Είπα κάπου πως τα επίσημα ειναι τα best of the best και απο εκει και πέρα το χάος;;;;!!!!!
Συνεχίζεις να έχεις επιθετικό τόνο απέναντι μου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο...έχεις κάτι προσωπικο μαζι μου;
Περιμένω εξηγήσεις αν και θα ειναι offtopic αλλα τις θέλω δημόσια και όχι με pm
Πού το είδες το επιθετικό ύφος; Ποτέ δεν σου επιτέθηκα και φυσικά ούτε και τώρα. Για τα γυαλιά μιλάω.
Φυσικά και δεν έγραψες ότι τα επίσημα BenQ είναι τα best of the best. Ούτε τα Blue Heaven είναι τα best of the best. Εξήγησα τους λόγους που τα επέλεξα.
Απλά έγραψα την άποψή μου, υπό μορφή ερώτησης ("Τα επίσημα θεωρούνται τα best of the best και από κει και πέρα το χάος;"), όχι σαν ειρωνεία, αλλά γιατί αφήνω το περιθώριο να κάνω λάθος και για κάποιο τεχνικό λόγο που μου διαφεύγει, όντως τα επίσημα BenQ γυαλιά να είναι τα καλύτερα.
Το quote σε σένα το έκανα γιατί έγραψες ότι αν κάποιο ζευγάρι πλησιάζει το κόστος των επισήμων γυαλιών της BenQ, προτιμάς να επιλέξεις εκείνα. Κι εγώ έθεσα το ερώτημα (όχι μόνο σε σένα αλλά και οποιονδήποτε άλλον γνωρίζει) αν όντως τα επίσημα γυαλιά είναι τα καλύτερα και αναφοράς και τα υπόλοιπα υποδεέστερα, γιατί δεν διάβασα πουθενά να το γράφουν αυτό. Και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έγραψες εσύ κάτι τέτοιο. Το quote ήταν προς χάριν της συζήτησης.
Και γι' αυτό που λες ότι "συνεχίζω" το επιθετικό μου ύφος, ούτε στο άλλο νήμα με το powerbuy σου επιτέθηκα, απλά έγραψα ότι ενοχλήθηκα που έγραψες ότι ήμουν ο τελευταίος που δεν κατέθεσε προκαταβολή, ενώ ήμουν εντός προθεσμίας, γιατί φάνηκε σαν να μην είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Ούτε τότε, ούτε τώρα έχω επιθετικό τόνο, μιλάμε και γράφουμε σα φίλοι.
Αντίθετα, το "περιμένω εξηγήσεις δημόσια" το δικό σου τώρα, είναι καθαρά επιθετικό και αδικαιολόγητο. Για γυαλιά μιλάμε, και για ένα 20ευρο! Αν δηλαδή γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λόγος να θεωρούμε τα επίσημα BenQ γυαλιά αναφοράς και να πάρουμε εκείνα ή αν μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο άλλο μοντέλο.
Διενήργησες ένα άψογο powerbuy, και όλοι σε συνεχάραμε και σε ευχαριστήσαμε. Μη χαλάς τώρα την καλή σου εικόνα, φανταζόμενος επιθέσεις από κει που δεν υπάρχουν.
Αν παρόλ' αυτά νιώθεις ότι σου οφείλω συγγνώμη για κάτι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου τη ζητήσω ταπεινά και δημόσια, έστω κι αν δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Σημασία έχει για μένα ότι ενοχλήθηκες, οπότε μάλλον κάπου θα έφταιξα κι εγώ για να σου δώσω αυτή τη λανθασμένη εντύπωση.