Περι συνοδευτικών του benq w1070

Νομίζω κάτι παίζει με το κινέζικο νέο έτος , πρέπει να έχουν γιορτές. Οπότε περιμένουμε αναγκαστικά , θα πάρω και εγώ ένα ζευγαράκι να τα τεστάρω και αν είναι οκ θα πάρω άλλα 2.

Μόλις παρέλαβα το ζεύγος γυαλιών της Vidimensio "Blue Heaven".
Στο κουτί τους αναγράφει ως μάρκα Hi-Shock (en.hishock.com), Model: YDD3PG

Είναι πραγματικά πανάλαφρα και πολύ άνετα. Ξεχνάς ότι τα φοράς. Τα κρύσταλλα έχουν μεγάλη επιφάνεια και δεν είναι σαν να βλέπεις μέσα από κυάλια.
Για όσους έχουν φωτεινό περίγυρο, θα είναι μειονέκτημα ότι δεν είναι κλειστά περιμετρικά.
Σε "bat-cave" dedicated χώρο όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα.

http://www.amazon.de/Brillen-VIDIME...=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1360405900&sr=1-1

Σε όλα κάτι αρνητικό βρίσκουν. Αν είναι να περιμένουμε το τέλειο μοντέλο γυαλιών, δεν θα πάρουμε ποτέ.

Για τα Blue Heaven πάντως είδα καλές κριτικές.

Για τα Sainsonic γράφονται πολύ χειρότερα πράγματα.

Π.χ. από το ίδιο link:
"Just had the sainsonics for a spin, terrible color and horrid red in the blacks"

Last edited:
Έχει κάποιος να προτείνει μια φτηνή και καλή βάση ΤΟΙΧΟΥ που να μην προεξέχει πολύ όμως , δηλαδή ο προβολέας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τοίχο ;

Εγω πηρα την πρωτη,φαινεται αρτια κατασκευαστικα,και επιτρεπει την τοποθετηση κοντα στον τοιχο.Η δευτερη που θες να παρεις τοποθετει τον προβολεα στην ελαχιστη αποσταση των 51 εκ απο τον τοιχο,νομιζω οτι δεν κανει του φιλου iguana..

Εγω πηρα την πρωτη,φαινεται αρτια κατασκευαστικα,και επιτρεπει την τοποθετηση κοντα στον τοιχο.Η δευτερη που θες να παρεις τοποθετει τον προβολεα στην ελαχιστη αποσταση των 51 εκ απο τον τοιχο,νομιζω οτι δεν κανει του φιλου iguana..
ευχαριστώ παιδιά , οι αποστάσεις που δίνουν είναι από το τοίχο μέχρι το πίσω μέρος του προβολέα η αφορουν το μήκος του βραχίονα ο οποίος είναι στην μεση του προβολέα περίπου άρα αν αφαίρεσω και το μισό μήκος του προβολέα είναι ακόμα μικρότερη η απόσταση ; (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ..)

Αυτη που αγορασα εγω εχει μηκος βραχιονα περι τα 20 εκ αν θυμαμαι καλα,ρυθμιζεται και για παραπανω,θα τη μετρησω το πρωι να σου πω.Ο φακος λοιπον θα ειναι μισο προβολεα ακομη μακρυα απο τον τοιχο σε σχεση με το μηκος του βραχιονα!

Τι διαφορά έχει μια των 50 ευρώ από μιά των 15 ; Αφού ο συγκεκριμένος προβολέας είναι κατηγορία "φτερού" δεν έχει θέμα ασφάλειας να μην αντέχει πχ να σηκώσει 2,5 κιλά...Αυτή εδώ πχ βλέπω και κλίση παίρνει και διαχείριση καλωδίων έχει :
http://www.stavrianos-dw.gr/m.product_info.php?cPath=696_702&products_id=8381

απο το ιδιο φορουμ
I got in touch with True Depth, very friendly indeed. The glasses are rechargeables. Ship with cleaning clothe, usb cable and instruction.
They offer discount on multiple glasses and are fine with using cheaper shipment if asked to

Λοιπόν έχουμε 2 ενδιαφερόμενους ως τώρα. Για πόσα ζευγάρια μιλάμε παιδιά; Η τιμή τους αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα είναι $64.99, μετά από έκπτωση (αρχική $79.99). Τα ταχυδρομικά είναι ~$30 είτε πάρεις 2 ζευγάρια είτε 10 (μέχρι τόσα είδα).
Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει και πόσα ζευγάρια θέλει ενδεικτικά για να ξέρω τι θα ζητήσω. Θα στείλω e-mail τη Δευτέρα οπότε σκεφτείτε το μες το σαββατοκύριακο και απαντήστε.
Να πω από τώρα οτι δεν δεσμεύομαι να οργανώσω group buy απλά να διερευνήσω τη πιθανότητα μιας μαζικής αγοράς. Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε, πολύ περισσότερο, το κουράγιο του Takeshy να αναλάβω κάτι τέτοιο.