rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Re: Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης
Οταν Μιχαλη τιθεται το εξης : Aν θελετε να διορθωσετε τυχον στραβα στο φορουμ η να παιρνετε αποφασεις για την διαχειριση του(την οποια πολλοι δεν βρισκεται σωστη ) ..τοτε ελατε στο σωματειο...ΕΓΩ αδυνατω να τα ξεχωρισω...λυπαμαι.
Ενας κραχτης για την ενταξη στο σωματειο ειναι και οι αλλαγες στο φορουμ ετσι δεν ειναι ? Γιατι μπορω να σου δειξω παμπολλα γραπτα που αυτο λενε.
Αρα ΔΕΝ ειναι διαφορετικα πραγματα.Τουλαχιστον τωρα...και η συζητηση γινεται τωρα..για το παρον ..οχι για το μελλον..
Αγαπητέ meletov, αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι ακόμη εύκολο να διαχωρίσεις το φόρουμ από το σωματείο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε την διαφορετική έννοια. Μπορεί το φόρουμ να συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις του σωματείου πλέον αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Δεν νομίζω ο Δημήτρης να αναφέρεται για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχετε όσον αφορά το φόρουμ. Στο φόρουμ από την στιγμή που συμμετάσχετε και προσφέρετε ο καθένας με το δικό του διαφορετικό τρόπο, φυσικά και μπορείτε να έχετε απαιτήσεις, να ασκείται κριτική και να έχετε άποψη. Στο σωματείο όμως για να έχει κάποιος θέσεις, απόψεις και απαιτήσεις θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος. Ετσι λειτουργούν τα σωματεία.
Οταν Μιχαλη τιθεται το εξης : Aν θελετε να διορθωσετε τυχον στραβα στο φορουμ η να παιρνετε αποφασεις για την διαχειριση του(την οποια πολλοι δεν βρισκεται σωστη ) ..τοτε ελατε στο σωματειο...ΕΓΩ αδυνατω να τα ξεχωρισω...λυπαμαι.
Ενας κραχτης για την ενταξη στο σωματειο ειναι και οι αλλαγες στο φορουμ ετσι δεν ειναι ? Γιατι μπορω να σου δειξω παμπολλα γραπτα που αυτο λενε.
Αρα ΔΕΝ ειναι διαφορετικα πραγματα.Τουλαχιστον τωρα...και η συζητηση γινεται τωρα..για το παρον ..οχι για το μελλον..
Last edited: