Περι συνοδευτικών του benq w1070

View attachment 89588
Τα δικά μου πάντως έφτασαν... Και περιμένουν!
Ωραίο πληκτρολόγιο...:p
καλώς σου ήρθαν..δώσε τιμή και link..
ωραία και μεγάλα δείχνουν..
Μέχρι στιγμής έχουμε-έχετε τρία διαφορετικά γυαλιά,οπότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα....-bye-

Θρθαν και τα δικα μου,μολις σημερα πανω που το μελετουσα.Οχι τελωνειο.
Μια χαρα μου φαινονται αλλα οπως αναφερει ο Κωστας εχουν λιγο μικρους σε μεγεθος φακους,οποτε ισως να περιοριζουν το πεδιο.
Απο τα true depth εχουν μικροτερη επιφανεια.
Ειναι παναλαφρα και οταν τα φοραω,απο κατω εχω μυωπιας rimless σκελετο,δεν εχω κανενα προβλημα αν και θα τα ηθελα μια ελαχιστη ιδεα πιο μεγαλο οσον αφορα την επιφανεια του φακου.
Ο σκελετος ειναι παναλαφρος,πολυ βολικος στο πως..καθεται σε μυτη-αυτια και σαν ποιοτητα κατασκευης-συσκυασιας αρκετα καλη γενικα,αριστη οσον αφορα σχεση αξιας-τιμης..
Αν μου εξηγουσε καποιος και πως περναω εδω μεσα τη φωτο....:BDGBDGB53:

Ωραίο πληκτρολόγιο...:p
καλώς σου ήρθαν..δώσε τιμή και link..
ωραία και μεγάλα δείχνουν..
Μέχρι στιγμής έχουμε-έχετε τρία διαφορετικά γυαλιά,οπότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα....-bye-
τα αγόρασα από το site τους και κόστισαν μαζί με τα μεταφορικά 120 τα 2 ζευγάρια.
Ίσως κοντά στην τιμή των Benq (όοοοοταν τα δούμε) αλλά αποφάσισα να τα πάρω
1) επειδή διάβασα στα όξω φόρουμ ότι είναι τα πλησιέστερα σε ποιότητα με τα γνήσια
1.1) Δεν θέλω να περιμένω κανα δίμηνο για γυαλιά...
2) λόγω πρόσφατης κακής εμπειρίας με τα σαινσονικσ σε 3d tv.

Έχουν μεγάλους φακούς ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι αυτή η κλίση που έχει το πάνω μέρος τους
(στο κέντρο είναι χαμηλότερα απ' ότι στις άκρες) δεν βοηθάει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση...
Στα συν τους πρέπει να είναι το φαρδύ (κοντά στα μάτια) μπράτσο που κόβει αρκετό αν όχι όλο το πλαϊνό φως.
Όταν τα δοκιμάσω θα επανέλθω...-bye-

Άγη..καλοφόρετα και καλοθέατα..ας είναι μικρά..με τέτοια τιμή ούτε να το συζητάς...-bye- ...

Άγη..καλοφόρετα και καλοθέατα..ας είναι μικρά..με τέτοια τιμή ούτε να το συζητάς...-bye- ...

Ευχαριστω Κωστα.Αν δω οτι δεν ειναι και ΑΜΑΝ τα γυαλια(και κολλησω με το 3D)παιρνω και 2 ζευγη απο τα γνησια και αυτα για την παρεα οταν ερχεται...

Re: Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Πας στον ''επεξεργαστή κειμένου'' και μετά:

View attachment 89602

-bye--bye-

Παιδευτηκα δεν μπορω να πω,αλλα ενταξει τα καταφερα!
Γιαννη εισαι αψογος,παντα εκει οταν σε χρειαζομαστε,ενταξει αν και σκεφτικα αρκετα....καλλωπιστικα nickname(Αλεξανδρινα η μη!)ξερω οτι δε σου αρεσουν οποτε απλα...:worshippy::worshippy:

τα αγόρασα από το site τους και κόστισαν μαζί με τα μεταφορικά 120 τα 2 ζευγάρια.
Ίσως κοντά στην τιμή των Benq (όοοοοταν τα δούμε) αλλά αποφάσισα να τα πάρω
1) επειδή διάβασα στα όξω φόρουμ ότι είναι τα πλησιέστερα σε ποιότητα με τα γνήσια
1.1) Δεν θέλω να περιμένω κανα δίμηνο για γυαλιά...
2) λόγω πρόσφατης κακής εμπειρίας με τα σαινσονικσ σε 3d tv.

Έχουν μεγάλους φακούς ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι αυτή η κλίση που έχει το πάνω μέρος τους
(στο κέντρο είναι χαμηλότερα απ' ότι στις άκρες) δεν βοηθάει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση...
Στα συν τους πρέπει να είναι το φαρδύ (κοντά στα μάτια) μπράτσο που κόβει αρκετό αν όχι όλο το πλαϊνό φως.
Όταν τα δοκιμάσω θα επανέλθω...-bye-
Πλήρωσες δασμούς και ΦΠΑ στο τελωνείο;

Πλήρωσες δασμούς και ΦΠΑ στο τελωνείο;
Δεν πλήρωσα τίποτα επιπλέον.
Τα έφερε ο ταχυδρόμος.
Είχαν δηλωμένη επάνω μικρότερη αξία (30$) και ήταν εκτός των συσκευασιών τους
(φαντάζομαι πως θα υπάρχουν τέτοιες) και τα δύο ζευγάρια μαζί με τις οδηγίες και
κάτι πανάκια κ.λπ. σε ένα χάρτινο κουτί του ταχυδρομείου τους.

Re: Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Απόψε το βράδι ξεκινάει από αθήνα και το φιλτράκι σου....................
Βασιλη ευχαριστω.Μιλησα με τον λεγαμενο και μαλλον αυριο θα εχει παραδοση-παραλαβη(αυτο το ατιμο προβολι ομως ακομη θελει...).Κριμα ομως που το κερασμα θα το παρει μονο ο...ταχυδρομος(για το φιλτρακι αναφερομαι):ernaehrung004:

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα την 4άδα Sainsonic (τα έφεραν οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)
παραγγελία στις 15/2, παραλαβή 28/2.. σωστός ο Κινέζος.
μια χαρά στα κουτάκια τους, ελαφριά.. άντε να δούμε και τι δείχνουν σε 3D.
που σαι ρε W1070?!?

Last edited:
Μια χαρουλα δεν ειναι?Ας ερθει και το προβολι να τα τσεκαρουμε και αν δεν ειναι ΤΟΣΟ καλα,παραγγελνουμε και 2 ζευγη απο τα γνησια και τα αφηνουμε αυτα για καβαντζα και καμια παρεα.Στο κατω κατω κοστισαν οσο ενα ζευγος περιπου απο τα γνησια.Καλοφορετα μας! :a0210:

Το θέμα είναι ότι τον επισκέπτη πρέπει να τον προσέξεις και να του δώσεις τα καλά!

Δεν πλήρωσα τίποτα επιπλέον.
Τα έφερε ο ταχυδρόμος.
Είχαν δηλωμένη επάνω μικρότερη αξία (30$) και ήταν εκτός των συσκευασιών τους
(φαντάζομαι πως θα υπάρχουν τέτοιες) και τα δύο ζευγάρια μαζί με τις οδηγίες και
κάτι πανάκια κ.λπ. σε ένα χάρτινο κουτί του ταχυδρομείου τους.
Τους το ζήτησες αυτό ή το έκαναν μόνοι τους όταν είδαν οτι πάνε Ελλάδα;