Περί υποκλοπής συνδρομητικού σήματος πακέτου Nova (δελτία τύπου κ.τ.λ.)

Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Λόγω συνδυαστικού πακέτου είναι. Ποιο hd και τρίχες..

Ασε που απο αυτες τις 300-ποσες χιλιαδες και εγω δεν ξερω ποσοι ειναι ελληνες του εξωτερικου. Και υποθετω οτι θα ειναι αρκετουτσικοι εως παρα πολλοι.

Re: Απάντηση: Re: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

...κι εγώ δεν το ξέρω αλλά άντε να τους το βγάλεις από το μυαλό!

Σου λένε, να, ξεπαστρέψαμε τις κάρτες, κλειδώσαμε το HD (που είμαστε διψασμένοι), ήρθανε 32 χιλιάδες, τώρα θα κατεβάσουμε το surf lock στο 1 θα τσιμπήσουμε άλλους 58 χιλιάδες!!!

Η κάθε εταιρία κουβαλάει ένα χαρακτήρα απο την γέννηση, της μια νοοτροπία, μια κουλτούρα κι αυτός της "ακατανόμαστης" είναι της Ελληνίδας γκομένας. Η οποία νομίζει ότι όλοι θέλουν να την πηδήξουν και όσοι σχετιστούν μαζί της (πιστεύει) ότι οφείλουν να ανέχονται τα καπρίτσια της και τους πονοκεφάλους της.

:fahne90:

απλά απίστευτος.... :SFGSFGSF: χαχαχα

Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Έπιασαν τηλεπειρατές και στην Λαμία!

Για τηλεπειρατεία συνελήφθησαν τρία άτομα από την Λαμία και την Καρδίτσα. Οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας...
από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υποκλοπή, αποκρυπτογράφηση και παράνομη διανομή τηλεοπτικού συνδρομητικού σήματος μέσω Διαδικτύου. Από την αστυνομική ηλεκτρονική έρευνα, που έγινε διακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και τα στοιχεία ταυτότητας των εμπλεκόμενων προσώπων. Όπως διαπιστώθηκε από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα οι ημεδαποί διαμοίραζαν το κωδικοποιημένο τηλεοπτικό σήμα σε 723 επιβεβαιωμένους χρήστες του Διαδικτύου, που κατείχαν ειδικές συσκευές αποκωδικοποίησης. Σε έρευνες που διεξήχθησαν, προ 12ημέρου, από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις οικίες και τα καταστήματα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, των προαναφερομένων ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα δορυφορικοί δέκτες,δύο φορητοί Η/Υ, επτά εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ, επτά φορητά αποθηκευτικά μέσα (usb sticks),μία συσκευή μόντεμ-ρούτερ, τρεις αναγνώστες καρτών (card readers),έξι κάρτες θέασης δορυφορικών καναλιών, δύο κεντρικές μονάδες Η/Υ, η μία εκ των οποίων λειτουργούσε αποκλειστικά ως server με συνδεδεμένους επάνω της εννέα (9) καρταναγνώστες, και δεκαεπτά σελίδες με στοιχεία από το πελατολόγιο ενός εκ των συλληφθέντων (ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα επικοινωνίας, χρηματικά ποσά).
evianews.com
Το ειχα πει εγω πριν κατι μερες, να λοιπον που ο ρεξ εκανε δουλεια παλι.:SFGSFGSF:

Αυτοι ειναι αλλοι απ αυτους που πιασανε στη Θεσσαλονικη χθες?κατι πηρε τ ο αυτι μου οτι εγινε

"διαμοίραζαν το κωδικοποιημένο τηλεοπτικό σήμα"

Ήθελα να ήξερα γιατί γράφουν βλακίες;

Σιγά μην είχαν σηκώσει και video server :flipout: :flipout: :flipout:

Από πότε τα κλειδιά, θεωρούνται σήμα;

Εγώ θα μοιράσω σύρμα τότε, κοτετσόσυρμα.
Θα έρθει ο κόκκορας από το διπλανό κοτέτσι να μου τα ψάλει γιατί οι κότες του θέλουν νέο ντεκόρ, χαχαχα

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

Όπως διαπιστώθηκε από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα οι ημεδαποί διαμοίραζαν το κωδικοποιημένο τηλεοπτικό σήμα σε 723 επιβεβαιωμένους χρήστες του Διαδικτύου, που κατείχαν ειδικές συσκευές αποκωδικοποίησης
Η είδηση αυτή είναι και όχι η σύλληψη των σερβεραδων. Και φυσικά το γνωστό άσμα "για τα μάτια του κόσμου" πιστεύω όλοι το γνωρίζουμε...

723 θα ψάχνουν από σήμερα για άλλο σέρβερ.

αυτή είναι η είδηση.

Re: Απάντηση: 100.000 Ελληνες "έκλεβαν" NOVA!!!!!!

723 θα ψάχνουν από σήμερα για άλλο σέρβερ.
Εννοείται, αυτό που ήθελα να πω είναι οτι δεν υπάρχει καμία μείωση και πάταξη της πειρατείας, όπως διατρανώνει η κυρα. Παρατηρώ αύξηση αυτών που θέλουν να βλέπουν νοβα (και όχι μόνο, γενικά δορυφορικα προγράμματα), το οποίο μπορεί να σημαίνει αύξηση νόμιμων συνδρομητών αλλά επίσης και αυξηση των λαθροθεατών. Οπότε αποτέλεσμα μηδεν. Βέβαια με την γρήγορη εξέλιξη του ιντερνετ στην ελλαδα, όλα αυτά θα πρεπε να τα χε προβλέψει η νοβα, γιατί μπορεί κάποτε adsl να είχαν 1000 άτομα π.χ σ όλη τη χώρα, τώρα όμως έχουν 3 εκατ. και το νουμερο θ ανεβαίνει.......

Εγώ για τους δικούς μου λόγους πληρώνω nova. Με όλους τους πειρατές που δεν πληρώνουν τι γίνεται? Από ότι έχω διαβάσει κατηγορούνται μονό αυτοί που στήνουν όλη την δουλεία, οι πελάτες τι γίνεται με αυτούς. Μήπως τελικά την γλιτώνουν…

ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ στο φούλλλ
Συγγενικό μου πρόσωπο έχει τέτοιου είδους κατάστημα αλλά μάλλον θα το κλείσει.Ερχότανε πελάτες και στην ψύχρα μας ζητούσανε να αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για nova ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ με λιγότερα λεφτά. Εμείες τους διώχναμε ο διπλανός όμως τους τα έπαιρνεεεεεεεεε

κάτι πήρε το Αυτή μου ότι η Κυρια αλλάζει της Ανύπαντρες Κάρτες της με Παντρεμένες ,και δίνει και τον Δεκτη Δωρεάν,και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτείς,Αναγκαστικά όλα...Όταν της αλλάξει όλες,και τέρμα οι Παρανομίες,οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν παράνομη Λήψη της Εταιρείας,θα τρέξουν να πάρουν ΟΤΕ tv,και οι λιγότεροι την Κυρια...οποτε δεν την συμφέρει κατά κάποιο Βαθμό να κλείσουν οι σερβεραδες.Πάλι Χαμένη θα είναι.

Last edited by a moderator: