Re: Εγκατασταση φυσικου αεριου.
Ετσι.
Δεν υπαρχει καθαρη ενεργεια που να την εχει φτιαξει ο ανθρωπος.
Ετσι.
Δεν υπαρχει καθαρη ενεργεια που να την εχει φτιαξει ο ανθρωπος.
Ισχύει κάτι διαφορετικό για την κατασκευή ενός τζακιού;
Επιπλέον ακόμα και αν υποθέσουμε ότι για την κατασκευή του Φωτοβολταϊκού απαιτούνται περισσότεροι πόροι και προκαλείται μεγαλύτερη ρύπανση στο περιβάλλον, σίγουρα η παραγωγή ενέργειας για 25 χρόνια (τόσο έχω ακούσει ότι κρατάνε minimum τα φωτοβολταϊκά) είναι πολύ πιο καθαρή από το να καις τζάκι για τα ίδια χρόνια.
γυαλί, μέταλλο, κεραμικές πλάκες και το σχοινί που μπαίνει στην πόρτα για να ασφαλίζει
δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση
χτές που είχα συζήτηση με ψυκτικό μου είπε για χρόνο ζωής στις οικιακές αντλίες θερμότητες περίπου 7 χρόνια
δε ξέρω γιατί το είπε βέβαια
το ξεκαθάρισε έντονα ότι μιλάει μόνο για τις οικιακές
έως πολύ....Νομίζω ολίγον τι ψιλοάσχετος ο ψυκτικός.
!
Ένας ξάδελφος της συζύγου έχει αντλία θερμότητας (σε ενδοδαπέδια θέρμανση) 14 χρόνια χωρίς προβλήματα. Μπορεί να ήταν και από τους πρώτους στην Αθήνα, όταν ακόμη δεν ήταν γνωστές εκτός της Βόρειας Ευρώπης και της Μακεδονίας.
Στην Κω φίλος του αδελφού μου έχει αντλία θερμότητας 6 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Έχουμε στο σπίτι κλιματιστικό Samsung 15 χρόνια, χωρίς κανένα θέμα και το ίδιο ισχύει με 2 General στο χωριό και στα πεθερικά μου σε 2 Fujitsu, 16 και 11 χρόνια αντίστοιχα.
Κυριάκο για δείξε λίγο αυτά στη σύζυγο...http://www.ga-group.gr/ta-proionta-mas/thermansi/gaia-detailΚυριακο χωσε χρημα! Οτι πληρωσεις θα παρεις και το ξερεις, μονο αυτο.
By ειπε, οχι bi, http://www.tsitsas.com/page-58.html
Μελέτη απο μηχανολόγο έχεις για τα σώματα?
Επειδή έχω θερμομόνωση κανείς δεν πίστευε ότι χρειάζομαι τόσο μικρά σώματα.
Το θυμήθηκα όταν είδα το απο πάνω σώμα που είναι ψηλό και δεν θα αποδίδει σωστά (ο κρύος αέρας είναι χαμηλά για να τον ζεστάνει)
παρόλο που είναι πολύ όμορφο.
Ετσι!Βαλτε εξ' απαντος και θερμοστατικες βαλβιδες στα σωματα. Ειναι ανεκτιμητο αξεσουαρ
και δεν κοστιζει. Ρυθμιζουν ανεξαρτητα την θερμοκρασια δωματιων, ανοιγοκλεινουν ευκολα τα σωματα,
κανουν εξοικονομηση ενεργειας. Τα εχουν ολα και συμφερουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.