Περί των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Τι hobbit κλπ......"to be or not to be" την άλλη Τρίτη! :flipout:

Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Παιδιά εσείς που παρακολουθείτε τα κινηματογραφικά κανάλια πως πάει το πράγμα από άποψη επαναλήψεων και ποιότητας ταινιών?Πιστεύετε πως αξίζει να δώσω τα +3 ευρώ και να κάνω αναβάθμιση το sports pack σε full ή είναι τόσο καλύτερη η νόβα ώστε να αξίζει τα +15 ευρώ που χρειάζονται?

Κουμάντο στην τσέπη σου δεν μπορούμε να κάνουμε. Επαναλήψεις έχουν και οι δύο, η νοβα είναι σε υψηλότερο επίπεδο.

Παιδιά εσείς που παρακολουθείτε τα κινηματογραφικά κανάλια πως πάει το πράγμα από άποψη επαναλήψεων και ποιότητας ταινιών?Πιστεύετε πως αξίζει να δώσω τα +3 ευρώ και να κάνω αναβάθμιση το sports pack σε full ή είναι τόσο καλύτερη η νόβα ώστε να αξίζει τα +15 ευρώ που χρειάζονται?
Ουτε η NOVA ειναι τοσο καλη για 15 ευρω επιπλεον ουτε ο ΟΤΕ tv για τα +3..Με 18 ευρω (15+3) βαλε καλυτερα γρηγοροτερο ιντερνετ.

Απόψεις επί του θέματος θέλω να ακούσω φίλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ουτε η NOVA ειναι τοσο καλη για 15 ευρω επιπλεον ουτε ο ΟΤΕ tv για τα +3..Με 18 ευρω (15+3) βαλε καλυτερα γρηγοροτερο ιντερνετ.

Μακάρι να ταν για μένα :P,είναι για τους γονείς οι οποίοι επιμένουν. :grandpa:

Αν είναι για τους γονείς νομίζω είναι καλά γιατί εχει και πολύ ευρωπαϊκό σινεμά. Δεν εχει πολλά blockbuster όμως. Γενικά είναι τίμιο για τα λεφτά που ζητάνε

Προσωπικά έφυγα από το full της nova πριν 2+ χρόνια και έβαλα το full του οτε και δεν το μετάνιωσα.
Και στις ταινίες βρίσκεις να δεις, έχει και τα κανάλια με τις σειρές.
Δεν έχει τα blockbuster της nova, αλλά είναι έχει πολύ τίμιες επιλογές.
Για 3 ευρώ, δηλαδή 36 τον χρόνο θα έλεγα να το κάνεις. Το ποσό είναι μικρό. Φτάνει βέβαια να μην κόβεις από αλλού.

Αν και η Νόβα έχει καλύτερες ταινίες απο τον Οτέ, στην περίπτωση σου δεν νομίζω ότι υπάρχει δίλημμα. Με μόνο 3 ευρώ θα έχετε κάποιες ταινίες και σειρές για να περνάνε οι γονείς σου την ώρα τους. Αν δίνεις 15 για την Νόβα θα είναι μεγάλες οι απαιτήσεις σου/σας και δεν θα εκπληρωθούν.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γνώμες.Ελπίζω να μείνουν ικανοποιημένοι.

Αν ειναι για τους γονεις σου φιλε μου τοτε δαγκωτο ΟΤΕ.Καταρχην θα λατρεψουν το OTE cinema 3 που εχει παλιες ελληνικες ταινιες 24/7!Και οντως οι τιμες του ΟΤΕ TV ειναι αρκετα τιμιες ειδικα σε σχεση με την "φαρμακερη" NOVA!

Ξέρει κανείς πόσο σύντομα θα μπει το otecinema 4; Θα μπει πριν το τέλος του μήνα;

Για να δουμε τι θα εχει και το OC4...Κατα την αποψη μου θα επρεπε να εχουν ενα κινηματογραφικο καναλι με ταινιες blockbusters μονο κι ας ειναι του 70 και του 80 και του 90.

Στη θέση του Village Cinema μπήκε το Ote Cinema 4 HD με κάρτα.

To ote cinema 4 θα είναι HD το cinema 2 γιατί δεν έγινε ακόμα? Το cinema 2 βάζεις πιο παλιές ταινίες αλλά είναι πολύ καλύτερες από αυτές που βάζει το cinema 1 HD.

Στη θέση του Village Cinema μπήκε το Ote Cinema 4 HD με κάρτα.

Ναι,λεει συντομα κοντα σας.Να δουμε ποσο συντομα.

Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Ναι,λεει συντομα κοντα σας.Να δουμε ποσο συντομα.
Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση με το τι θα περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κανάλι.

Re: Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Παντως βλεπω οτι στο προγραμμα απο το site του ΟΤΕ,το Village Cinema εχει προγραμματισμενες ταινιες για σημερα και ως αυριο τα ξημερωματα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Παντως βλεπω οτι στο προγραμμα απο το site του ΟΤΕ,το Village Cinema εχει προγραμματισμενες ταινιες για σημερα και ως αυριο τα ξημερωματα
Το απλό Village θα διακοπεί και το HD θα ξεκινάει από το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα γίνει 24ωρο και πότε. Τις καλες ταινίες όπως είπα τις έχει για μένα το cinema 2 το οποίο δεν είναι HD. Για αυτό βασιζομε στο cinema 4 HD να δω τι είδος ταινιών θα βάλουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Το απλό Village θα διακοπεί και το HD θα ξεκινάει από το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα γίνει 24ωρο και πότε. Τις καλες ταινίες όπως είπα τις έχει για μένα το cinema 2 το οποίο δεν είναι HD. Για αυτό βασιζομε στο cinema 4 HD να δω τι είδος ταινιών θα βάλουν.

Το ΣΚ ειναι 24ωρο και τη Δευτερα ξεκιναει παλι στις 13.00