Απαντώ στον εαυτό μου μετά από google search:Συγγνώμη, το gigapixel το κάνει η ίδια εταιρεία (Topaz) άρα προφανώς με τους ίδιους αλγόριθμους!
Τι διάφορες έχουν τότε τα δυο προγράμματα;
Ουσιαστικά όλα αυτά τα είχαν απλά σε ξεχωριστές εφαρμογές, π.χ. για sharpening χρησιμοποιώ το Topaz Sharpen AI....το Gigapixel AI για upscaling κλπ. Τωρα τα ένωσαν όλα αυτά μαζί στο Photo AI, θα βελτίωσαν φυσικά και λίγο τους αλγόριθμους.Επομένως Δημήτρη, το Photo A.i. είναι ουσιαστικά το Gigapixel με έξτρα δυνατότητες (όπως denoising. sharpening, Object removal). Αν σου αρέσει το ένα, θα σου αρέσει και το άλλο, μιας που χρησιμοποιούν τους ίδιους αλγόριθμους.
Παρότι έχω κάπως παλιά έκδοση του Gigapixel (την 6.3.3), ΔΕΝ κάνει μόνο upscaling. Παραθέτω ένα screen shot:Επομένως Δημήτρη, το Photo A.i. είναι ουσιαστικά το Gigapixel με έξτρα δυνατότητες (όπως denoising. sharpening, Object removal). Αν σου αρέσει το ένα, θα σου αρέσει και το άλλο, μιας που χρησιμοποιούν τους ίδιους αλγόριθμους.
πως συγκρίνεται με topaz, adobe enhance etc?Για σκέτο upscale, εγώ χρησιμοποιώ και το δωρεάν και πολύ καλό
![]()
Έχει πολλά ΑΙ μοντέλα να διαλέξεις και πολλές αναλύσεις 2χ, 3χ 4χ κλπ επίσης
Δοκιμάστε το , ειδικά αν έχετε μικρης ανάλυσης αρχεία ή/και κάνετε crop.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.