Περί των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV

Re: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Τα έχουμε ξαναπεί για τα village που πρώτα από όλα πρέπει να γίνουν ένα και μάλιστα hd.
Ποτέ δεν τα έχω παρακολουθήσει πάνω από 5 λεπτά.

Απάντηση: Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

+1 Η πιο καλη ταινια που εχει τυχει να δω στο village HD ειναι το Buried!!!Οποτε το "επισκεπτομαι" βλεπω αυτα που λεει ο Νικος!!!

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά στο οτεtv guide για κινητά, εδώ και 2-3 μέρες το village SD έχει μετατραπεί σε HD με νέα εμφάνιση..
Μήπως λέω εγώ κάνουν αυτό που περιμένουμε εδώ κ μήνες? Μήπως το τεστ που δοκιμάζουν τελευταία είναι το καινούριο 24ωρο village HD?
Δε νομίζω αλλά ελπίζω...
Πάντως εμένα μου φαίνεται περίεργο που έχει μετατραπεί σε HD στο otetv guide!!!
Αμα ξέρει κανείς τίποτα γιαυτό ας ενημερώσει..

Στην εφαρμογή για iOS εμφανίζονται και τα δύο κανάλια.
Δυστυχώς δεν το βλέπω ακόμα το ένα, HD, 24ωρο κανάλι.

Last edited by a moderator:

εμφανιζονται και τα δυο ως HD ομως..

ο δαίμων του τυπογραφείου...

Και γω πιστεύω απο λάθος θα το έχουν έτσι. Ορίστε και η εικόνα που ο φίλος έχει δίκιο.uploadfromtaptalk1394915616924.jpg

Εμςνα δε μου μοιάζει για λαθος αφου και το logo εινςι νεο και γράφει hd

IMG_6836.png

Σε iOS δείχνει χωρίς το HD όπως σας είπα. Ίσως η Android έκδοση να είναι ένα update μπροστά.

Last edited:

εγώ πάντως στην tv μου βλέπω 1sd και 1hd..τώρα το τι λέει το android και τι το iOS είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...:drummer:

Περί των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV

Ειναι απλό. Αν στην εφαρμογή διαλέξετε δορυφορική σύνδεση στις ρυθμίσεις βγάζει και τα 2 hd. Αν στις ρυθμίσεις διαλέξετε ευρυζωνική σύνδεση τα βγάζει ένα κι ένα..

Τώρα γιατι το κάνει αυτό ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο!

Παιδιά θυμάμαι όταν ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος του walking dead το fox το έβαζε και μεσημέρι, τώρα βλέπω ότι δεν παίζει τίποτα άλλο πριν τις 9 παρά μόνο όσα έχουν το σήμα κατάλληλο επιθυμητή η γονική συναίνεση, έχει κάνει και εδώ το εσρ το θαύμα του;

ποντάρω στην Paramount μιας και με αυτη είχε ανανεώσει τον Ιούλιου του 2011 η nova. Άρα μετά απο 3 χρονάκια ακριβώς είναι ιούλιος του 2014 θα είναι ελεύθερη... mystery solved, quick and easy xoxo

Τελικά ποιο να είναι το μεγάλο στούντιο που έκλεισε συμφωνία ο ΟΤΕ; Η νόβα στα οικονομικά της στοιχεία γράφει ότι ανανέωσε με την Paramount, και έχει σύμβαση με όλους αυτούς:

Disney, Sony, Paramount, Fox, Warner, Universal, Dreamworks Animation, MGM, CBS, Starz, BetaFilm, Lionsgate, HBO.

Ποιο έχει μείνει;

Τελικά ποιο να είναι το μεγάλο στούντιο που έκλεισε συμφωνία ο ΟΤΕ; Η νόβα στα οικονομικά της στοιχεία γράφει ότι ανανέωσε με την Paramount, και έχει σύμβαση με όλους αυτούς:

Disney, Sony, Paramount, Fox, Warner, Universal, Dreamworks Animation, MGM, CBS, Starz, BetaFilm, Lionsgate, HBO.

Ποιο έχει μείνει;

Λογικά κάποιο απο τα σημειωμένα...την Warner την αφηνω έξω αφού ανανέωσε και τα δικαιώματα στη Κυπρο. Δύσκολα να μην το έχει το στούντιο. Η λογική λέει ή Universal ή MGM.

Το οτι αναφέρει οτι συνεχίζουν δεν σημαίνει ότι δεν λήγουν οι συμφωνίες. Θα μου πείτε βέβαια αναφέρει πως με αυτά που οι συμφωνίες έληγαν φέτος, τα ανανέωσε. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....:BDGBGDB55:

Universal εχει λογική...η mgm δεν νομίζω οτι ειναι στα μεγάλα Στουντιο.

Γνωρίζει κάποιος με ποια στούντιο έχει ο Οte συμφωνίες για Α pay window και με ποια στουντιο έχει για Β pay window (δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ σωστά τους όρους) ή αν υπάρχουν καπου συγκεντρωμένα;

Τελικά έτσι όπως πάει βλέπω η μεγάλη συμφωνία να γίνεται με την ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!!:flipout: