Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Aργησες αλλά μας το είπες! κάτι τέτοιο περίμενα από σένα: κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους.
Μήπως πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη; μήπως και να το βουλώνουμε; Αυτοί δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν;

Αλλοι 5(μάλλον 5 σαν και αυτόν έχουν ήδη βγεί)σαν κι´αυτόν να βγούν και να γράψουν τέζα ο καμπούρης..
Ειδες τί αληθειες μαθαινεις τελικα??

ετσι ακριβως ειναι SPCAV οπως τα γραφει ο Βασιλης στο ποστ Νο 114 διαφωνω σε παρα πολλα μαζι του αλλα το 114 ειναι ακριβως οπως τα γραφει

Δέν είχα αμφιβολία.:2thumb22sup:
Αλλως τε ήσουν απο την αρχή ΕΔΩ.

ο Spcav ειναι νεος στο χωρο και ευλογα εχει αυτες τις τοποθετησεις και εγω θα της ειχα αν ημουν 6-7 μηνες εδω

6-7 μηνες ειναι πολλοι.
Εάν δεν ηξερε να ρωταγε.
Λές να μην ρώτησε??
Μπορεί ομως και να ρώτησε ´οποιους έπρεπε´.

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Με αυτο εδωσες τη χαριστικη βολη ...

Σε ενημερωνω λοιπον οτι ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Μεγα. Οι διαχειριστες εκαναν μια κινηση για να σωθει ο πυρηνας του AVFORUM που οδευε προς... καταστροφη. Οι υπολοιποι στηριξαμε αυτη την κινηση δεχομενοι πολλοι εξ ημων να προσφερουμε. Δεν μας ζητηθηκε (οκ. κανενα προβλημα so far) αλλα προσφερθηκαμε. Αν δεν στηριζαμε εμεις, τα μελη του παλαιου AVFORUM το νεο AVCLUB, θα σουλεγα εγω ποιος το ιδρυσε. Το φορουμ αυτο το δημιουργησαμε ΟΛΟΙ μας , ο καθενας απο το δικο του μετεριζι. Μην επηρεαζεσαι λοιπον απο εντελως μ@@^%%#@@$ς νομικες τυπικοτητες. Δεν εχει καμια σημασια ποιος εκανε την τυπικη ιδρυση.

Το AVCLUB δημιουργηθηκε απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Και δεν μας εδωσε κανεις καποια δικαιωματα. Αν διαβασεις την αρχικη διακυρηξη τις πρωτες μερες δημιουργιας του φορουμ αυτου, θα δεις οτι υπαρχει το νοημα της κοινης κτησης του φορουμ απο τα μελη...Επομενως ουσιαστικα τα πηραμε μονοι μας...

Ακριβώς Βασίλη, έτσι είναι.
Αλλά ο άνεμος του "μικρού καραβιού", φαίνεται δεν τους αφήνει να δούν τι ακριβώς ζητάμε.
Είναι λυπηρό για ένα "καπρίτσιο" να θέλουν να το παίζουν τόσο σκληροί, επιτέλους παραδεχθείτε ότι έγιναν λάθη, χρωστάτε απαντήσεις και το ξέρετε.

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

6-7 μηνες ειναι πολλοι.
Εάν δεν ηξερε να ρωταγε.
Λές να μην ρώτησε??
Μπορεί ομως και να ρώτησε ´οποιους έπρεπε´.

Δεν είναι ακριβώς μόνο αυτό δηλ. πόσο καιρό είναι μαζί μας, αλλά καλλιεργεί και ένα κλίμα αλλαζονείας ( get life ), αυτό σίγουρα κάποιοι του το εμφύτευσαν έτσι δεν είναι?

και να ρωτησε και να μην ρωτησε ειμαι σιγουρος οτι ολοι στην διαχειριστικη ομαδα ή αν το θελεις καλυτερα οι υπογραφοντες την ιδρυτικη επιστολη την ιδια αποψη εχουνε

ΕΚΙ μου να σεβομαστε και της τοποθετησεις και των υπολοιπων μην βλεπουμε τωρα και βαλτους δεν το δεχομαι

δηλαδη να φανταστω οτι ο spcav εχει διατεταγμενη αποστολη....
λεει την γνωμη του δικαιωμα του

Με αυτο εδωσες τη χαριστικη βολη ...

Σε ενημερωνω λοιπον οτι ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Μεγα. Οι διαχειριστες εκαναν μια κινηση για να σωθει ο πυρηνας του AVFORUM που οδευε προς... καταστροφη. Οι υπολοιποι στηριξαμε αυτη την κινηση δεχομενοι πολλοι εξ ημων να προσφερουμε. Δεν μας ζητηθηκε (οκ. κανενα προβλημα so far) αλλα προσφερθηκαμε. Αν δεν στηριζαμε εμεις, τα μελη του παλαιου AVFORUM το νεο AVCLUB, θα σουλεγα εγω ποιος το ιδρυσε. Το φορουμ αυτο το δημιουργησαμε ΟΛΟΙ μας , ο καθενας απο το δικο του μετεριζι. Μην επηρεαζεσαι λοιπον απο εντελως μ@@^%%#@@$ς νομικες τυπικοτητες. Δεν εχει καμια σημασια ποιος εκανε την τυπικη ιδρυση.

Το AVCLUB δημιουργηθηκε απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Και δεν μας εδωσε κανεις καποια δικαιωματα. Αν διαβασεις την αρχικη διακυρηξη τις πρωτες μερες δημιουργιας του φορουμ αυτου, θα δεις οτι υπαρχει το νοημα της κοινης κτησης του φορουμ απο τα μελη...Επομενως ουσιαστικα τα πηραμε μονοι μας...

Δεν θα μπορούσα να γράψω κάτι καλύτερα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βασίλη.
Όταν μια μέρα ξαφνικά έκλεισε το avforum, έγινε προσπάθεια να γίνει κάτι νέο κ αυτό είναι το σημερινό avclub από όλους μας, να μην χαθεί αυτή η διαδικτυακή παρέα.

Διαβάζω κάθε μέρα όλα τα θέματα γύρω από το θέμα των κλειδωμάτων κ των διαγραφών. Προσωπική μου τοποθέτηση είναι ότι κακώς σβήνονται θέματα, έχουμε κλειδώματα κτλ., όπως ακριβώς έγινε κ με του Kokar πριν πολύ λίγο καιρό μάλιστα.

Ο μόνος λόγος να σβήνεις κάτι ή να κλειδώνεις, στο δικό μου το μυαλό πάντα κ μπορώ να σκεφτώ, είναι όταν έχουμε προσβολές προσωπικού επιπέδου, βρίσιμο ή κάτι παρόμοιο, ή αν υπάρχει λόγος δίωξης του χώρου που τόσο αγαπάμε.

Δεν ξέρω αν γράφω 100% πιστά αυτά που σκέφτομαι, προσπαθώ πάντως. :ernaehrung004:

και να ρωτησε και να μην ρωτησε ειμαι σιγουρος οτι ολοι στην διαχειριστικη ομαδα ή αν το θελεις καλυτερα οι υπογραφοντες την ιδρυτικη επιστολη την ιδια αποψη εχουνε

Αμφιβάλλω.Η σταση τών τελευταιων ημερών ή και η ´μή στάση´άλλα έδειξε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Δεν είναι ακριβώς μόνο αυτό δηλ. πόσο καιρό είναι μαζί μας, αλλά καλλιεργεί και ένα κλίμα αλλαζονείας ( get life ), αυτό σίγουρα κάποιοι του το εμφύτευσαν έτσι δεν είναι?

Προσωπικά το πιστεύω.Οχι την εμφύτευση.
Ναι θεωρώ ότι ορισμένοι θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή που μίλησαν για Σωματείο στό ξεκίνημα τής προσπάθειας..
Δεν το θέλουν..Για ορισμένους οι θέσεις ειναι αυτοσκοπός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Ναι θεωρώ ότι ορισμένοι θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή που μίλησαν για Σωματείο στό ξεκίνημα τής προσπάθειας..

Μπορούν πάντα να φύγουν αυτοί: να φτιάξουν δικό τους βιλαέτι. Είναι και οι πιό λίγοι άλλωστε :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Μπορούν πάντα να φύγουν αυτοί: να φτιάξουν δικό τους βιλαέτι. Είναι και οι πιό λίγοι άλλωστε :Banane0:

Ελαμ ντε..Αφού είτε είναι είτε δεν είναι το ίδιο και το αυτό...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το παρελθόν (εγώ εξάλλου την ζήτησα).

Εγώ στο μυαλό μου έχω το avclub απλώς ως ένα μετονομασμένο avforum (το οποίο, υποθέτω, επίσης κάποιοι ίδρυσαν) το οποίο κάποτε γνώρισα.

Εκτός αυτού πάντως κάποιοι έτρεξαν και τρέχουν για πολλά πράγματα και είναι προφανές ότι αυτό δεν εκτιμάται (όπως άλλωστε, δυστυχώς, συμβαίνει σχεδόν πάντα στη ζωή: ποτέ δεν εκτιμάς κάτι που δεν πληρώνεις).

Τεσπά, τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς απλώς έθεσα μία ακόμη παράμετρο του θέματος (η οποία ακόμα και μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν, ισχύει ως ένα βαθμό) αλλά, ως συνήθως, αντί για τροφή για σκέψη έγινε απλώς αφορμή για συνέχιση των ίδιων καταστάσεων.

Επειδή λοιπόν είναι προφανής η διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, η διάθεση να πιάνονται κάποιοι από κάθε λέξη προκειμένου να συνεχίσουν τα ίδια (χωρίς καμία διάθεση να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη πιθανή διάσταση του θέματος) και επειδή, όπως έκανα μέχρι τώρα, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω μερικούς στο χαμηλό επίπεδο (προσωπικών σχολίων συνεπεία φαντασιώσεων που προφανώς τους κατατρέχουν) που ακολουθούν, θα σας καλημερίσω φιλικά.

αν ειναι ετσι Σπυρο ποιον κοροιδευουν? χαιρομαι που γραφεις θεωρω και οχι ειμαι σιγουρος

ελπιζω να επανατοποθετηθεις οταν διαπιστωσεις οτι πολλα απο οσα γραφησαν εδω ηταν υπερβολικα

Ποτέ δεν πρότεινα σε κάποιον να φύγει.

Απλώς εξέφρασα την απλοϊκή απορία: Ένα forum είναι, δεν είναι η ζωή μας, δεν είναι ιδιοκτησία μας και αν δεν μας αρέσει απλώς δεν ασχολούμαστε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έχουν πάρει τόσο προσωπικά το θέμα λες και είναι το μεσανατολικό.

Εκεί πήγαινε η φράση μου και πουθενά αλλού (και σε κανέναν προσωπικά προφανώς).

Εν πάση περιπτώσει, τι να πω, δικαίωμα καθενός είναι να ασχολείται όσο θέλει με ότι θέλει και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει (εφόσον βέβαια δεν προσβάλλει άλλους σε προσωπικό επίπεδο – κάτι το οποίο δεν ισχύει 100% σε αυτό το thread - αλλά όπως δεν ασχολήθηκα ήδη δεν πρόκειται να ασχοληθώ και από εδώ και πέρα).

Κάτι τελευταίο πάντως:

Καταστατικά – ξεκαταστατικά, Πρωτοδικεία κλπ, όλα καλά αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι: Αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με), το forum δεν το δημιούργησαν όλα τα μέλη του αλλά κάποια συγκεκριμένα άτομα, οι ιδρυτές του.

Πέραν λοιπόν όποιων ‛συνταγματικών’ ελευθεριών ή του σκοπού του forum (‛να ανήκει σε όλους’), με τις οποίες συμφωνώ, ας μην ξεχνάμε ότι τα όποια δικαιώματά μας στα παραπάνω, καθώς και το δικαίωμα μας να μιλάμε, να διαφωνούμε, να καταγγέλλουμε κλπ μας τα έδωσαν, αφιλοκερδώς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (τους οποίους σήμερα κάποιοι καταγγέλλουν για δικτατορική συμπεριφορά κλπ).

Έτσι απλώς για να μην ξεχνάμε και τα βασικά / προφανή….

Μαλον καποιο λαθος κανεις. Ειτε απο αγνοια ειτε απο κακη ενημερωση.....

επειδή, όπως έκανα μέχρι τώρα, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω μερικούς στο χαμηλό επίπεδο (προσωπικών σχολίων συνεπεία φαντασιώσεων που προφανώς τους κατατρέχουν) που ακολουθούν, θα σας καλημερίσω φιλικά.

Sυριε το get a life ειναι επισης χαμηλο επιπεδο συζητησης.

Φιλικα.

αν ειναι ετσι Σπυρο ποιον κοροιδευουν? χαιρομαι που γραφεις θεωρω και οχι ειμαι σιγουρος

ελπιζω να επανατοποθετηθεις οταν διαπιστωσεις οτι πολλα απο οσα γραφησαν εδω ηταν υπερβολικα

Ουδέν υπερβολικό..
Μια ματιά σε πολλά κείμενα καιρό τώρα θα σε πείσει για το αντίθετο.
Και δεν νομίζω ότι κοροϊδεύουν..
Επειδή πολλά μέλη ´τσίμπησαν´στην αρχική διακήρυξη,και επειδή είναι πολύ δύσκολο πιά να κάνει ο οποιοσδήποτε πίσω,θα βάλουν τρικλοποδιές.

στο καλό -bye-
Δεν μας λές...εσένα ποιός σε διόρισε για νά'χουμε καλό ρώτημα; :chinscratch:

Κωστα, αυτα ειναι γραμμενα σε κρυφη κατηγορια σε τηλεφωνηματα και "δειπνα".
Αστα, μην τα σκαλιζεις καθολου.......

Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το παρελθόν (εγώ εξάλλου την ζήτησα).

Εγώ στο μυαλό μου έχω το avclub απλώς ως ένα μετονομασμένο avforum (το οποίο, υποθέτω, επίσης κάποιοι ίδρυσαν) το οποίο κάποτε γνώρισα.

Εκτός αυτού πάντως κάποιοι έτρεξαν και τρέχουν για πολλά πράγματα και είναι προφανές ότι αυτό δεν εκτιμάται (όπως άλλωστε, δυστυχώς, συμβαίνει σχεδόν πάντα στη ζωή: ποτέ δεν εκτιμάς κάτι που δεν πληρώνεις).

Τεσπά, τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς απλώς έθεσα μία ακόμη παράμετρο του θέματος (η οποία ακόμα και μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν, ισχύει ως ένα βαθμό) αλλά, ως συνήθως, αντί για τροφή για σκέψη έγινε απλώς αφορμή για συνέχιση των ίδιων καταστάσεων.

Επειδή λοιπόν είναι προφανής η διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, η διάθεση να πιάνονται κάποιοι από κάθε λέξη προκειμένου να συνεχίσουν τα ίδια (χωρίς καμία διάθεση να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη πιθανή διάσταση του θέματος) και επειδή, όπως έκανα μέχρι τώρα, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω μερικούς στο χαμηλό επίπεδο (προσωπικών σχολίων συνεπεία φαντασιώσεων που προφανώς τους κατατρέχουν) που ακολουθούν, θα σας καλημερίσω φιλικά.

Εάν αποφασίσεις να ξαναβγείς στο ´μπαλκόνι´ρώτησε τα ξανά μπάς και στα πούν αλλοιώς.Στά εξηγήσουν ρε παιδί μου.
Για το επίπεδο ελα μου ντέ...
Εντελώς φιλικά..
Εάν ξαναβγείς στο ´μπαλκόνι´σκέψου πρώτα ότι μπορεί να φύγουν καμιά 200αριά μέλη τρέχοντας..