Μα δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε αγνοώντας το περιβάλλον. Εάν και οι 2 πλατφόρμες έπρεπε να βγάλουν τα έξοδά τους από τις συνδρομές και μόνο, πόσο θα ήταν η συνδρομή; Στα οικονομικά στοιχεία ο ΟΤΕ έχει γράψει 40 εκ και η νόβα 118 εκ ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα (και μόνο).
Αν βάλουμε 120.000 συνδρομητές στον ΟΤΕ και 397.000 συνδρομητές στην νόβα, βγαίνουν 27 ευρώ για ΟΤΕ και 25 ευρώ για νόβα, μόνο για τα δικαιώματα. Αν αρχίσουμε να προσθέτουμε κόστος λήψης/μετάδοσης, εξοπλισμό, μισθούς, μεταφράσεις, φόρους, κλπ., θα δούμε το γιατί χρειάζονται και οι διαφημίσεις.
Εξαρτάται με τι την συγκρίνεις. Αν την συγκρίνεις με τον τελικό του chamions league, ήταν φτωχή. Αν την συγκρίνεις με αντίστοιχα ντέρμπι του κυπέλλου που δείχνει ο ΟΤΕ, ήταν πλούσια.