι οτι διεγραφησαν δικα μου μηνύματα. Εγω κόλλησα σ'αυτη την περίεργη αίσθηση ιδιοκτησίας των πάντων από κάποιους.. Κολλησα στο "αν δε σ'αρεσει σηκω φυγε" . Και αυτό ρωτάω τοσες μερες. Τελικά όλοι εμείς καθόμαστε και εμπλουτίζουμε το forum ΚΑΠΟΙΟΥ????

Συμφωνώ μέχρις τελευταίας κεραίας.
Και εάν δέν μού καταδειχτεί επακριβώς ότι όντως δέν εμπλουτίζω το φόρουμ κάποιων(και δεν εννοώ εμπορικά και τα τοιαύτα)θά βλέπω τούς φίλους που έχω κάνει εδώ ,μονον στά καφέ και στίς ταβέρνες..
Αλλά το πότε θα τούς βλέπω μόνον έξω,δεν θα μου το υποδείξει κανείς,είτε συντάκτης είτε αρχισυντάκτης.
Με όλο τον σεβασμό θα σού πρότεινα να κανεις το ίδιο.

Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Τα περί Δημοκρατίας να δείτε πώς τα χλευάζουν στο "δίπλα" site και με τί γλώσσα οχετού και ειρωνείας, ειδικά του Ν.Τσαρουχά και του Κ.
Κόγια.

Μέχρι και οτι ζηλεύουμε τονίζουν!!:SFGSFGSF:

ε όχι να ζηλέψω τέτοια "αποχέτευση"..:afro:

Δεν μ ενδιαφέρει τι γράφουν "αλλαχού" και δεν μ ενδιαφέρουν πιά τέτοιου είδους "αντιπαλότητες" Δημήτρη.
Ισως έχουν τους λόγους τους, κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον.
Κι ούτε είναι συλλήβδην όλοι για τα μπάζα - όπως άλλωστε και οι δικοί μας δεν είναι όλοι εντάξει.
Τον Τσαρουχά δεν τον ξέρω.
Ο Κόγιας όμως, δεν είδα να πειράζει κανέναν όταν περνάει από δώ κι ούτε πιστεύω ότι ...μεταμορφώνεται όταν πάει από 'κεί. Χώρια που υπάρχει κι ο βρασμός ψυχής: δεν μπορεί να κλωτσάς τον άλλο και νά'χεις την απαίτηση να μη φωνάζει. Να σ'το πώ αλλιώς: πολλοί από εμάς θα γίνονταν "Τούρκοι" για πολύ λιγότερα από όσα γράφονται εδώ κατά καιρούς για αυτούς.
Εχω βαρεθεί αυτό τον ετεροκαθορισμό, όπου κάποιοι πρέπει να τονίζουν συνέχεια Πού και σε Τι διαφέρουν από τον απέναντι. Τον θεωρώ ...εφηβικό - για να μην πώ τίποτα χειρότερο.
Οι 2 διαδικτυακοί τόποι είναι συγκοινωνούντα δοχεία: πολλοί είναι μέλη και στους δύο. Ας σταθούμε καθένας στα του οίκου του και σ αυτά που μας ενώνουν.

Οσο γι αυτά τα "σ όποιον αρέσουμε...σ όποιον δεν αρέσουμε να φύγει" που γράφτηκαν παραπάνω, τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού: εγώ, όταν κάτι δεν μου αρέσει, δεν έχω μάθει να αποσύρομαι. Κοιτάζω να το διορθώσω όσο μπορώ, να το φέρω στα μέτρα μου όσο γίνεται. Ή, τουλάχιστον, να με πείσουν πως κάνω λάθος.
Δεν φταίω εγώ γι αυτό: άλλοι μου είπαν πως είμαι ..."συμμέτοχος".

Last edited:
Εδώ που τά λέμε Χρήστο(Βrowser) αυτή ειναι η σωστότερη απάντηση πού δινεις εσυ.
Αλλά βλέπεις η επίδειξη ανωτερότητας εκλαμβάνεται απο μερικούς σάν ´δειλία´.
Η επειδή ορισμένοι περιμένουν με το ντουφέκι για να μιλήσουν για ´εχθρους´...ή και να μάς υποδείξουν τι να κάνουμε(εάν δεν σας αρεσει φύγετε και λοιπές παρλάτες,που έχουν χιλιοειπωθεί).

Λοιπόν εάν δεν σού αρέσει να μάς βλέπεις κύριε Συντάκτα ή Υποδιαχειριστά ,μπορείς να μην μάς βλέπεις,ποικιλοτρόπως...........
Αλλά ´συναισθηματικού τύπου ´συμβουλές προσωπικά τίς διαβάζω στά Αρλεκιν...
Υ.Γ
Αλήθεια οι προαγωγές πώς δίνονται ???

Αυτο το τονιζω, και δεν θα μου αρεσε να μεινει οτι το ειπε ο Συριος και μονο και του την πεφτω/πέφτουμε ....
Εχει ειπωθει πολλακις εδω μεσα και απο αρκετους "διαχειριστες"....

...
Οι 2 διαδικτυακοί τόποι είναι συγκοινωνούντα δοχεία: πολλοί είναι μέλη και στους δύο. Ας σταθούμε καθένας στα του οίκου του και σ αυτά που μας ενώνουν.
...

Πω πω, ξύλινη γλώσσα! Ακούς εκεί διαδικτυακοί τόποι! Μαντριά χρυσέ μου. Μαντριά...

Αν ήταν για "δικό μας" power buy όλα θα ήταν μέλι - γάλα. Αλλά όχι να γίνεται εδώ λόγος για "δικό τους" Power buy, εεε, αυτό πάει πολύ!!
Όχι και να την ψάχνουν μέλη "δικά μας" για το πώς θα συμμετάσχουν, γιατί άμα αρχίσουν να την ψάχνουν, θα φύγουν "από 'δώ" και θα πάνε "από 'κεί". Περί αυτού πρόκειται και μόνον. Τα υπόλοιπα περί "προστασίας" από λανθασμένες αγορές και τα τοιαύτα είναι απλώς δικαιολογίες. Πώς λέμε "high end"; Ε, αυτό...

Πω πω, ξύλινη γλώσσα! Ακούς εκεί διαδικτυακοί τόποι! Μαντριά χρυσέ μου. Μαντριά...

Αν ήταν για "δικό μας" power buy όλα θα ήταν μέλι - γάλα. Αλλά όχι να γίνεται εδώ λόγος για "δικό τους" Power buy, εεε, αυτό πάει πολύ!!
Όχι και να την ψάχνουν μέλη "δικά μας" για το πώς θα συμμετάσχουν, γιατί άμα αρχίσουν να την ψάχνουν, θα φύγουν "από 'δώ" και θα πάνε "από 'κεί". Περί αυτού πρόκειται και μόνον. Τα υπόλοιπα περί "προστασίας" από λανθασμένες αγορές και τα τοιαύτα είναι απλώς δικαιολογίες. Πώς λέμε "high end"; Ε, αυτό...

Θεωρεις οτι αυτα γινονται για να μην καταληξουν στο μαγαζι του Καφατου τα μελη απο εδω που ειναι πελατες καποιων απο εδω μεσα?

Ποτέ δεν πρότεινα σε κάποιον να φύγει.

Απλώς εξέφρασα την απλοϊκή απορία: Ένα forum είναι, δεν είναι η ζωή μας, δεν είναι ιδιοκτησία μας και αν δεν μας αρέσει απλώς δεν ασχολούμαστε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έχουν πάρει τόσο προσωπικά το θέμα λες και είναι το μεσανατολικό.

Εκεί πήγαινε η φράση μου και πουθενά αλλού (και σε κανέναν προσωπικά προφανώς).

Εν πάση περιπτώσει, τι να πω, δικαίωμα καθενός είναι να ασχολείται όσο θέλει με ότι θέλει και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει (εφόσον βέβαια δεν προσβάλλει άλλους σε προσωπικό επίπεδο – κάτι το οποίο δεν ισχύει 100% σε αυτό το thread - αλλά όπως δεν ασχολήθηκα ήδη δεν πρόκειται να ασχοληθώ και από εδώ και πέρα).

Κάτι τελευταίο πάντως:

Καταστατικά – ξεκαταστατικά, Πρωτοδικεία κλπ, όλα καλά αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι: Αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με), το forum δεν το δημιούργησαν όλα τα μέλη του αλλά κάποια συγκεκριμένα άτομα, οι ιδρυτές του.

Πέραν λοιπόν όποιων ‛συνταγματικών’ ελευθεριών ή του σκοπού του forum (‛να ανήκει σε όλους’), με τις οποίες συμφωνώ, ας μην ξεχνάμε ότι τα όποια δικαιώματά μας στα παραπάνω, καθώς και το δικαίωμα μας να μιλάμε, να διαφωνούμε, να καταγγέλλουμε κλπ μας τα έδωσαν, αφιλοκερδώς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (τους οποίους σήμερα κάποιοι καταγγέλλουν για δικτατορική συμπεριφορά κλπ).

Έτσι απλώς για να μην ξεχνάμε και τα βασικά / προφανή….

Θεωρεις οτι αυτα γινονται για να μην καταληξουν στο μαγαζι του Καφατου τα μελη απο εδω που ειναι πελατες καποιων απο εδω μεσα?

Ποιο μαγαζί του Καφάτου μωρέ; Καστανάς να γίνει αύριο ο Καφάτος, τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν. Την έχουν δει αντίπαλοι ως φόρουμ! Αυτό είναι όλο. Εμείς πρώτοι, οι άλλοι από κάτω. Άι σιχτίρ πια...

το forum δεν το δημιούργησαν όλα τα μέλη του αλλά κάποια συγκεκριμένα άτομα, οι ιδρυτές του.

Aργησες αλλά μας το είπες! κάτι τέτοιο περίμενα από σένα: κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους.
Μήπως πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη; μήπως και να το βουλώνουμε; Αυτοί δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν;

Last edited:

Απλώς εξέφρασα την απλοϊκή απορία: Ένα forum είναι, δεν είναι η ζωή μας, δεν είναι ιδιοκτησία μας και αν δεν μας αρέσει απλώς δεν ασχολούμαστε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έχουν πάρει τόσο προσωπικά το θέμα λες και είναι το μεσανατολικό.

Εν πάση περιπτώσει, τι να πω, δικαίωμα καθενός είναι να ασχολείται όσο θέλει με ότι θέλει και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει (εφόσον βέβαια δεν προσβάλλει άλλους σε προσωπικό επίπεδο – κάτι το οποίο δεν ισχύει 100% σε αυτό το thread - αλλά όπως δεν ασχολήθηκα ήδη δεν πρόκειται να ασχοληθώ και από εδώ και πέρα).

Κάτι τελευταίο πάντως:

Καταστατικά – ξεκαταστατικά, Πρωτοδικεία κλπ, όλα καλά αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι: Αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με), το forum δεν το δημιούργησαν όλα τα μέλη του αλλά κάποια συγκεκριμένα άτομα, οι ιδρυτές του.

Πέραν λοιπόν όποιων ‛συνταγματικών’ ελευθεριών ή του σκοπού του forum (‛να ανήκει σε όλους’), με τις οποίες συμφωνώ, ας μην ξεχνάμε ότι τα όποια δικαιώματά μας στα παραπάνω, καθώς και το δικαίωμα μας να μιλάμε, να διαφωνούμε, να καταγγέλλουμε κλπ μας τα έδωσαν, αφιλοκερδώς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (τους οποίους σήμερα κάποιοι καταγγέλλουν για δικτατορική συμπεριφορά κλπ).

Δεν ξερω ποσο αφιλοκερδως ηταν πια αυτο με τα τα τελευταια περιστατικα.

Και εγω προσωπικα θεωρω οτι την φιλοξενια αυτη την εχω ''ξεπληρωσει'' (θετικα για μερικους αρνητικα για πολλους αλλους ) με τα ποστ μου , τα οποια αυτα ποστ ...τα δικα μου , τα δικα σου , τα δικα του ...ειναι αυτα που δειχνουν οτι ενα φορουμ εχει κινηση....

.....μια κινηση στην οποια πατανε τωρα προβαλλοντας τα 7000 μελη.

Προφανως τωρα δεν χρειαζονται καποια ποστ , καποια θεματα...δεν θα συμβαδιζουν απο εδω και περα με την νεα ηθοκατασταση..και επειδη πολυ παλιαααααα αν δεν με απατα η μνημη μου...ειχε ξανα αναφερθει κατι τετοιο...και μαλιστα για καποιο ανεξηγητο λογο μου ερχεται στο μυαλο και η λεξη '' χορηγοι'' (χωρις να λεω οτι ειπωθηκε απο καποιο)...επιφυλλασομαι για τα καινουργια επεισοδια που θεωρω οτι δεν εχουν ερθει ακομα.

Ποιο μαγαζί του Καφάτου μωρέ; Καστανάς να γίνει αύριο ο Καφάτος, τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν. Την έχουν δει αντίπαλοι ως φόρουμ! Αυτό είναι όλο. Εμείς πρώτοι, οι άλλοι από κάτω. Άι σιχτίρ πια...

Πες τι εννοεις .
Ποιοι αντιπαλευονται ποιους.

Γιατι ειναι σοβαρο αυτο που καταγγελεις.
Ειναι προσωπα ? Ειναι παλια βεντετα?

Για να καταλαβουμε και τα νεοτερα μελη τι εννοεις.
Αλλιως πλανωνται διαφορα σεναρια με κινδυνο να χαρακτηριστουμε γραφικοι.

Κάτι τελευταίο πάντως:

Πέραν λοιπόν όποιων ʽσυνταγματικώνʼ ελευθεριών ή του σκοπού του forum (ʽνα ανήκει σε όλουςʼ), με τις οποίες συμφωνώ, ας μην ξεχνάμε ότι τα όποια δικαιώματά μας στα παραπάνω, καθώς και το δικαίωμα μας να μιλάμε, να διαφωνούμε, να καταγγέλλουμε κλπ μας τα έδωσαν, αφιλοκερδώς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (τους οποίους σήμερα κάποιοι καταγγέλλουν για δικτατορική συμπεριφορά κλπ).

Με αυτο εδωσες τη χαριστικη βολη ...

Σε ενημερωνω λοιπον οτι ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Μεγα. Οι διαχειριστες εκαναν μια κινηση για να σωθει ο πυρηνας του AVFORUM που οδευε προς... καταστροφη. Οι υπολοιποι στηριξαμε αυτη την κινηση δεχομενοι πολλοι εξ ημων να προσφερουμε. Δεν μας ζητηθηκε (οκ. κανενα προβλημα so far) αλλα προσφερθηκαμε. Αν δεν στηριζαμε εμεις, τα μελη του παλαιου AVFORUM το νεο AVCLUB, θα σουλεγα εγω ποιος το ιδρυσε. Το φορουμ αυτο το δημιουργησαμε ΟΛΟΙ μας , ο καθενας απο το δικο του μετεριζι. Μην επηρεαζεσαι λοιπον απο εντελως μ@@^%%#@@$ς νομικες τυπικοτητες. Δεν εχει καμια σημασια ποιος εκανε την τυπικη ιδρυση.

Το AVCLUB δημιουργηθηκε απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Και δεν μας εδωσε κανεις καποια δικαιωματα. Αν διαβασεις την αρχικη διακυρηξη τις πρωτες μερες δημιουργιας του φορουμ αυτου, θα δεις οτι υπαρχει το νοημα της κοινης κτησης του φορουμ απο τα μελη...Επομενως ουσιαστικα τα πηραμε μονοι μας...

Last edited:

Κάτι τελευταίο πάντως:

Λάθος σε ενημέρωσαν.
Να πάς να δείς τίς αρχικές διακηρύξεις τού φόρουμ όταν έγινε η μεγάλη κρίση του avforum.
Kαί πήγαινε να δείς επίσης τίς αρχικές διακηρύξεις του avclub,που όλοι όσοι συμμετειχαμε εξ αρχής και το στηριξαμε όσο μπορουσαμε
Οποτε δεν καταλαβαινω τό ´μας έδωσαν το δικαίωμα´κ.λ.π
Τι λές μωρέ??Μας δωσανε και δικαιωμα...
Μάλλον έχεις καταλάβει λάθος ή κανεις οτι κατάλαβες λάθος..
Ολα παίζουν.Αλλως τε ο καθενας έχει τά ονειρά του...Ορισμένων είναι οι προαγωγές..............
Υπάρχουν και άλλοι σαν και σένα που ονειρευονται να αναλάβουν τις τύχες τού φόρουμ???
Γιατί αρχίζει και με πιάνει σύγκρυο.

Πες τι εννοεις .
Ποιοι αντιπαλευονται ποιους.

Γιατι ειναι σοβαρο αυτο που καταγγελεις.
Ειναι προσωπα ? Ειναι παλια βεντετα?

Για να καταλαβουμε και τα νεοτερα μελη τι εννοεις.
Αλλιως πλανωνται διαφορα σεναρια με κινδυνο να χαρακτηριστουμε γραφικοι.

Και γιατι την καταγγελια να την κανει ο Κογιας και οχι καποιοι αλλοι που μιλανε για τους ''αλλους'' ? Εξαλλου τοσα φαινεται να ξερουν μερικοι...

ετσι ακριβως ειναι SPCAV οπως τα γραφει ο Βασιλης στο ποστ Νο 114 διαφωνω σε παρα πολλα μαζι του αλλα το 114 ειναι ακριβως οπως τα γραφει

ο Spcav ειναι νεος στο χωρο και ευλογα εχει αυτες τις τοποθετησεις και εγω θα της ειχα αν ημουν 6-7 μηνες εδω