Απο την πολη ερχομαι και στην κορυφη κανελα κ. Παναγιωτιδη.
Το φορουμ υπηρχε κ. Παναγιωτιδη. Το φορουμ ειναι τα μελη του. Υπηρχαν απλα μετακομοισαν με ολη την καλη διαθεση.
ποιός μετακόμισε ?
γιά αρκετό καιρό είχαμε 500 μέλη.
Το μπαμ το έκανε το avclub με τις εκδηλώσεις του, με τις συμμετοχές του σε εκδηλώσεις, με την ανάπτυξη των κατηγοριών υπόδειγμα. Κάτι που ίσχυε μόνο εν μέρει μέχρι τότε...
Κανενα φορουμ δε φτιαξατε "από το μηδέν με αίμα". Το σωματειο φτιαξατε. Το φορουμ υπηρχε και υπαρχει.
μετακομίσαμε σε ένα φόρουμ χωρίς ιδιοκτήτη, από ένα που αυτοκαταστράφηκε. Από την ιδιωτική πρωτοβουλία, στο όπου λαλούν πολλοί. Το σωματείο δεν το φτάξαμε έτσι γιά να φτιάξουμε ένα σωματείο. Το φτιάξαμε γιά να έχει ιδιοκτήτη (-ες) το φόρουμ αυτό και γιά να μπορείς και εσύ και εγώ και όποιο μέλος θέλει να κάνει κουμάντο και να μην έχουμε κανέναν μαγαζάτορα στο κεφάλι.
Κάποιοι όμως από την αρχική εξαγγελία κρατήσανε μόνο το απέξω απ το χορό.
Τελικα ξεκαθαριστε επι της ουσιας , ειναι αλλο το φορουμ και αλλο το σωματειο η οχι ?
άλλο είναι το ένα και άλλο το άλλο.
ένα φόρουμ μόνο του στον ωκεανό δεν γίνεται να πάει. Δεν γίνεται να γίνει #60 και να έχει 1000 μέλη. Ιδιοκτήτης πρέπει να υπάρχει. Η διαφορά με τα άλλα όμως είναι ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να είσαι εσύ και άλλοι 40 ή 140.
Εγώ ως Δημήτρης έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Αυτό που εξαγγέλθηκε τον Ιούνη του 2006 έγινε. Και όσο περνάει από το χέρι μου θα γίνει κατά γράμμα μέχρι το τέλος.
Γι αυτό έφυγα από τη διαχείριση. Αφήστε τη διαχείριση να κάνει τη δουλειά της. Ασχοληθείτε με το φόρουμ του avclub. Ασχοληθείτε με την βιωσιμότητά του. Αυτή περνάει από το σωματείο και όχι ποιός μάλωσε με ποιόν.
Εσείς κολλήστε στα λάθη (που σαφώς έγιναν και θα γίνουν εφ όσον δεν διαγράψουμε την ανθρώπινη ιδιότητά μας) και χάστε την ουσία μέχρι να φτάσουμε στη βρύση.
Δεν ειναι σωστο νομιζω απο τη μια να γραφουμε οτι δεν ειναι κι απο την αλλη να εννοουμε παντου οτι ειναι.
Τουλαχιστον ετσι καταλαβαινει το φτωχο μου το μυαλο.
Παντως η γνωμη μου ειναι, οτι αμα καταφερουν μερικοι να γραφουν αυτα που εννοουν θα ειμαστε ολοι καλυτερα.
αυτό το σχόλιο δεν το κατάλαβα...
(κανενα στοιχειο προσωπικου Δημητρη, γενικο το σχολιο).