Περί των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV

Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Προφανώς έκαναν το 4 HD για διαφημιστικούς λόγους του στυλ" προσθέτουμε καινούριο HD cinema κανάλι".
Δεν ξέρω αν έχουν αρκετό χώρο στους αναμεταδότες για να τα κάνουν όλα HD.

Δεν ξέρω γιατί το κάνανε αλλά σίγουρα χρειαζόταν!!! Εγώ ελπίζω να βάζει σειρές για να παίζουν αποκλειστικά ταινίες το 1 και 2! Αν αληθεύει βέβαια και ο 5.1 ήχος τότε σίγουρα θα τα σπάει!!!!!

Δεν μου αρέσει που μέχρι να λειτουργίσει το cinema4, θα μας αφήσουν με 1 κανάλι λιγότερο για τόσο καιρό όσο ακούγεται.. 4-5 μέρες να έπαιζε η κάρτα
θα ήταν εντάξει.. μα 1 μήνας με 1 κανάλι λιγότερο.. (αν αληθεύει οτι δεν θα ανοίξει πρίν τον Ιούλιο)

Το village cinema και το Ote cinema 2 πρεπει και επρεπε εδω και καιρο να φυγουνε
ταινιες πλεον σε SD δεν ειναι να βλεπεις

και ταυτοχρονα με το "κλεισιμο" του village αναβαθμιστηκε το Village HD με μεγαλυτερο προγραμμα(αν και θα πρεπε να γινει 24ωρο)

Και εμένα δε μου αρέσει, ο Ιούλιος φαντάζει λίγο μακρινός...
@anto_33 Ε όχι και να φύγει το 2, μάλλον θα εννοείς να αναβαθμιστεί.
Πάντως το 4 αν έχει 5.1 ήχο θα είναι το πρώτο "ελεύθερο" κανάλι και θα είναι όντως μία καινούργια εμπειρία, για την Ελλάδα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για να μην παρεξηγηθώ δεν ξέρω αν έχει η νοβα κάτι αντίστοιχο χωρίς επιπλέον χρέωση!

Έχει 5.1 ήχο η Nova σε μερικά HD κανάλια εδώ και χρόνια.

Εδω ανοιξε η ΕΡΤ ,με το OTE cinema 4 θ'ασχολιομαστε :devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

τέλεια...τώρα με το Village HD θα μπορούμε να βλέπουμε τις καθημερινές μας σειρές και το μεσημέρι σε HD!! :grinning-smiley-043

...πάντως η κάρτα του ΟΤΕ CINEMA 4 HD μοιάζει προς το παρόν με SD.

...πάντως η κάρτα του ΟΤΕ CINEMA 4 HD μοιάζει προς το παρόν με SD.

συν οτι ο ηχος δεν ειναι dolby.αλλα ειναι νωρις νομιζω.

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Πάντως το πρόγραμμα στα cinema του Ote εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά φτωχό,με δευτεροκλασσάτες ταινίες ως επί το πλείστον.
Καλά στο cinema 4 πέρα των προβλημάτων με τις ρυθμίσεις ήχου,θα μας κάνει να σιχαθούμε και τον James Bond.
Ελεος!

Re: Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Πάντως το πρόγραμμα στα cinema του Ote εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά φτωχό,με δευτεροκλασσάτες ταινίες ως επί το πλείστον.
Καλά στο cinema 4 πέρα των προβλημάτων με τις ρυθμίσεις ήχου,θα μας κάνει να σιχαθούμε και τον James Bond.
Ελεος!

Οπως τα λες.Ευτυχως που δε βλεπουμε ταινιες στον ΟΤΕ.

Ελεος!

Για εμένα αυτός είναι ο λόγος που το έχω λιώσει το OC4. Απλά το θέμα με τον ήχο είναι εκνευριστικό.

Ας είναι καλά το pvr. Βάζει 1 με 2 καλές ταινίες τη μέρα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα. Εγγραφή και τις βλέπεις οποτε θες.

Ας είναι καλά το pvr. Βάζει 1 με 2 καλές ταινίες τη μέρα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα. Εγγραφή και τις βλέπεις οποτε θες.

Ποσο,ειπαμε, ανεβαινει με το pvr;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Ποσο,ειπαμε, ανεβαινει με το pvr;
4 ευρώ. Αξίζει όμως οι γονείς την έχουν κατά βρει με το pause Play. Ένα πακέτο τσιγάρα είναι αν το σκεφτείς.

Συγγνωμη μια ερωτηση μονο off topic παιδια...φιλε king ο pvr δεκτη σου δουλευει με ενα καλωδιο να κατεβαινει απο το πιατο?εαν ναι εχεις κανενα προβλημα με γραψιμο παγωμα κ.τ.λ?

Συγγνωμη μια ερωτηση μονο off topic παιδια...φιλε king ο pvr δεκτη σου δουλευει με ενα καλωδιο να κατεβαινει απο το πιατο?εαν ναι εχεις κανενα προβλημα με γραψιμο παγωμα κ.τ.λ?
Ναι με ένα καλώδιο δουλεύει κανονικά και δεν έχω πρόβλημα γράφει μέχρι 2 προγράμματα ταυτόχρονα αν είναι κλειστός η 2 ενώ βλέπω κάποια εγγραφή. Πριν λίγο καιρό είχα κάποιο θέμα με το ότι έκλεινε ο δέκτης μόνος του αλλά ήταν γιατί τον έκλεινα από το κουμπί του δεκτή και όχι του τηλεκοντρόλ.