Περι συνοδευτικών του benq w1070

μπηκα στο μενου και δηλωσα<on το CEC> και το ιδιο εκανα και στο πλειερ.
Στην αρχη μαλιστα ειχα κανει μονο το προβολεα,μου εδειχνε οτι εχει κλειδωσει ο ενισχυτης,αλλα εικονα δεν ειχα.
Μετα ψαχνωντας στο πλειερ ειδα οτι εχει την λειτουργια και μολις το εκανα ον,ηρθε και η εικονα.

Τι είναι το CEC και τι ακριβώς κάνει;
Επίσης να πω πως έχω θέμα με το κλείδωμα του καλωδίου αν και 1.4 με το HTPC,αναγκάζομαι να το βάζω-βγάζω και φοβάμαι μην πάθει κάτι η υποδοχή..δεν συμβαίνει πάντα αλλα τις μισές φορές.

παιδες καμια ιδέα για βάση οροφής μαυρη για τον 1070 που να κατεβαίνει 40-60 cm?
οι κάτοχοι, τι βάσεις έχετε πάρει?

Last edited:
Απάντηση: Re: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Τι είναι το CEC και τι ακριβώς κάνει;
Επίσης να πω πως έχω θέμα με το κλείδωμα του καλωδίου αν και 1.4 με το HTPC,αναγκάζομαι να το βάζω-βγάζω και φοβάμαι μην πάθει κάτι η υποδοχή..δεν συμβαίνει πάντα αλλα τις μισές φορές.

http://en.wikipedia.org/wiki/CEC

και εγώ σε αναμονή των γυαλιών από 14/3..έχω διάφορες ταινίες με διαφορετικά φορματ και θα κάνω δοκιμές , sbs, OU, bluray iso να δω αν θα βγάλω άκρη γιατί ακόμα δεν έχω bluray player 3d και θα παίζω από το pc και τα 3d.Απόρία , έχω το hobit σε bluray iso καμια συμπίεση δηλαδη 55 gb περίπου , θα χρειαστέι και αυτό 1,4 hdmi για να παίξει σωστά ;γιατί η έξοδος του pc ειναι 1,3 νομίζω..Επίσης πρέπει να ενεργοποιώ εγώ από μονος το 3d στον προβολέα; Αυτόματο εντοπισμό έχει μόνο από bluray player;

Last edited by a moderator:
Μολις ειδα για τα γυαλια απο τη σελιδα που βαζω το tracking number :Wed 4/3/2013 11:44 am HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs . Ερχονται!

Τα παρελαβα τελικα σημερα στο σπιτι απο ταχυμεταφορες ελτα. Εκανα δοκιμη μεσω του med600 σε υλικο 3d απέυθειας στον προβολεα και κλειδωσαν αμεσως ,αλλα δεν ειχα σκοτεινο περιβαλλον για περισσοτερες εντυπωσεις. Το βραδυ θα κανω περισσοτερς δοκιμες. Για την τιμη τους παντως ειναι πολυ καλα.

Re: Απάντηση: Περι συνοδευτικών του benq w1070

Τα παρελαβα τελικα σημερα στο σπιτι απο ταχυμεταφορες ελτα. Εκανα δοκιμη μεσω του med600 σε υλικο 3d απέυθειας στον προβολεα και κλειδωσαν αμεσως ,αλλα δεν ειχα σκοτεινο περιβαλλον για περισσοτερες εντυπωσεις. Το βραδυ θα κανω περισσοτερς δοκιμες. Για την τιμη τους παντως ειναι πολυ καλα.

Που είναι τα δικα μου;;;:twoguns:

Μολις ειδα για τα γυαλια απο τη σελιδα που βαζω το tracking number :Wed 4/3/2013 11:44 am HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs . Ερχονται!
και εγω το ιδιο βλεπω ακριβως.αντε να δουμε

Τελικά επικοινώνησα με τον πωλητή για τα γυαλια και μου έδωσε άλλη σελίδα ελέγχου : http://www.17track.net/index_en.shtml
Εκει δείχνει ότι ταξιδεύει και ο πωλητής έδωσε dead line 24 Απριλίου.
Για να δούμε..

Μία ενδιαφέρουσα δυνατότητα που παρέχεται από τα γυαλιά της Sainsonic, είναι η αναστροφή των ειδώλων απευθείας από αυτά. Αυτό γίνεται κάθε φορά που πατάμε το κουμπί τους, ενώ είναι ενεργά...

Μία ενδιαφέρουσα δυνατότητα που παρέχεται από τα γυαλιά της Sainsonic, είναι η αναστροφή των ειδώλων απευθείας από αυτά. Αυτό γίνεται κάθε φορά που πατάμε το κουμπί τους, ενώ είναι ενεργά...
Στα ελληνικά παρακαλώ...:flipout:

Στα ελληνικά παρακαλώ...:flipout:

Μερικά αρχεία 3D έχουν τα είδωλα για κάθε μάτι εγγεγραμμένα με ανάποδη σειρά. Σε αυτή την περίπτωση, το εφφέ του 3D αποδίδεται τελείως λάθος και πρέπει να κάνουμε αναστροφή προβολής, είτε από την σχετική επιλογή στα μενού του προβολέα, είτε του player. Τα γυαλιά της Sainsonic έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναστροφή συγχρονισμού από μόνα τους, πατώντας απλώς το κουμπί on/off ενώ είναι ενεργά...

Μερικά αρχεία 3D έχουν τα είδωλα για κάθε μάτι εγγεγραμμένα με ανάποδη σειρά. Σε αυτή την περίπτωση, το εφφέ του 3D αποδίδεται τελείως λάθος και πρέπει να κάνουμε αναστροφή προβολής, είτε από την σχετική επιλογή στα μενού του προβολέα, είτε του player. Τα γυαλιά της Sainsonic έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναστροφή συγχρονισμού από μόνα τους, πατώντας απλώς το κουμπί on/off ενώ είναι ενεργά...

Thanks John..-bye-

και τα δικά μου και με σπαει τα νεύρα επειδή καμια φορα βλέπω και δεν ξερω αν οντως τα βλέπω σωστά, έχει τύχη να πατήσω το κουμπι 6-7 φορές. δεν είιναι τίποτα σουπερ ντουπερ

Ρε μπας και έχουν κανένα μπενκιου εκεί στο τελωνείο και βγάζουν γούστα με τα γυαλιά μας ; Από την προηγούμενη Τετάρτη εκεί φαίνονται κολημένα!