Περί των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV

Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Ναι έχει γίνει πολύ μεγάλη βελτίωση στο θέμα των σειρών.

Last edited by a moderator:

Οχι όμως και σε θέμα ταινιών,αν και παρακολουθώ αθλητικά και ειδικά ποδόσφαιρο,θεωρώ απαράδεκτο το φτωχό περιεχόμενο στις κινηματογραφικές ταινίες και ακόμη περισσότερο την απαράδεκτη εικόνα σε παλαιότερες ταινίες όπως λόγου χάρη το Omen:The Trilogy που είχε την περασμένη Παρασκευή βράδυ!
Τραγική εικόνα!

Με τόσα σίριαλ που έχει πλέον το πακέτο ισως θα έπρεπε να σκέφτονται ένα καναλι τυπου OTE series μόνο με σιριαλ ώστε τα σινεμά κανάλια να έχουν μονο ταινίες

To ote cinema4 είναι αφιερωμένο στις σειρές

Η συντριπτική πλειοψηφία δεν αγοράζει το πακέτο για τις ταινίες. Εξαρχής είναι σαφές πως δεν πρόκειται για το δυνατό του κομμάτι.

Επέτρεψε μου Σεραφείμ,εδώ μας μίλησαν για ενίσχυση του κινηματογραφικού κομματιού με το ΟΤΕ cinena4 και τι έκαναν?Μας πήραν το ωραίο 24ωρο village και μας το άφησαν 12ωρο κουτσό και το cinena4 το κατάντησαν series4.Άρα έχουμε 3 κανάλια με σειρές (fox-fox life-cinema4) και μόνο 3 κανάλια με ξένες ταινίες εκ των οποίων πολλές από τα παιδικά μου χρόνια. Ναι ωραίο το αθλητικό πακέτο αλλά μη μηδενίζεις το κινηματογραφικό κομματι. Έχω καταντήσει να πληρώνω συνδρομή και να βλέπω ταινίες από τους πειρατές...

Απάντηση: Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Η συντριπτική πλειοψηφία δεν αγοράζει το πακέτο για τις ταινίες. Εξαρχής είναι σαφές πως δεν πρόκειται για το δυνατό του κομμάτι.
Εμένα με νοιάζουν μόνο οι ταινίες για αυτό έχω μόνο cinema pack αλλά οι περισσότερες είναι πολύ παλιές και B Movies ειδικά αυτές που βάζει το Village hd. Τουλάχιστον με το pvr γράφω καμία καλή το βράδυ μετά τις 12 και την βλεπω την άλλη μέρα.

Ταινίες βρίσκεις παντού και εύκολα. Τόσα αθλητικά μαζί δεν βρίσκεις παρά μονο στον sky sport. Η αλήθεια πάντως είναι οτι μου αρέσει που το 4 εχει σειρές και τις γράφω στο pvr και τις βλέπω πολλά επεισόδια μαζί. Νομίζω οτι θα ήθελα να είναι και σειρές σε 48 ώρες απο Αμερική, γιατί εχω αρχίσει να βαριέμαι να κατεβάζω!

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Η συζήτηση αφορά τους δορυφορικούς πάροχους, γι' αυτά που μας προσφέρουν, και όχι που και πως μπορούμε να δούμε ταινίες η αθλητικά γεγονότα.

Είμαι νέος πελάτης του ΟΤΕ TV και γενικά είναι η πρώτη μου εμπειρία σε συνδρομητική τηλεόραση. Σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κανάλια, πάντα υπήρχε μέσα μου η προκατάληψη, ότι η εναλλακτική οδός των torrents και των λοιπών μέσων θα έκανε τα συνδρομητικά αντίστοιχα μέσα, να μοιάζουν αστεία ή υποδεέστερα.
Στην πράξη δεν είναι έτσι. Ανήκω σε αυτούς που προτιμούν τις απλές και πρακτικές λύσεις. Δηλαδή να σπαταλώ σχεδόν μηδενικό χρόνο για να διασκεδάσω/ψυχαγωγηθώ με μια ταινία ή σειρά.
Για να το έχω αυτό στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η χρήση PVR ή ReplayTv ( connxTV) . Μου είναι πολύ εύκολο, να ανοιξω το EPG και να ψαξω τί έχει προβάλλει το VillageHD τις τελευταίες δύο μέρες. Δυστυχώς το ReplayTV δεν είναι διαθέσιμο στα κανάλια OTE Cinema. Κάπως πιο περίπλοκο είναι να προγραμματίσεις την εγγραφή μέσω του PVR, σε όποιο κανάλι επιθυμείς , που μάλιστα δεν έχει συνδρομή με το νέο υβριδικό δέκτη ( αρκεί να συνδεσεις εξ. σκληρο δίσκο ) . Ειδικά οι σειρές - κατά τη γνώμη μου - είναι εντελώς "άχρηστες" αν δεν τις γράψεις μέσω PVR.

Για μένα , ειδικά σε ό,τι αφορά τις σειρές είναι κρίμα να μην υπάρχει μια υπηρεσία όπως το Film Club ( καταργήθηκε ) , στην οποία θα βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια του τρέχοντα "κύκλου". Προφανώς χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος. Πληρώνουμε κατά μέσο όρο 20 /μήνα και δεν έχουμε υπηρεσίες που να μοιάζουν με το Netflix , που για μένα είναι ορόσημο. Οι τρέχουσες on demand υπηρεσίες του ΟΤΕ είναι λειψές χωρίς το Film Club, δηλαδά η πλατφόρμα έκανε βήματα προς τα πίσω.

Όλα αυτά αφορούν ( προς το παρόν ) του συνδρομητές μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, στο δορυφορικό αντίστοιχο τα πράγματα είναι χειρότερα. Μου είναι ακατανόητη, η ροπή της εμπορικής πολιτικής προς τη χρήση δορυφόρου, ειδικά στους συνδρομητές που έχουν πρόσβαση σε VDSL. Στην ουσία έχουμε μια "καλωδιακή" πλατφόρμα, η οποία είναι άριστη και απροβλημάτιστη ( HD , υπερεπαρκές bandwidth κτλ.)

Επί το πρακτέου, πολλές φορές έχω δει ταινίες που ούτε καν θα έβλεπα μέσω torrents ή άλλων τρόπων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι καταπληκτικές. Όλα αυτά με 2-3 πατήματα στο τηλεχειριστήριο. Οι πάροχοι για να ανταγωνιστούν τον δωρεάν ανταγωνισμό, θα έπρεπε να επενδύσουν σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως η ευκολία χρήσης και η αμεσότητα. Καλός ο αθλητισμός αλλά υπάρχουμε κι εμείς που μαζί με τη "μπάλα", θέλουμε την 7η τέχνη στις ζωές μας.

Κανενα κινηματογραφικό της προκοπής θα βάλουν?. Η νοβα στο θεμα τουλαχιστον στις ταινιες ειναι ετη φωτός μπροστα, με νεες ταινιες καθημερινα. Εβαλα το cinema μονο μιας και δεν με εμδιαφερουν τα αθλητικά και ειμαι καπως απογοητευμένος. Ασε που δεν υπαρχει και καμία σελιδα για τις ταινιες με πληροφοριες και πρεμιερες σαν την νοβασινεμα. Εβαλα οτε λογο π
ποιο χαμηλου κόστους σε σχεση με τη νοβα.

Κανονικά το cinema pack δε θα έπρεπε να υπάρχει στον ΟΤΕ πέρα από σειρές και μερικές ταινίες δεν έχει κάτι να προσφέρει, τσάμπα τα λεφτα που δίνεις, εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο να το κόψω στη θέση σου και αν σου κάνουν προσφορά πες τους θα μείνω μόνο αν μου δίνετε τσάμπα το cinema μέχρι να το αναβαθμίσετε! Θα γινόμουν πιο αναλυτικός αλλά τα περισσότερα έχουν ειπωθεί στο θέμα περί κινηματογραφικων καναλιών. Και άλλη φορά πριν κανείς τέτοια αλλαγή να μπαίνεις να ρωτάς στο φόρουμ!

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Όσο η Nova έχει συμβόλαια με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studio ο OTE TV και να θέλει δε μπορει να κάνει πολλά πράγματα. Όταν προκηρυχθεί διαγωνισμός για τα κινηματογραφικά δικαιώματα Α προβολής κάποιου studio τότε θα κινηθεί και θα τα διεκδικήσει. Αλλιώς δε μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το να προσθέτει σειρές και ανεξάρτητα studio διανομής. Οφείλουμε να πουμε όμως ότι το κινηματογρα;φικό πρόγραμμα του εχει βελτιωθει σημαντικά σε σχεση με τις προηγούμενες σεζόν.

Είμαι νέος πελάτης του ΟΤΕ TV και γενικά είναι η πρώτη μου εμπειρία σε συνδρομητική τηλεόραση. Σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κανάλια, πάντα υπήρχε μέσα μου η προκατάληψη, ότι η εναλλακτική οδός των torrents και των λοιπών μέσων θα έκανε τα συνδρομητικά αντίστοιχα μέσα, να μοιάζουν αστεία ή υποδεέστερα.
Στην πράξη δεν είναι έτσι. Ανήκω σε αυτούς που προτιμούν τις απλές και πρακτικές λύσεις. Δηλαδή να σπαταλώ σχεδόν μηδενικό χρόνο για να διασκεδάσω/ψυχαγωγηθώ με μια ταινία ή σειρά.
Για να το έχω αυτό στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η χρήση PVR ή ReplayTv ( connxTV) . Μου είναι πολύ εύκολο, να ανοιξω το EPG και να ψαξω τί έχει προβάλλει το VillageHD τις τελευταίες δύο μέρες. Δυστυχώς το ReplayTV δεν είναι διαθέσιμο στα κανάλια OTE Cinema. Κάπως πιο περίπλοκο είναι να προγραμματίσεις την εγγραφή μέσω του PVR, σε όποιο κανάλι επιθυμείς , που μάλιστα δεν έχει συνδρομή με το νέο υβριδικό δέκτη ( αρκεί να συνδεσεις εξ. σκληρο δίσκο ) . Ειδικά οι σειρές - κατά τη γνώμη μου - είναι εντελώς "άχρηστες" αν δεν τις γράψεις μέσω PVR.

Για μένα , ειδικά σε ό,τι αφορά τις σειρές είναι κρίμα να μην υπάρχει μια υπηρεσία όπως το Film Club ( καταργήθηκε ) , στην οποία θα βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια του τρέχοντα "κύκλου". Προφανώς χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος. Πληρώνουμε κατά μέσο όρο 20 /μήνα και δεν έχουμε υπηρεσίες που να μοιάζουν με το Netflix , που για μένα είναι ορόσημο. Οι τρέχουσες on demand υπηρεσίες του ΟΤΕ είναι λειψές χωρίς το Film Club, δηλαδά η πλατφόρμα έκανε βήματα προς τα πίσω.

Όλα αυτά αφορούν ( προς το παρόν ) του συνδρομητές μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, στο δορυφορικό αντίστοιχο τα πράγματα είναι χειρότερα. Μου είναι ακατανόητη, η ροπή της εμπορικής πολιτικής προς τη χρήση δορυφόρου, ειδικά στους συνδρομητές που έχουν πρόσβαση σε VDSL. Στην ουσία έχουμε μια "καλωδιακή" πλατφόρμα, η οποία είναι άριστη και απροβλημάτιστη ( HD , υπερεπαρκές bandwidth κτλ.)

Επί το πρακτέου, πολλές φορές έχω δει ταινίες που ούτε καν θα έβλεπα μέσω torrents ή άλλων τρόπων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι καταπληκτικές. Όλα αυτά με 2-3 πατήματα στο τηλεχειριστήριο. Οι πάροχοι για να ανταγωνιστούν τον δωρεάν ανταγωνισμό, θα έπρεπε να επενδύσουν σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως η ευκολία χρήσης και η αμεσότητα. Καλός ο αθλητισμός αλλά υπάρχουμε κι εμείς που μαζί με τη "μπάλα", θέλουμε την 7η τέχνη στις ζωές μας.

+1

Ότι έχει βελτιωθεί είναι σίγουρο, τα δικαιώματα των μεγάλων στούντιο τα ξαναπηρε φέτος η νοβα, αν θυμάμαι καλά φέτος ανανέωσε warner και 20th century fox, village φυσικά έδωσε πολλά λεφτά φέτος ο ΟΤΕ και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, μάλιστα το συμβόλαιο της Warner το ανανέωσε πριν καν λήξει η νοβα. Νομίζω ότι τα διάβασα αυτά στο φόρουμ φέτος αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... πέρα από δικαιώματα όμως υπάρχει αφθονος χώρος βελτίωσης στα κανάλια!

Ενώ ήξερες ότι ο ΟΤΕ δεν είναι δυνατός στο σινεμά πηγές και έγινες συνδρομητής. ..και τώρα γκρινιαζεις για το περιεχόμενο. Ήμαρτον

ΔΕΝ ήξερα, το εμαθα στη πορεία. Τουλαχιστον εχει καποια καναλια ντοκιμαντερ παραπανω. Να το διακοψω αποκλειετε διοτι εχω 12μηνες συμβολαιο. Καλά να παθω...
Τουλαχιστον ειναι ποιο φθηνο από τοη νοβα. κατι ειναι και αυτό

Ότι έχει βελτιωθεί είναι σίγουρο, τα δικαιώματα των μεγάλων στούντιο τα ξαναπηρε φέτος η νοβα, αν θυμάμαι καλά φέτος ανανέωσε warner και 20th century fox, village φυσικά έδωσε πολλά λεφτά φέτος ο ΟΤΕ και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, μάλιστα το συμβόλαιο της Warner το ανανέωσε πριν καν λήξει η νοβα. Νομίζω ότι τα διάβασα αυτά στο φόρουμ φέτος αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... πέρα από δικαιώματα όμως υπάρχει αφθονος χώρος βελτίωσης στα κανάλια!

Θελετε να πουμε τι θα θελαμε σαν συνδρομητες να βελτιωσει ο οτε στο κινηματογραφικο του περιεχομενο;
Γνωριζοντας βεβαια αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πριν για τα συμβολαια που δεν μπορει να παρει μιας και τα εχει η νοβα;

Θελετε να πουμε τι θα θελαμε σαν συνδρομητες να βελτιωσει ο οτε στο κινηματογραφικο του περιεχομενο;
Γνωριζοντας βεβαια αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πριν για τα συμβολαια που δεν μπορει να παρει μιας και τα εχει η νοβα;
Μόνο το ote cinema 1 βασικά βάζει καλές ταινίες σε HD. Το ote cinema 2 είναι χάλια η ποιότητα το Village HD έχει πιάσει όλες τις ταινίες με βαθμολογίες κάτω από 4 στο imdb και παίζει όλη μέρα και το ote cinema 4 έχει στο 80% σειρές και δεν είναι και 24ωρο. Με ένα κανάλι ταινιών δουλειά δεν γίνεται.

Και εκεί που νομίζαμε ότι δεν μπορεί να γίνει πιο τραγικό το κάνανε, ε, γιορτές έρχονται... ας το αποτελειωσουμε, πρέπει να είπαν!

Γέμισαν το OC1 με αφιερώματα παλιών ταινιών, ροζ πανθηρας, star wars... δεν μπορούσαν να τα κάνουν στο 2 ή στο 4 ή να φτιάξουν ένα κανάλι στη θέση του bond, έπρεπε να το κάνουν στο 1! Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Πάλι καλά να λεμε που έκαναν 5.1 τον ήχο στο 1!