Εμένα με νοιάζουν μόνο οι ταινίες για αυτό έχω μόνο cinema pack αλλά οι περισσότερες είναι πολύ παλιές και B Movies ειδικά αυτές που βάζει το Village hd. Τουλάχιστον με το pvr γράφω καμία καλή το βράδυ μετά τις 12 και την βλεπω την άλλη μέρα.Η συντριπτική πλειοψηφία δεν αγοράζει το πακέτο για τις ταινίες. Εξαρχής είναι σαφές πως δεν πρόκειται για το δυνατό του κομμάτι.
Είμαι νέος πελάτης του ΟΤΕ TV και γενικά είναι η πρώτη μου εμπειρία σε συνδρομητική τηλεόραση. Σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κανάλια, πάντα υπήρχε μέσα μου η προκατάληψη, ότι η εναλλακτική οδός των torrents και των λοιπών μέσων θα έκανε τα συνδρομητικά αντίστοιχα μέσα, να μοιάζουν αστεία ή υποδεέστερα.
Στην πράξη δεν είναι έτσι. Ανήκω σε αυτούς που προτιμούν τις απλές και πρακτικές λύσεις. Δηλαδή να σπαταλώ σχεδόν μηδενικό χρόνο για να διασκεδάσω/ψυχαγωγηθώ με μια ταινία ή σειρά.
Για να το έχω αυτό στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η χρήση PVR ή ReplayTv ( connxTV) . Μου είναι πολύ εύκολο, να ανοιξω το EPG και να ψαξω τί έχει προβάλλει το VillageHD τις τελευταίες δύο μέρες. Δυστυχώς το ReplayTV δεν είναι διαθέσιμο στα κανάλια OTE Cinema. Κάπως πιο περίπλοκο είναι να προγραμματίσεις την εγγραφή μέσω του PVR, σε όποιο κανάλι επιθυμείς , που μάλιστα δεν έχει συνδρομή με το νέο υβριδικό δέκτη ( αρκεί να συνδεσεις εξ. σκληρο δίσκο ) . Ειδικά οι σειρές - κατά τη γνώμη μου - είναι εντελώς "άχρηστες" αν δεν τις γράψεις μέσω PVR.
Για μένα , ειδικά σε ό,τι αφορά τις σειρές είναι κρίμα να μην υπάρχει μια υπηρεσία όπως το Film Club ( καταργήθηκε ) , στην οποία θα βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια του τρέχοντα "κύκλου". Προφανώς χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος. Πληρώνουμε κατά μέσο όρο 20 /μήνα και δεν έχουμε υπηρεσίες που να μοιάζουν με το Netflix , που για μένα είναι ορόσημο. Οι τρέχουσες on demand υπηρεσίες του ΟΤΕ είναι λειψές χωρίς το Film Club, δηλαδά η πλατφόρμα έκανε βήματα προς τα πίσω.
Όλα αυτά αφορούν ( προς το παρόν ) του συνδρομητές μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, στο δορυφορικό αντίστοιχο τα πράγματα είναι χειρότερα. Μου είναι ακατανόητη, η ροπή της εμπορικής πολιτικής προς τη χρήση δορυφόρου, ειδικά στους συνδρομητές που έχουν πρόσβαση σε VDSL. Στην ουσία έχουμε μια "καλωδιακή" πλατφόρμα, η οποία είναι άριστη και απροβλημάτιστη ( HD , υπερεπαρκές bandwidth κτλ.)
Επί το πρακτέου, πολλές φορές έχω δει ταινίες που ούτε καν θα έβλεπα μέσω torrents ή άλλων τρόπων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι καταπληκτικές. Όλα αυτά με 2-3 πατήματα στο τηλεχειριστήριο. Οι πάροχοι για να ανταγωνιστούν τον δωρεάν ανταγωνισμό, θα έπρεπε να επενδύσουν σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως η ευκολία χρήσης και η αμεσότητα. Καλός ο αθλητισμός αλλά υπάρχουμε κι εμείς που μαζί με τη "μπάλα", θέλουμε την 7η τέχνη στις ζωές μας.
Ότι έχει βελτιωθεί είναι σίγουρο, τα δικαιώματα των μεγάλων στούντιο τα ξαναπηρε φέτος η νοβα, αν θυμάμαι καλά φέτος ανανέωσε warner και 20th century fox, village φυσικά έδωσε πολλά λεφτά φέτος ο ΟΤΕ και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, μάλιστα το συμβόλαιο της Warner το ανανέωσε πριν καν λήξει η νοβα. Νομίζω ότι τα διάβασα αυτά στο φόρουμ φέτος αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... πέρα από δικαιώματα όμως υπάρχει αφθονος χώρος βελτίωσης στα κανάλια!
Μόνο το ote cinema 1 βασικά βάζει καλές ταινίες σε HD. Το ote cinema 2 είναι χάλια η ποιότητα το Village HD έχει πιάσει όλες τις ταινίες με βαθμολογίες κάτω από 4 στο imdb και παίζει όλη μέρα και το ote cinema 4 έχει στο 80% σειρές και δεν είναι και 24ωρο. Με ένα κανάλι ταινιών δουλειά δεν γίνεται.Θελετε να πουμε τι θα θελαμε σαν συνδρομητες να βελτιωσει ο οτε στο κινηματογραφικο του περιεχομενο;
Γνωριζοντας βεβαια αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πριν για τα συμβολαια που δεν μπορει να παρει μιας και τα εχει η νοβα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.