Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Το "αφελείς" πήγαινε στα μέλη του σωματείου. Κι αν πράγματι το ΔΣ χαράσει πολιτικές χωρίς την έγκριση της ΓΣ τότε είμαστε σίγουρα αφελείς φίλε.

Από κεί και πέρα ο καθένας μπορεί να επικαλείται ότι θέλει προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις του και να ωραιοποιήσει την παρουσία του ανάμεσα στα μέλη (του φόρουμ).

Η αφελεια δεν ειναι κακο πραγμα, για να μην παρεξηγουμαστε. Ισα ισα, δηλωνει και αγνοτητα κατα καποιον τροπο.
Απλα δεν μπορει να ειμαστε "μονοπαντα" αφελεις.....

Γνωριζω Πανο. Dont worry.
Αλλα δεν μπορει απο τη μια να δηλωνει ο Προεδρος οτι δεν υπαρχει "ενας" , να δηλωνει ο Γενικος οτι η ΔΟ ομαδα ακολουθει "εντολες/γραμμη" , να λεει ο x διαχειριστης "εγω ειμαι υπευθυνος για την κατηγορια μου και την καλη λειτουργια της ", και οπου γινει κατι τσουπ "ολοι μαζι σα μια γροθια" να τηρησουμε τη "γραμμη" και τσουπ ψηφοφορια για μπαναρισμα του Σουρλα. Δεν παει Πανο. Τουλαχιστον στη δικη μου λογικη. Πως να το κανουμε. Αλλος μπορει να εχει αλλη γνωμη. Εμενα ομως δεν μου κολλανε ρε παιδια.

Η Δ.Ο. ακολουθεί τις γενικές αρχές, τις οποίες ορίζει το Σωματείο. Την ερμηνεία αυτών των αρχών έχουν οι διαχειριστές των κατηγοριών. Η Γενική Διαχείριση έχει σκοπό αφενός να ελέγχει την συμφωνία μεταξύ αυτών των δύο και την διευθέτηση θεμάτων που ξεφεύγουν από τα όρια μιας κατηγορίας. Δεν βλέπω κάποια αντίφαση.

Και ευθέως: Ούτε το Σωματείο, ούτε το Δ.Σ. υποχρέωσε ποτέ εμένα ή κάποιον διαχειριστή να χειριστεί κάποιο δεδομένο θέμα με συγκεκριμένο τρόπο.

Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Γνωριζω Πανο. Dont worry.
Αλλα δεν μπορει απο τη μια να δηλωνει ο Προεδρος οτι δεν υπαρχει "ενας" , να δηλωνει ο Γενικος οτι η ΔΟ ομαδα ακολουθει "εντολες/γραμμη" , να λεει ο x διαχειριστης "εγω ειμαι υπευθυνος για την κατηγορια μου και την καλη λειτουργια της ", και οπου γινει κατι τσουπ "ολοι μαζι σα μια γροθια" να τηρησουμε τη "γραμμη" και τσουπ ψηφοφορια για μπαναρισμα του Σουρλα. Δεν παει Πανο. Τουλαχιστον στη δικη μου λογικη. Πως να το κανουμε. Αλλος μπορει να εχει αλλη γνωμη. Εμενα ομως δεν μου κολλανε ρε παιδια.

αγαπητέ μου δεν γνωρίζεις.

Δεν υπάρχει ένας.
Το ΔΣ έχει παραιτηθεί από θέματα επέμβασης στην διαχείριση και την έχει αφήσει να λειτουργεί μόνη της, όπως και παλιά μέχρι να διευθετηθεί το θέμα αυτό ξεκάθαρα σε επόμενη ΓΣ
Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που επικαλείσαι η διαχειριστική ομάδα θεώρησε καλό να ψηφίσει και να εφαρμόσει περιορισμούς πρόσβασης. Το ΔΣ δεν αναμείχθηκε.
Αν είχε το ΔΣ το λόγο ίσως να μην είχαν επιβληθεί τα μπαν, ίσως να είχαν επιβληθεί 5 αντί 2, ίσως κάτι άλλο.

Οι διαχειριστές έχουν την γνώμη τους, αλλά στα σοβαρά θέματα όπου πρέπει να βγεί μιά απόφαση ψηφίζουν. Μετά οι μειοψηφίσαντες συμμορφώνονται με τη γνώμη των πολλών.

Μπορεί σε σένα και άλλους αυτό που εφαρμόζεται σήμερα να μη σου αρέσει.
Εμείς θα το θέσουμε στην ΓΣ του σωματείου και θα εφαρμόσουμε την απόφαση. Και η γνώμη σου γενικότερα μπορεί άμεσα να ληφθεί υπόψη μόνο εκεί. Και από εδώ θα ληφθεί, αλλά δεν θα επηρεάσει άμεσα.

Αγαπητε Δημητρη,

το ποστ μου 129 δεν ειχε την τιμη να σχολιαστει.

Αντιθετως τα υπολοιπα τυγχανουν αμεσης απαντησης.

Κριμα διοτι ανελαβες και πληρως την ευθυνη των γραφωμενων σου.

Προφανως, κι απο το υφος σου και μονον καταλαβα οτι κατι αλλαξε. Ισως κατι δεν εννοουσες ...

Και οντως , καποια πραγματα δεν τα γνωριζω. Εντελως ηθελημενα.........

Re: Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Απο την πολη ερχομαι και στην κορυφη κανελα κ. Παναγιωτιδη.
Το φορουμ υπηρχε κ. Παναγιωτιδη. Το φορουμ ειναι τα μελη του. Υπηρχαν απλα μετακομοισαν με ολη την καλη διαθεση.

ποιός μετακόμισε ?
γιά αρκετό καιρό είχαμε 500 μέλη.
Το μπαμ το έκανε το avclub με τις εκδηλώσεις του, με τις συμμετοχές του σε εκδηλώσεις, με την ανάπτυξη των κατηγοριών υπόδειγμα. Κάτι που ίσχυε μόνο εν μέρει μέχρι τότε..
.

Κανενα φορουμ δε φτιαξατε "από το μηδέν με αίμα". Το σωματειο φτιαξατε. Το φορουμ υπηρχε και υπαρχει.

μετακομίσαμε σε ένα φόρουμ χωρίς ιδιοκτήτη, από ένα που αυτοκαταστράφηκε. Από την ιδιωτική πρωτοβουλία, στο όπου λαλούν πολλοί. Το σωματείο δεν το φτάξαμε έτσι γιά να φτιάξουμε ένα σωματείο. Το φτιάξαμε γιά να έχει ιδιοκτήτη (-ες) το φόρουμ αυτό και γιά να μπορείς και εσύ και εγώ και όποιο μέλος θέλει να κάνει κουμάντο και να μην έχουμε κανέναν μαγαζάτορα στο κεφάλι.
Κάποιοι όμως από την αρχική εξαγγελία κρατήσανε μόνο το απέξω απ το χορό.

Τελικα ξεκαθαριστε επι της ουσιας , ειναι αλλο το φορουμ και αλλο το σωματειο η οχι ?

άλλο είναι το ένα και άλλο το άλλο.
ένα φόρουμ μόνο του στον ωκεανό δεν γίνεται να πάει. Δεν γίνεται να γίνει #60 και να έχει 1000 μέλη. Ιδιοκτήτης πρέπει να υπάρχει. Η διαφορά με τα άλλα όμως είναι ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να είσαι εσύ και άλλοι 40 ή 140.
Εγώ ως Δημήτρης έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Αυτό που εξαγγέλθηκε τον Ιούνη του 2006 έγινε. Και όσο περνάει από το χέρι μου θα γίνει κατά γράμμα μέχρι το τέλος.
Γι αυτό έφυγα από τη διαχείριση. Αφήστε τη διαχείριση να κάνει τη δουλειά της. Ασχοληθείτε με το φόρουμ του avclub. Ασχοληθείτε με την βιωσιμότητά του. Αυτή περνάει από το σωματείο και όχι ποιός μάλωσε με ποιόν.

Εσείς κολλήστε στα λάθη (που σαφώς έγιναν και θα γίνουν εφ όσον δεν διαγράψουμε την ανθρώπινη ιδιότητά μας) και χάστε την ουσία μέχρι να φτάσουμε στη βρύση.

Δεν ειναι σωστο νομιζω απο τη μια να γραφουμε οτι δεν ειναι κι απο την αλλη να εννοουμε παντου οτι ειναι.
Τουλαχιστον ετσι καταλαβαινει το φτωχο μου το μυαλο.

Παντως η γνωμη μου ειναι, οτι αμα καταφερουν μερικοι να γραφουν αυτα που εννοουν θα ειμαστε ολοι καλυτερα.

αυτό το σχόλιο δεν το κατάλαβα...

(κανενα στοιχειο προσωπικου Δημητρη, γενικο το σχολιο).

σχολιασμοί του 129.
κανένα στοιχείο προσωπικού επίσης.:ernaehrung004:

Μαλιστα.

Προς το παρον δεν θα το σχολιασω Δημητρη. Ουτε αυτο ουτε το προηγουμενο .

Θελω να δω αν ειμαι μονος στο δικο μου κοσμο τελικα η υπαρχουν κι αλλοι.....

Last edited:
Χρηστο να ρωτησω κατι? ποσο καιρο ήσουν Διαχειριστής στο avforum?

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Χρήστο το ΔΣ είναι εκτελεστικό όργανο και δεν μπορεί να καθορίσει "γραμμές". Ανώτατο όργανο σε ένα σωματείο είναι η ΓΣ και σ' αυτήν δίνει λόγο το ΔΣ. Αν πράγματι το ΔΣ καθορίζει γραμμές για την διαχείρηση του φόρουμ τότε οι συμμετέχοντες ως μέλη είμαστε μάλλον "αφελείς".

Συγγνώμη βρε Μιχάλη που ρωτάω, αλλά, το καταστατικό το έχεις διαβάσει????
Τη συζήτηση επί του καταστατικού την έχεις διαβάσει?????? (και, όχι, ΔΕΝ σε ειρωνεύομαι)

Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Το ΔΣ έχει παραιτηθεί από θέματα επέμβασης στην διαχείριση και την έχει αφήσει να λειτουργεί μόνη της, όπως και παλιά μέχρι να διευθετηθεί το θέμα αυτό ξεκάθαρα σε επόμενη ΓΣ

καλέ μου φίλε Γιάννη νομίζω το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ.

:worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

καλέ μου φίλε Γιάννη νομίζω το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ.

:worshippy:

Δημήτρη μου, δεν είπα ότι δεν το ξεκαθάρισες, αλλά μέχρι να ''τροποποιηθεί'', ''αλλαχθεί'', χρησιμοποίησε όποιο ρήμα σου αρέσει, το καταστατικό επ' αυτού, ισχύει ως έχει. Δεν αναφέρομαι μόνο στην τρέχουσα περίοδο που είναι κατά ένα τρόπο μεταβατική, αλλά σε γενική βάση όπως προβλέπεται μέχρι τώρα........-bye--bye-

Πιστεύω ότι γνωρίζεις αυτό που λέγεται συμφωνία κυρίων.
Βάσει αυτού το ΔΣ δεν αναμειγνύεται μέχρι την επόμενη ΓΣ.
ήγουν: οσονούπω...-bye-

μια και αναφέρθηκε ο Χρήστος και σε μένα παραπάνω, να δηλώσω ότι ουδέποτε - όσο ήμουν ΓΔ αλλά και ΑΓΔ υπό τον Κόγια στο avforum - δέχτηκα ή εκτέλεσα κάποια εντολή από τον ιδιοκτήτη του Στέλιο Σιδεράκη. σαφώς και υπήρχε συνεννόηση μ'αυτόν αλλά και με όλους τους διαχειριστές των κατηγοριών για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων, και μάλιστα με αρκετά συχνές συνελεύσεις, ποτέ όμως εντολές. από κανέναν.

μια και αναφέρθηκε ο Χρήστος και σε μένα παραπάνω, να δηλώσω ότι ουδέποτε - όσο ήμουν ΓΔ αλλά και ΑΓΔ υπό τον Κόγια στο avforum - δέχτηκα ή εκτέλεσα κάποια εντολή από τον ιδιοκτήτη του Στέλιο Σιδεράκη. σαφώς και υπήρχε συνεννόηση μ'αυτόν αλλά και με όλους τους διαχειριστές των κατηγοριών για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων, και μάλιστα με αρκετά συχνές συνελεύσεις, ποτέ όμως εντολές. από κανέναν.

Βαγγέλη, μια και ανοίξαμε αυτή τη κουβέντα, ο ιδιοκτήτης τι πρόσβαση είχε στο Avclub και με ποιά αρμοδιότητα;
Πχ μπορούσε να σβύσει; Μπορούσε να μπανάρει;

Βαγγέλη, μια και ανοίξαμε αυτή τη κουβέντα, ο ιδιοκτήτης τι πρόσβαση είχε στο Avclub και με ποιά αρμοδιότητα;
Πχ μπορούσε να σβύσει; Μπορούσε να μπανάρει;

τα ίδια δικαιώματα με μένα. με την αρμοδιότητα του ιδιοκτήτη. νομίζω όμως ότι πάμε off topic ...

τα ίδια δικαιώματα με μένα. με την αρμοδιότητα του ιδιοκτήτη. νομίζω όμως ότι πάμε off topic ...

Ίσως να είναι off topic... Ίσως και όχι... Απλά μ' ετούτα και με τ' άλλα κοντεύω να σχηματίσω την εντύπωση οτι όλα δούλευαν ρολόϊ μέχρι που ήρθαν "οι κακοί".
Απλά τα θυμάμαι λίγο διαφορετικά, γι αυτό ρωτάω.

Ίσως να είναι off topic... Ίσως και όχι... Απλά μ' ετούτα και με τ' άλλα κοντεύω να σχηματίσω την εντύπωση οτι όλα δούλευαν ρολόϊ μέχρι που ήρθαν "οι κακοί".
Απλά τα θυμάμαι λίγο διαφορετικά, γι αυτό ρωτάω.

άνοιξε άλλο θέμα αν θες περί avforum, όχι εδώ.
ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, και δε θυμάμαι ποτέ να ανέφερα αυτό που γράφεις περί ρολογιού και κακών.

Άλλοι ανακάτεψαν το Avforum εδώ μέσα, όχι εγώ... Άστο όμως γιατί θα το χοντρύνουμε...